inşallah canım ...tıwıtı canım halen adet olmadım..doktor ılac verdı..duphaston verdı...klomenı hemen verıyorlarmıkı??ben doktoruma sordum bukadar stres yapma1 sene hele bır dene dedı..
ınsallah hayırlı haberler veırırız bızde bıran once...a.s.
ayy canım benim yarın adetimin 2.günüya ondan yarın gidiyorum tahliller 2. günü yapılıyoya ondan bakalım hayırlısı olsun ne diyim....tiwiticim, sen yarın mı gidiyosun doktora canım.. bence biran önce git. allah allah niye böyle oldu ya..
peki kan test yaptın mı sen. idrar testi negatif yazmışsın. bence bi de kan testi yaptır. gerçi yarın gideceksen doktorun anlar zaten.
canım kendine ii bak, yarın yaz mutlaka. a.s.a.s.a.s.
ben hala beklemedeyim, yazmıştım ya o belirtiler kayboldu. galiba benim yumurtlama döneminde böyle bişeyler oluyo. evli değilken hiç böyle değildim ben. çok değişti regl düzenim. bakalım ay sonuna doğru neler olacak.:1rolleyes: umudumuzu kaybetmeyelim canım, yüce rabbim doğru zamanda bize de vericek bi bebiş..
demiştim ya bizimkiler kıymetli olacak. yüzüklerin efendisindeki gibi kıymetlimissssss a.s:dance:
merhaba canım ben 5 senelik evliyim bazı sorunlarımız vardı o yüzden bebek düşünmüyoduk...sevgili tiwiti kendini bukadar harab etme güzelim seninle aynı kaderi paylaşıyorum ama ben umutsuzca beklemek yerine doktora gitmeyi tercih edenlerdenim sen ne kadarlık evlisin daha yenimi yoksa birkaç yıl oluyormu gerçi yeni evli isen dr zamana bırakıyor gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bir rahatsızlığın yoksa tabi neyse canım en yakın zamanda bir uzmana görünmeni tavsiye ederim a.s
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ama ben adet oldum yarın dr a gidiyorum...bence de kan testi yaptır,benim de ilk belirti sağ yumurtalığımdaki ağrı oldu
gebelikten,rahimi tutan bağlar gerilirmiş,ve sağdaki bağ,soldakinden daha kısa olduğu için ağrı yaparmış,
umarım hamilesindir canım
sağol mehaycım bende hep öyle yapmaya çalışıyorum çünkü biz ne desek ne yapsak boş önce Allah isteyecek...tiwiti canim allahtan hayirlisini iste her zaman ve her seyde bir hayir ara ben hep oyle yaptim zaman zaman cok acida gelsede !!!insallah yakin zamanda bebisine kavusursin!!!
arkadaşlar dr a gittim beni pamukkale üniversitesine sevk etti oraya gittim sıra kalmamış ve bu gün adetimin 2. günü bütün tekkiklerin tahlillerin bugün olması gerekiyo işim yarına kaldı sinirden ağlıyorum moralim çook bozuk kadın doğum hemşiresine durumumu arz ettim ama olmaz yarın gel dedi çok kötüyüm üzgünüm ben ne kadar çaba gösterirsem işim o kadar ters gidiyo moralim çok bozuk çooook ....
Allah'ım ne olur yardım et dayanamıyorum artık yorulduum....