kızlar delircem yaaa bi bakıverin...

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
6
41
merhaba yaa ben 13 kasımda adet olmam gerekiyodu hala olmadım ama sağ yumurtalığımda bi baskı hissediyorum çok rahatsız etmiyo beni ama ne olduğunu çok merak ediyorum idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı acaba erken mi diyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu ne sancısı acaba yumurtlama döneminde olmam imkansız dimi adet olmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen zaten test sonucunu görünce moralim yerle bir oldu mutsuzum hamile kalamıyoruuuum üzgünüm çok hemde çooook ben anne olmak istiyorum ama olamıyorum
yaarabbim yardım et sesimi duy...senağlama

canım dr.gitmeni tavsiye ederim portakal hamile ama onun hala idrar testinde çıkmıyormuş kan testine baktırdı ve çıktı sen öyle yap istersennn

canııım üzme kendini böyle. bence bi kan testi yaptır ya da da ulaşımın kolaysa bi doktoruna git derim canım. idrarda çıkmıyo biliyosun. çok okudum ben idrarda uzun süre çıkmayanlar var.

moralini bozma. inşallah hamişssindir.. a.s.

ayy yazılarınızı okuyunca bile moral buldum hamilelik belirtisi olabilir mi idrar testlerinden nefret ediyorum sizce adetimi beklemeden dr a mı gideyim ooffff napacam yaaa çok içim sıkılıyo ağlıyorum ben anne olamıcakmıyım herkesin hamile haberlerini alınca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum ama ben.............................
benim gibi kasığı sızlayan var mı yorumlarınıza ihtiyacım var bilgisayarın karşısında ağlıyorum.....

tiwiticim üzme kendini. Eğer ağrıların dayanabileceğin hafiflikteyse 3-5 gün daha bekle. Adetin yine gelmezse hem bir kan testi yaptırırsın, hemde doktorla görüşüp muayene olursun.

ayy canım benim. olabilirsin tabii. bencede bekleme. zaten adet gecikmesi önemli bişey hem ağrı da var. bak gebe olabilirsin. başka belirti var mı şuanda.

neden neden neden beeeeen allahım............................................

başka hiç bi belirtim yok göğüslerim bile sızlamıyo üzülüyorum
benimle ilgilendiğiniz için çoook duygulandım kendimi tutamıyorum ağlıyorum sürekli hamile kalmayı bile beceremiyorum eşimde çook üzüldü ama bana belli etmedi çok üzgünüm çooook....

tiwiti bu ne hal böyle.. üzme bak kendini :eek:klava:

okuduğum kadarıyla senin gecikme olmuyomuş normalde. 2 gün geçmiş.
yarını bekle ve bence hemen doktoruna bi git.. kan testini de yaptır.

uzan dinlen biraz. üzme kendini böyle. olacak elbet bebiş.

benim yumurtlama dönemi benimde ağrılarım var. üzme kendini nolur. seni çok iyi anlıyorum.

sağol arkadaşım çok sağol o bana gelmesede ben onu sabırla beklicem ....
hiç kafama takmazdım normalde ama hep içime atardım artık patladım heraldesenağlama
tiwiti bu ne hal böyle.. üzme bak kendini :eek:klava:

okuduğum kadarıyla senin gecikme olmuyomuş normalde. 2 gün geçmiş.
yarını bekle ve bence hemen doktoruna bi git.. kan testini de yaptır.

uzan dinlen biraz. üzme kendini böyle. olacak elbet bebiş.

benim yumurtlama dönemi benimde ağrılarım var. üzme kendini nolur. seni çok iyi anlıyorum.

belirti olmayadabilir öyle düşünme..

belirti ollmadığına göre regli yakın değil bu açıdan bak. hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar da var.

yaa nolur üzülme.. bende senin gibiyim ay sonunda hep böyle oluyorum. bu ay dedim üzülmiycem. demekki hayırlısı böyle deyip bi dahaki ayı bekliycem.

hem bak bizim bebeklerimiz daha kıymetli olucak bu kadar beklediğimiz için.

iyi yönlerinden bak canım.a.s.

