Kizlar cok uzgunumm

marquesa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
198
3
118
İstanbul
Selam kizlar sizlere hayatimi anlatmak istiyorum.. Kucukken abimden tacize ugradim 6 yaslardayken yani 3 kardesiz abim odada surekli cinsel organini tuturuyordu ve hic kimseye soyleme die kiziyordu ben hep icime kapanik buyudumm 7.8 yaslarinda amcamin ogluyla saklambac oynuyordu dun gibi hatirliyorum agliyorum ikimiz saklandik bana bak bakalim geliyorlarmi dedi bakiordum bir anda cinsel organini surtu arkama ben irkeldim bakiyim die kafami cevirdim eliyle kafami baska yone cekti sakin ol dedi aglamaya basladim ama kimseye soyleyemedim.. yasim 13 oldu komsumuzun cocugu benden asiri buyuktu.. annem bizi yanliz birakiordu hep cocuk optu dudagimdan anneme soyledim guldu bisi olmaz dedi.
Sonra hic konusmadik.. 14 yasima geldim annem calisigi is yerinden bir cocuk 30 yaslarinda anneme beni begendigini soylemis annem cik dolas abin dedi bende guvendim ciktim cocuk evine goturdu cahilim tabi film aldi alacakaranlik izliycez dedi tamam dedim gitti. Adam yakinlasti korktm yapma dedim kactim ama arkadan saldiraya ugradim ve oturdum agladim annem git die yolluyordu beni her pazar adam kapidan aliordu. Gittm cogu kez devam etti bir gun artik dayanamadim arabada kavga ettim. Sonra kactim annem onla sandi sonra anneme dedim istemiorum ben aglayarak bnle temas kuruyor die tmm dedi. Sonra 16 yasima geldim esimle tanistim esim cok iyi birisi belkide o benim kabul olan duam rabbime hep dua ettim duzgun biri ciksin die esime rasladim simdi 19 yasindayim ve 18im de kacarak evlendim.. esimle mutluym ama yasadiklarim beni yoruyor. Annemlerle konusmuyorum cunku abimin yaptiklarini anlatinca yalan dediler hep allah yukarda suan esimle cocuk dusunuyoruz ama bazen aklima geliyor ve cok korkuyorum gerci esim gecmisimi bilmiyor ama bn kendimi kirli hissediyorum. Cahilligimle insanlar faydalandi ve annemin sayesinde bunlari yasadim resmen pazarlamis gibi oldu.. cok uzun ozur dilerm ama bana bisiler soyleyin ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzmandan yardim alin bununla tek basiniza basa cikamazsiniz saglikli cocuk yetistiremezsiniz ayni seyleri yasayacakmi diye paranoyak olursunuz ayrica ailenizden uzak durun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzmandan yardim alin bununla tek basiniza basa cikamazsiniz saglikli cocuk yetistiremezsiniz ayni seyleri yasayacakmi diye paranoyak olursunuz ayrica ailenizden uzak durun

Cok sagol tatlim ya agliyorum hep. Ailemden uzagim cunku cok kotu bir ailem var bunlari bana yasatan insanlar. Cok nadir aklima ve bazen ruyama giriyor. Esim melek gibi insan keske tertemiz ciksaydim karsina bakireydim geldigimde ama arkadan tecavuze ugradim tecavuz diyorum aglayarak yasanan bisi cunku

Unut canım Unutmaktan başka çare var mı Gerekirse bi psikologa git ama düşünme artık Bak eşin var artık Seni seven biri var

Buyuk ihtimalle de pazarlamistir annen. Kusura bskma csnim uzulmeni istemem ama hicbir anne 14 yadindaki kizini 30 yasindaki adamin yanina hele de zorla asla gondermez. Allah affetsin. Gorusmede zaten onlarla. Olmaz olsun oyle aile. Insallah esinle omur boyu olur mutlulugun. Bol bol dua et Allaha bir daha o insanlara mecbur birakmasin seni.

Dinimiz bile tecavüze uğrayan kadını tertemiz kabul ederken sen kendini kirli görerek neden kendine haksızlık ediyosun ?

Esine anlattiysan gecmisini ve kabul ettiyse anlasip psikologa gideceksin bununla yasayamazsin cocuk istiyorsun ama sen suan saglikli dusunemiyorsun cocuk olunca acabalar yanina kimseyi yaklastirmamalar basliycak bunlari yasamak zorunda degilsin al bir randevu git guzelce psikolojini duzelt sonra anne ol senin hayatini olumsuz etkiliycek bir cok vaka var senin gibi uzun sure destek aliyorlar rehabilite ediliyorlar cunki bilinc altina attiklarin bir yerde senden cikiyor

Unut canım Unutmaktan başka çare var mı Gerekirse bi psikologa git ama düşünme artık Bak eşin var artık Seni seven biri var

Deniyorum tatlim bazen ruyama giriyor bazen aklima geliyor sarisin yesil gozluyum fizigim yerinde die hep dikkat cektim bu zamana kadar allahima cok sukur esimi buldum esimi bana bunlari yasadiktan sonra tesselli hediyesi gibi goruyorum

Yasadiklariniz kolayca ustesinden gelinecek seyler degil.anneniz de gercekten degisik biri.bu kadar tacizi kaldirmaniz zor.destek alin.paraniz yoksa devlet hastanelerinin psikologlarina gidin ya da kadin derneklerine basvurun.oralarda mutlaks psikolog vardir.yasiniz cok kucuk.bu yasta evlenmeniz bile saglikli degil ama allahtan iyi birine denk gelmissiniz.genelde bu tarz durumlarda yanlis insanlara guveniliyor.siz kirli degilsiniz.tecavuze de ugrasaniz kirli olmayacaktiniz.yalnizca ihmalkar ve ahlaki sorunlari olan bir ailede buyumussunuz.allah yardimciniz olsun.

