kızlar cumartesi akşam 7 düğün olur mu ?

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize slm ;

biraz önce nişanlım aradı ve salonu tuttugunu 27 Hazıran cumartesi günü akşam saat 7 de düğünümüz olduğunu söyledi.Çok heycanlandım sizce tarih nasıl yanı havalar nasıl olur cumartesı olması ıyı mı kötumu saatı cok mu gec offff bır suru soru bıde nişanlım ordan cıkınca nıkah gunnu almaya gıttı aradakı zaman farkı yanı nıkahla dugun arasındakı sızce bızı olumsuz etkıler mı :40:

kızlar hepinize slm ;

biraz önce nişanlım aradı ve salonu tuttugunu 27 Hazıran cumartesi günü akşam saat 7 de düğünümüz olduğunu söyledi.Çok heycanlandım sizce tarih nasıl yanı havalar nasıl olur cumartesı olması ıyı mı kötumu saatı cok mu gec offff bır suru soru bıde nişanlım ordan cıkınca nıkah gunnu almaya gıttı aradakı zaman farkı yanı nıkahla dugun arasındakı sızce bızı olumsuz etkıler mı :40:

bence gayet iyi bi tarih canım ve aksam olmasıda senın ıcın avantaj bende dugun gunu keske aksam olsaydı dedm kendı kendıme hazırlanman acısından söyluorum.kına gecem malum gece oldu 7 de basladı öglen 12 de gttm 6 da cıktm kuaförden canım ama malum dugun gnu öyle olamadı sbaha erkendn kalktm gözlerm sıs halde alelacele kuaföre kmsenın afyonu patlamadn ıse basladılar Allaha sukur cok ta gzl hazırlandm ama hep bi telasım vardı huzurszdm bıcok seyıde unuttum snran aklma geldı falan.sonra evden cıkacagm ıcın davulla resımcıye kos ordan cık eve kos falan tempolu oldu bızım ıcın bence gayet ıyı bı tarih ve saat cnm

En sevdiğim zamandır Cumartesi akşamı olan düğünler.Neden bilmiyorum gündüz olan düğünleri hiç sevmiyorum.Akşam olunca ışık sistemi falan daha çok hoşuma gidiyor dans ederken.

Bence güzel bir seçim...

27 Haziran Pazartesi ama, yalnışın olmasın ?

Cumartesi ve akşam 7 en idealidir bana göre, hem o yazın sıcaklığında öğlen çekilmez o düğün.

Benimde düğünüm Pazar ama öğlen değil akşam 6'da başlıyor :66:
Pazartesi çalışanlar için zor olacak ama napalım. Bi gecede az uyuyuversinler nolcak :52:

kızlar hepinize slm ;

benim de düğünüm cumartesi ve saat yedide olmuştu çok ta güzel oldu ya saat düğüne gelip tekrar dönmek zorunda olanlar için önemli ama aynı anda herkesi düşünemiyosun

nikah illa aynı gün olcak diye bişey yok ama sen gelinliğinle nikah yapcaksan onu bilemem bunlara takılma mutlu olmaya bak canım hayırlı olsun......:)

Son düzenleme:
kızlar ya bu arada ben bır sey daha sormak ıstıyorum bizim nişan bohçası götürmemız gerekıyorda erkek tarafına kadınlar götürse olurmu ılla erkeklerdemı gıtmelı annem yengem kardesım ben gıtsek gunduz oturması gıbı olur mu acaba :26::26::26:

kızlar ya bu arada ben bır sey daha sormak ıstıyorum bizim nişan bohçası götürmemız gerekıyorda erkek tarafına kadınlar götürse olurmu ılla erkeklerdemı gıtmelı annem yengem kardesım ben gıtsek gunduz oturması gıbı olur mu acaba :26::26::26:

Olur tabi canım, hatta bana göre erkeklerin gitmesi gariptir, çünkü bohçaları açılıp bakılıyor, erkeklerin kadın gibi bakması garip kaçar...

güzel bir gün ve saat ideal ne sıcak ne soguk benımde 7 de baslıyo nikahım da17:30 da yapılcak ordan yemeğe gidecez havadan yana bi sıkıntı olmaz yagmur yagmasıgı muddetce :D

Back