ben de istiyorum ama korkuyorum doğrusu...
alyans istiyorum evlilik olduğu zaman ...
ama kısa zamanda ayak bileğime yaptırıcam inş...
yaptıranlar nerde yaptırdılar nasıl oldu acıdı mı...bi anlatıverinn...
ben omzuma yaptırdım hiç acı hissetmedim ama ayak bileği acıyormuş sanırım gerçi uyuşturucu kremlerden sürersen acısı hafifler herhalde ama yinede dayanılmayacak bir acı olacağını sanmıyorum İstanbulda oturanlar için Kadıköy barlar sokağındaki Matkap tattoo yu öneriyorum ben orda yaptırdım çokta sterildi iğneler
omzuma yaptırdım kelebek kardeşim kendi makinası ile yaptırdığım için nazım geçti çığlık çığlığa ya çok nazlıyım yada ger.ekten çok acıyooo dövmeciye yaptırsaydım çoktan yarım bırakıpp göndermiştikaydirigubbakcemile3
resmini koyarmısın tatlım?
Bende omuzuma yada koluma kelebek istiyorum şekilinide buldum.Ama bakalım ne zaman kısmet...
Aslında ben melek istiyordum sırtıma ama melekten vazgeçtim.. .Şimdi kelebek istiyorum hazır kafam bozukken gidip yaptırsammı ne:bbo:
duygucum küçük ama sevimli bi kelebeğin var .a.s.
bu da benim dövmem. deniz sonrası bir resim olduğundan pek bi ıslak çıkmış.
sağ kolumda. 2 sene oldu yaptıralı. fazla acımadı yani bana sinek ısırığı gibi gelmişti, rahatsız etmemişti.
1 hafta güneş görmesin ıslanmasın demişlerdi o kadar. bir de renginin solmaması için ilk zamanlar, kabuğunu tamamen atana kadar bol bol krem sürdüm.
ben de ilk başta yüzük parmağıma eşimin adını yazdırmak istemiştim alyans yerine. ama yapan adam eller sürekli uyun içinde olduğundan solma ihtimali olabilir o yüzden ben pek önermiyorum demişti.
bunda da çok memnunum ama çok seviyorum ben dövmemi.