Biliorum canim cunku korunmasiz ve cinsel bilgisi olmayan cahil kizi nasil birakirsin ya aklim almio konusmuyorum ve yemin ettim konusmuycam esimi sevmiyorlar sanki kocam bisi yapti onlara dedim madem bana inanmiyorsunuz bn gidiorum dedim esime kactim iste ama esimib haberi yok olsa allah korurusun vurur herkezi

Dinimiz bile tecavüze uğrayan kadını tertemiz kabul ederken sen kendini kirli görerek neden kendine haksızlık ediyosun ?

Aklima geliyor die ogle hissediyorum. Obur dunyada bunlar icin yargilanirken esimde yanimda olucakmi acaba

Yorumun ve destegin icin cok sagol tatlim piskologa gittim ama durumu bu sekilde anlatmadim utandim. Sadece ailemle annemle anlasamiorumdedim banailac verdi anti depresan kullandim 1 2 ay hayatta koptum gibi oldum hep uyuyorum baygin baygin bakiorum felan

Aklima geliyor die ogle hissediyorum. Obur dunyada bunlar icin yargilanirken esimde yanimda olucakmi acaba

Ben senin öbür dünyada yargılanacağını düşünmüyorum Allah'ın adaleti büyüktür Hiç şüphen olmasın

Ben senin öbür dünyada yargılanacağını düşünmüyorum Allah'ın adaleti büyüktür Hiç şüphen olmasın

Yatip kalkip namazda kuranda hep dua ediyorum aglayarak yalvariyorum allahim ne olur obur dunyada yasadiklarimi bana ve esime gosterme die cahildik iste anneme guvendigimizden oldu hep anneye ya. Artik esimden baskasina guvenmiyorumm korkar oldum herkezden

Esin para vermemistir ondan sevmezler. Allah islah etsin onlari. Esinle de paylasma bunlari sakin. Allah biliyor ya senin sucun yok buolanlarda. Dinen de saklaman gerekiyor bence bunlari. Ikinizin de hayati kararir.
Benim annem 65 yasinda okuma yazmasi dahi yok. Omru hep koyde gecmis. Buna ragmen annem beni abilerimle asla yalniz birakmazdi evde. Ben kiziyordum anneme. Anne hic olur mu oyle sey onlar benim abilerim bana kotu gozle bakarlar mi hic derdim. Kizim seytana uyarlar belli mi olur derdi. Yinede anlamazdim annemi. Sonra ensest iliskiden hamile kalan birinin hikayesine sahit oldum. Anneme nasil hak verdim anlatamam. Allah razi olsun her zaman dua ediyorum simdi anneme. Demem o ki bunun cahillikle bilmemezlikle alakasi yok. Anneniz elbette farkindadir olanlarin. Isine geldigi gibi davranmis. Size cok uzuldum. Imkaniniz varsa doktor destegi alin tabi. Baska turlu zor. Allah yardimcin olsun.

Yok esime anlatmadim anlatamam yuvamda huzur varken bozamam ne guzel anneniz sahip cikmis size bnmki cikmadi iste telefonumu degistirdm arayip rahatsiz ediyordu utanmadan bosan gel diordu sonra yengeme demis ayiricam ben die hepsiyle iliskimi kestim sagol bitanem duan icin rabbim hepimizin yardimcisi olsun

ailenle bir daha görüşme, psikologa gitmemişsin psikiyatra gitmişsin.
tavsiyem bir psikologla görüş.
terapi sana iyi gelecektir.

ailenle bir daha görüşme, psikologa gitmemişsin psikiyatra gitmişsin.
tavsiyem bir psikologla görüş.
terapi sana iyi gelecektir.

Tamam tatlim giderim cocuk olmadan destek icin cok sagolun hepinizden allah razi olsun

aslında senin deil o ruh hastası abiyle annenin destek alması lazım hatta ciddi bir destek
geçmişi unutmaktan başka yapacak bir şey yok malesef
lütfen unutmaya çalış ve gerekirse o ailenle bir daaha görüşme hele ki evladın olduğunda aman haaa onlardan uzak tut

Haklisinda canim iste bize yasatinca bizim almamiz gerekio unutucam hatta tamamen silicem kafamdan ama obur dunyada onume gelmesinden endiseliyim Ailemle gorusmuyorum korkuyorum bunca seyden sonra gorusmeye.. yazin icin sagol sekerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…