kızlar dua edinde bebeğim iyileşsin..

spring78

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
139
1
296
İstanbul
anne karnında duruş pozisyonundan bebeğimde boyun eğriliği olmuş.. sureklı masajımız var ama son kontrolde yanı gecen hafta dr bi duzelme olmadığını soyledi.. eğer 3.ay kontrolune kadar değişmezse fizik tedavi ve profesyonel masaj başlıcaz dedi cok korkuyorum ya düzelmezse msjda cok zor oluyormus cok canını yakıyorlarmışdaha cok kucuk 2 aylık..inşallah duzelirde hiç gerek kalmaz..bide boynunda beze vardı eğriliğin olduğu tarafta çok küçüktü zor farkediliyordu oda buyudu epeyce dr panik yapmayın diyor ama mumkunmu.. onun içinde ultrason çekeriz onumuzdeki ay dedi.. sımdı bı an once onumuzdeki ay olsun dıye bekliyorum inşallah bişey cıkmaz diye..baska bebeklerdede oluyomus duymuştum boyle varmı hiç başından gecen cok merak ediyorum nolur duzelıyormu sonra..

Son düzenleme:
Cok cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın.Nasıl yanı canım. Pozısyon derken ? Ben bırkac gecedır cok rahat uyuyorum arada bır kalkıyorum bebegımın hareketını hssedene kadar akla karayı secıyorum. Bısı oldumu acaba karnımın ustune mı yattım dıye.Kı şükür tekmelerını atıyo hemen bebısın. Cook cok gecmıs olsun tekrardan canım uzulme ınsallah bu da gecer en azından tedavısı var

cok teşekkür ederim canım..ama sende oyle cok tedirgin olma cunku dısardan yapılabilecek bişey yok..Allah sağlıkls bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..anne karnındaki duruş pozisyonundan kaynaklanıyormuş zaten sadece boyun değildi duruş pozisyonundan bacaklarındada sorun vardı ama çok şükür bacakları duzeldi..

Son düzenleme:
Benim bu konu hakkında bilgim yok ama Rabbim inşallah evladınıza şifa verir.Allah yardımcınız olsun...

kıyamam ya cok gecmış olsun canım inşallah en kısaa zamnda duzelır olabılıyor boyle seyler arkadasmn bebeğininde yağnda eğrılık var alçıya almışlrdı doğunca uzulme canm duzelır ınşallah
benım oğlumunda pipisnde sorun vr 1 yaşndan snra amelıyt olcak uzuluyor ınsan amakalbını frah tut

Son düzenleme:
morlaini bozma. bebeğinide gerginliğini yansıtma onlar daha çok üzülüyorlar o zaman işallah düzelir en kısa zamanda.

geçmiş olsun bir tanıdığın çocuğuda böyle olmuştu masaj yaparak düzelmişti inşallah sizinkide düzelir

Allahim acilen sifasini versin ,size de sabir.Sakin olun ve inanin herseyin cabucak duzelecegine,Allah yavrularimizi korusun insallah

Allah acil şifalar versin diliyorum. sana moral olması için bende başımıza geleni yazayım bebeğimizin doğduğunun 2.günü aşırı ağlaması ile dr.ye götürdük ve araştırmalar sonucu bebişimizin böbreğinde 2 tane taş olduğunu öğrendik doğum mutluluğunu yaşamadan bu kötü haberi almış olduk .eşimde bende bebeğimiz ağladıkça ağlıyorduk dua ediyorduk.elimizden gelen birşey yoktu onun amansız ağlamalarıyla canımızdan can gidiyordu. sürekli dr. kontrolündeydik. ama 1. ayın sonundaki kontrolümüzde artık taşlarımız yoktu.bebeğimiz şu anda iyi sorunumuz yok oldu.umarım sizin minnoşunuzda en kısa sürede iyileşir sizde bu mutlu sonu yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…