üzülmek yok tamam mı:1hug:

üzülme twiti lütfen böyle yaparsan bak portakalında idrar testinde çıkmadı 2 gecikmişti kan tahlili yaptırdı kasıklarında acayip sancı vardı seninde güzel haberlerini alıcaz biliyrum

ayrıca benim yaş 28 bende deniyorum ama olmuyor ne yapalımm denemeye devam umut dünyası :))

sağol arkadaşım çok sağol o bana gelmesede ben onu sabırla beklicem ....
hiç kafama takmazdım normalde ama hep içime atardım artık patladım heraldesenağlama

gerçekten seni anlıyorum. hele ki hesap yapıp yumurtlama hesaplayıp tutmayınca insan kendini suçlu hissediyor, morali bozuluyoo...

ama böyle yapmamak lazım işte. öyle muhteşem bi olay ki gebelik. ama olması için bi sürü şeyin bi arada olması lazım. o da artık Allah'ın taktidiri. zamanı o bilir. bizim plan yapsak da o yüzden tutmaz işte. o yüzden Allah'a tevekkül et. elbet olacak bebek. ne kadar çok duydum doktorların asla olmaz dedikleri kişilerin gebe kaldıklarını. bizim niye olmasın. onun da zamanı gelince olacak.

sakın kendini böyle üzme. üzülünce hormon dengen de bozuluyo. asıl o zaman olmaz işte.

tamam mı mutlu ol en azından bi sorunun yok zamanı gelince olacak :1hug:a.s.

ama bence hafife alma yarın git gayet sakin bir şekilde kan testini yaptır. sonucu alınca üzülme sakın.

belli olmaz belki de hamişsindir :dance::dance:

teşekkür ederim canlarım yaaa iyiki varsınız benim bide beyaz renkli akıntım var 1 haftadan beri bu ne acaba adet belirtisi olbilir mi.?

sizinle konuşunca biraz topladım kendimi şimdi iyiyim ağlamıyorum...

ağlama tabiii kıyamam ağlayan insana dayanamıyorum zatiii :teselli: akıntı olmsı normal herhalde çünkü hamile kalanların bazısında okumuştum akıntılarının olduğunu söylemşleridi

ağlama tabiii kıyamam ağlayan insana dayanamıyorum zatiii :teselli: akıntı olmsı normal herhalde çünkü hamile kalanların bazısında okumuştum akıntılarının olduğunu söylemşleridi
sağol canım arkadaşım desteğin için benim şimdi çımam lazım bide bunca işin arasında ehliyet kursuna gidiyorum ben neyse belki kafam dağılır sizi çook seviyorum...a.s.

beyaz renkli koyu akıntıysa kesin hamişsin bence :teytey::teytey::teytey:

yarın güzel haberlerini bekliyoruz. bi test yaptır. ama dediğim gibi çıkmazsa üzülmek de yok. a.s. ama bence hamişsiiiin :dance:

gerçekten seni anlıyorum. hele ki hesap yapıp yumurtlama hesaplayıp tutmayınca insan kendini suçlu hissediyor, morali bozuluyoo...

ama böyle yapmamak lazım işte. öyle muhteşem bi olay ki gebelik. ama olması için bi sürü şeyin bi arada olması lazım. o da artık Allah'ın taktidiri. zamanı o bilir. bizim plan yapsak da o yüzden tutmaz işte. o yüzden Allah'a tevekkül et. elbet olacak bebek. ne kadar çok duydum doktorların asla olmaz dedikleri kişilerin gebe kaldıklarını. bizim niye olmasın. onun da zamanı gelince olacak.

sakın kendini böyle üzme. üzülünce hormon dengen de bozuluyo. asıl o zaman olmaz işte.

tamam mı mutlu ol en azından bi sorunun yok zamanı gelince olacak :1hug:a.s.

ama bence hafife alma yarın git gayet sakin bir şekilde kan testini yaptır. sonucu alınca üzülme sakın.

belli olmaz belki de hamişsindir :dance::dance:
küçükkedicik hele sana ayrı bi teşekkür ediyorum canım çok sağolasın bana moral oldun canım arkadaşım...Şeniz

canım üzülme ya inşallah vakti ve zamanı gelince rabbim bizlerede nasip edecek
bu arada inşallah hamilesindir canım

beyaz renkli koyu akıntıysa kesin hamişsin bence :teytey::teytey::teytey:

yarın güzel haberlerini bekliyoruz. bi test yaptır. ama dediğim gibi çıkmazsa üzülmek de yok. a.s. ama bence hamişsiiiin :dance:
evet canım aynan öyle akıntım kokusuz
ayyyy heyecanlandım şimdi ben yaaaa
hamile değilsemde üzülmem zaten alıştım canım negatif sonuca sağolasın hayatıma.s.

X