- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kızlar merhaba;
ben artık istediğim kilodayım allahda sizlere nasip etsin benim hayatımda bir ilk oldu ve 45 kilo üstüne çıktım ve bayadırda bu kilodayım etrafımdaki herkesten övgü dolu sözler duyuyorum çok mutluyum. 55-56 kilo arasında gidip geliyorum bu kiloda kalmalıyım ve gerçekten vucudum şişmiş durumda ama eksik olan kiloların yeri dolduğu için kötü görünmüyo. kızlar iştahınız olduğunda ekmeğe sarılın ekmek yoksa kiloda yok ben bunca sene ekmek yemediğim ve yemek yemeğe üşendiğim için kilo alamamışım ara öğünlerde çok önemli moralinizi yüksek tutun çünkü moral yoksa iştahta yok anneniz börek puğaça kek falan yapsın onlardan yiyin protein ağırlıklı besleniyorsanız yanında mutlaka karbonhidrat almalısınız.hadi kızlar sizlere kolay versin allahım kilo almak isteyen herkese nasip etsin inş.
aminn inş senin yaş kaç?
benimde acil kilo almam lazım yasadce ekmeklemi oldu ve ne kadar sürede oldu bu?
bu süt bebe bisküwisi sayesinde ben de 2 ayda 5 kilo aldım 4o tan 45 e çıktım ama bugün öğrendim ki kansızlık warmış( sürekli süt içildiği zaman kansızlık oluyomş sanırım süt we bisküwilerimle wedalaşıcam yoksa sağlığımdan olucam gerçi oldum olucağı kadar ekmek de yiyemiyorum ki sağlıklı bi şekilde nasıl kilo alıcam ben
tawsiyelerin için sağoL canım aynen dediğin gbi pekmez kansızlığa çok iyi geliyo özellikle harnup pekmezi hem kansızlığa iyi geliyo hem de önlüyo işte ben bilemedim sütün kansızlık yapıcağını artık tedbirliyim pekmez içmeden sütü asla ağzıma sokmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?