kızlar darısı başınıza

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba;
ben artık istediğim kilodayım allahda sizlere nasip etsin benim hayatımda bir ilk oldu ve 45 kilo üstüne çıktım ve bayadırda bu kilodayım etrafımdaki herkesten övgü dolu sözler duyuyorum çok mutluyum. 55-56 kilo arasında gidip geliyorum bu kiloda kalmalıyım ve gerçekten vucudum şişmiş durumda ama eksik olan kiloların yeri dolduğu için kötü görünmüyo. kızlar iştahınız olduğunda ekmeğe sarılın ekmek yoksa kiloda yok ben bunca sene ekmek yemediğim ve yemek yemeğe üşendiğim için kilo alamamışım ara öğünlerde çok önemli moralinizi yüksek tutun çünkü moral yoksa iştahta yok anneniz börek puğaça kek falan yapsın onlardan yiyin protein ağırlıklı besleniyorsanız yanında mutlaka karbonhidrat almalısınız.hadi kızlar sizlere kolay versin allahım kilo almak isteyen herkese nasip etsin inş.

aminn inş senin yaş kaç?
benimde acil kilo almam lazım ya sadce ekmeklemi oldu ve ne kadar sürede oldu bu?

aminn inş senin yaş kaç?
benimde acil kilo almam lazım ya sadce ekmeklemi oldu ve ne kadar sürede oldu bu?

25 yaşındayım 1,61 boyundayım cnm.6 ayda aldım cnm 6 ay önce 42 kiloydum ve hiç iştahım yoktu. bi kuvvet geldi inancım yükseldi dedim kızım nişanlısın artık kilo alman lazım ekmeğe dadandım pilavla makarnayla bile ekmek yedim zorladım kendimi yeri geldi midem bulandı çıkardım ama pes etmedim ekmek yemeğe devam ettim şimdi ekmek yemeden doymuyorum sabah kahvaltısını tam anlamıyla yapabilsem inan dahada kilo alırım

Son düzenleme:
evet gerçekten ekmeğin çok faydası oluyo ben eskiden 2 dilimden fazla yiyemezdim şimdi daha fazla ekmek yiyorum bide cici bebe yapıyorum kendime 1 ayda 3 kilo aldım

Evet ekmek kilo aldırıyor kardeşim üniversiteyi kazandı öğrencilik malum ekmek arası yiyor orada hep bir kilo almış görünce inanamadım ama ben ekmek yiyemiyorum işte sorun o :) acılı şeyler ekmek yediriyor. ben kışın kilo aldım biraz salep içerek onda çok fazla kalori varmış arkadaşım söylemişti o kilo aldırdı bana bebe bisküvisi aaldırdı ama hemen geri verdim her gece her gece olmuyor ki oda en iyisi ekmek yemek sanırım

bu süt bebe bisküwisi sayesinde ben de 2 ayda 5 kilo aldım 4o tan 45 e çıktım ama bugün öğrendim ki kansızlık warmış( sürekli süt içildiği zaman kansızlık oluyomş sanırım süt we bisküwilerimle wedalaşıcam yoksa sağlığımdan olucam gerçi oldum olucağı kadar ekmek de yiyemiyorum ki sağlıklı bi şekilde nasıl kilo alıcam ben

canm dedıgın dogrudur bılemıyorum ama madem kansızlık yapıo sende sabah kahwaltısında bol pekmez ye yatmadan oncede ye kı dengelesın kansızlıga yol acmasın. bal we recelde ye bu sekılde kıloda alacaksın. ben dıyetısyene gıttım gunde 2 bardak sut ıcmemı soledı sut yoksa yogurtta olur. yanı kan yapacak seyler de ye. sadece sutle tabıkı olmaz :13:

tawsiyelerin için sağoL canım aynen dediğin gbi pekmez kansızlığa çok iyi geliyo özellikle harnup pekmezi hem kansızlığa iyi geliyo hem de önlüyo işte ben bilemedim sütün kansızlık yapıcağını artık tedbirliyim pekmez içmeden sütü asla ağzıma sokmam

hanımlar bende bebe bsküvsi ile 1 ayda 6 kilo aldım hergece kocaman bi kase sütün içine 20 tane cici bebe atıp onu bir güzel yedim koca bir bardak su içtim üstüne sabah kahvaltımı çok iyi yaptım yarım ekmek ve yiyebileceğim herşeyi tıka basa yedim öğün aksatmadım sabah öğlen akşam düzenli yedim ve 44 den 50 kiloya çıktım üstelik cici bebeyi bıraktıktan sonrada zayıflamadım yine düzenli yemeğimi yemeye devam ettim 1 kilo da kendiliğimden aldım 51 kiloyum şuan ve çook mutluyum darısı sizlern başınaa :)

ah cnm umarım ıyı sonuclarını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…