- 9 Mayıs 2024
- 1.077
- 342
- 38
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Kızlar çok yoruldum cidden çok fazla yoruldum. Annemle babam ayrı. Annemin kendi evi var ama çoğunlukla bende kalıyor soba yapmamak için. Geçenlerde bel fıtığı çıktı ama ilaçları kullanıyor düzeldi bacağına vurmuştu şuan çok daha iyi. 5 aylık hamileyim. Evim çok küçük salonda yatıyor annem. Her gün yatak kaldırıp topluyorum. Kahvaltı hazırla yıka kaldır. Akşam yemek hazırla çay demle yıka topla. Ev temizle. Çok yoruldum. Eşim mesaili çalışıyor adam zaten çık yorgun. Ben herşeye tamamdım yine de ama bugün misafir gelecekti bana. Sabahtan başladım temizliğe. Çamaşırlar falan uğraştım durdum. Poğaça yaptım kek yaptım dolma içi yaptım. Çayı koydum. Kapıda çöp birikmiş. O sırada tuvalet yıkıyorum. Anne şu çöpleri atıversene dedim. Sen niye atmıyon dedi. Sabahtan beri görmüyor musun halimi ölüm çıktı artık belim falan tutmuyor dedim neyse bırak ben hallederim onu da dedim. Gitti kendi kendine attı. Misafirler geldi hizmet et çay koy o bu derken bacağı ağrıyan annem hadi gel bizde yürümüş oluruz biz bırakalım yürüyerek dedi bana. Sen dedim git benim halim yok dedim. Gitti valla. Yürüyüş yapıp geldi. İnanın kimsenin bana acımadığını görmek çok zoruma gitti. Hala daha böyle. Hamile olmam ayrı Bi zorluk bide küçücük evde sürekli iş yapmak ayrı Bi zorluk çok yoruldum çok doldum taşmak üzereyim. İnanın içimi sürekli ferahlatmsya çalışıyorum ama çok üzülüyorum