- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
ya ne alakası varah bacımm ahhh bilirsin işte sorunlu sanıyolar![]()
sırf bu ispatlansın diyede bebek yapılmaz ki
kayınvalidenle mi yaşıosun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne alakası varah bacımm ahhh bilirsin işte sorunlu sanıyolar![]()
ya ne alakası var
sırf bu ispatlansın diyede bebek yapılmaz ki
kayınvalidenle mi yaşıosun ?
başkaları yüzünden hareket etmek sinirimi bozuyoraynen oylee sureklı soruolar daha bebek yok mu komsulara varana kadar kafayı yemıştım bı ara
bı tane buldum galıba :) sınemada az bişi fılm oynucak sonrada ardından ben ona bı vıdeo hazırlıcam o cıkıcak nasıl sızce
bunu sağlayabilirsen şahanebı tane buldum galıba :) sınemada az bişi fılm oynucak sonrada ardından ben ona bı vıdeo hazırlıcam o cıkıcak nasıl sızce
başkaları yüzünden hareket etmek sinirimi bozuyor
allah yardımcın olsun
bu kafada olan insanlarla yaşamak zor
sende baya dolusun anlaşılanhaklısın borclar yuzunden duruyoruz zaten hepaldıklarını ettıklerını basımıza bıle kakıolar ıste sızde yıyosunuz fln bısey alınsa fıyatı solenıo hemen araba ıstıoruz onu bıle mırın kırın ederek verıolar arabada bızımde hakkımz var sncta dgnde brknlerle alndı amaaan daha bı suru sey işte
![]()
sinemayı mı ayarlayacaksın?![]()
sende baya dolusun anlaşılan
bunu sağlayabilirsen şahane
alla alla terbiyesizlik resmen eşin ne diyorewet cnm yaa ole walla ewde bıtane kucuk gorum var kucukde dııl aslında 15 ysnda odamı bı gorsen gelın odası mı norml odamı bellı deıl yanısureklı orda cıkmıor ordan hıc esmde bnde kızıoz ama yıne aynı dewam edıo gızlım saklım hıc bısıyım kalmadı
![]()
alla alla terbiyesizlik resmen eşin ne diyor
odamız dıo bekar odasına dondu resmen dıo cık su odadan bıda gormuycem dıo ama nafıle yanı![]()
ayy çok kötü ciddençokda sinir bir durum.. 15 yaşda az değil yani.. annesi uyarsa bari
annesı bı uyarıo ıkı uyarıo kızınımı tutcak gelınını mı sorma canm yaaa her gun sınır krızı gecırıorum esımle ozel anlarımızı bıle paylaşamıoruz yerıne gore
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durummuş cidden :18: