Dövme Kızlar dövmesi olan yok mu

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

hevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
81
4
nerenizde ve ne olduğunu da merak ediyorum ama aslında ben acı konusunda bilgi almak istiyorum...

Çok seviyorum ama mikrop kağmaktan ve acıdan korktuğum için yaptırmıyorum. Hint kınasıyla geçici dövme yaptırıyorum. Ayak bileğime.

Sağ omzumun arkasında ve ayak bileğimde var. Yaptırıken biraz acı duyuluyor tabi sonuçta iğneyle yapılan bişey. Bir de acı yaptırdığınız yere göre değişiyor. Benim ayak bileğimdeki az acımıştı ama arkaşdaşım ayağının üstüne doğru yaptırdı tabiri caizsse kaba olacak ama baya bi böğürdü.. Yaptıracağınız yerin temiz olmasına iğne ucunu yeni açmasına falan dikkat edin.

benim de tenim çok hassas mikrop kapmasından da korkuyorum acı yapılan yere göre değişiyor acaba en acısız neresidir ben boynuma veya omzumun arkasına istiyorumm tabiki de ufak olucak çok cesaretli değilimdir

benim kolumda güneş dövmem var 15 yaşımda abim tarafından yapılmıştı çok cahil olduğum bir dönemdi şimdiki aklım olsa yaptırmazdım a.s canın acıdımı dersen çokkk ama çokkk acıdısenağlama

benimde sag omzumda var esimin isminin bas harfi acimaya cok acidi ama deydi cunku esimde kople isminmi yazdirdi koluna cin,ce biz mutluyuz yaptirdigimiza birde bir kere yaptirinca aliskanlikmi oluyo ne onumuzdeki yaz bidaha yaptirmayi dusunuyoruz

ben yaptırmadım fakat çok yakın arkadaşıma yapılırken yanındaydım.
o sağ koluna üst yan kısma yani melek haresi ve kanadını yaptırdı. ben yapılırken izledim arkadaşım hiç tepki vermedi,acımıyo mu dediğimde de çok az dedei hiç denilicek kadar az demişti. çok kanama yada sonrasında kabuk bağlama falanda öyle çok olmadı.
ama acının gerçekten yaptırdığın yere ve ayrıca yaptırcağın resmin detayına göre değişir. başka bir arkadaşım baya büyük bir dövme yaptırmıştı sağ omzunun altına büyük bir dövmeydi ve çok detaylı bir oturan kanatlarını açmış çok masum yüzü olan melek kadındı. inanılmazdı bildiğin cılk yara olmuştu kanaması,kabuklanması çok ama çok kötüydü fakat ciddi anlamda çok detaylı bir resimdi. sonrasında dövmesi çok güzeldi

benim de sol omzumda bir yunusum var... aci konusunda ise hic hissetmedim... sanki kasinir gibiydi. yapilirken kasimak istedim hep :) saniyorum aci ve hijyen yapan kisiye bagli. ben cok iyi bildigim ve güvendigim birine yaptirmistim vakti zamaninda :lepi:

benim yok ama esimin dövmeleri var. koluna komple ismimi yazdi kendisi ve baska dövmeleride var cogunu kendi yapti. o acisina dayana bilyorum. sadece basta aciyor sonra alisiyorsun diyor. ama artik spreyler varmis öyle söylüyor ozaman aci falan hissetmiyormussun.

benimde sağ bileğimde yıldız var küçük ve hiç acımadı sadece hafif sızladı sana onerım yaptırcagın yerı cok ıyı secmen ben 3 ay arastırmıstım cnmm..

benimde sağ bileğimde yıldız var küçük ve hiç acımadı sadece hafif sızladı sana onerım yaptırcagın yerı cok ıyı secmen ben 3 ay arastırmıstım cnmm..
sanırım istanbulda yaptırdın canım neresi öğrenebilirmiyim memnun kaldıysan
herkese teşekkürler bu arada aldığım bilgiler için..kaydirigubbakcemile5

bende dövme yok ama cok istiyorum yaptirmayi...
bu yaz izmire tatile gittigimde yaptirmayi düsünüyorum...
kücük bir sey fazla acimasin diye ben aciya dayanamiyorum...

benim de sağ omzumda bi kelebeğim var, hiç acı hissetmedim diyebilirim sadece ilginç bir gıdıklanma ve kaşıntı ama değdi diye düşünüyorum

sol el bileğimin iç kısmında var
eşimle bnm adlarımız ve soyadımız yazıyo (japonca) aynısı aynı yerde onda da var
acıya gelince yumuşak deri olduğu için çok acımadı epileydi ile bacak kıllarını almak gibi bi acıydı =))
ama sert deriye sırt bilek kol gibi çok acıyomuş
eşim sırtına yaptırırken gözlerinden yaş gelmişti =)

ben 2002 yılında koluma yaptırmıştım acısını hiç unutmuyorum sanki kolunuz matkapla deliniyor bitene kdar dua ediyordum çabuk bitsin diye nerdeyse yarıda bırakacaktım bide 2-3 gün sanki kaynar suyla haşlanmış gibi bide yanık acısı çekiyorsunuz merhem falan kullanın diyolar ama o acıyı yine çekiyorsun şimdide dövmemi sildirmek için bir estetik merkezine gidiyorum kriyoterapi denilen yöntemle sildireceğim 1 seans gittim 1 hafta boyunca koluma bi şey değse canım çok yanıyordu özellikle ilk bir saat sanki kolunuz kızgın demirle yakılmış gibi yanma hissi veriyor 1.haftanın sonunda kabuklanıp soyulmaya başladı bana estetisyenin dediğine göre çok gidip gelmem gerekiyormuş devamına da gideceğim ama dövme yaptıranlara tavsiyem yaptırırken çok iyi düşünün bunun geri dönüşü hem çok uğraştırıcı,hem acı verici,hem çok pahalı,hemde tamamıyla silinmiyebiliyor

benimde sağ omuzumda büyük bir kartal dövmesi varr fanatik beşiktaşlı olmamdan dolayı:lepi: .....yaptırırken hiç sesim çıkmadı yapan kişinin karşısında utanmamak için ama bayağı bir canım yandı sonra alıştım tabii..ama şuan mükemmel duruyo tavsiye ederim valla:dance:

benimde belimde var ,tribal bi şekil... geçen hafta yaptırdım... acımadı dersem ylan olur doğrusu ..ama cok güzel oldu.. isterseniz fotog. gönderirim biara.dövme yaptırıken o ortamın temizliği, kullanacak malzemenin ucu ve iğnesinin yeni açılmış olması ve steril olması sağlık acısından cok önemli.. bende cok arastırmıştım.. çok düşünmüştüm nereme yaptırayım die.. biliosunuz toplumumuzda hala hoş karşılanmıyor.. bu yüzden size tavsiyem kalıcı yaptıracaksanız çok ii düşünün bu ilerde karsıma nasıl bi problem cıkartır die... iş görüşmeleri, hayatınızı birleştireceğiniz kişi ve ailesinin düşünceleri... bunlar çok önemli...mesala tabi benim fikrim kesinlikle vücudunuza özellikle evlenmeden önce erkek arkadaşınızın adını yazdırmayın...ben yaptırırkende sordum renkli olan dövmeler siyh olan dövmeler oranla daha zor cıkıyormuş ve iz kalıyormuş...okudugum bir cok kaynaga göre de dinen bi sakıncası yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…