Uzmandan yardim alin bununla tek basiniza basa cikamazsiniz saglikli cocuk yetistiremezsiniz ayni seyleri yasayacakmi diye paranoyak olursunuz ayrica ailenizden uzak durun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sagol tatlim ya agliyorum hep. Ailemden uzagim cunku cok kotu bir ailem var bunlari bana yasatan insanlar. Cok nadir aklima ve bazen ruyama giriyor. Esim melek gibi insan keske tertemiz ciksaydim karsina bakireydim geldigimde ama arkadan tecavuze ugradim tecavuz diyorum aglayarak yasanan bisi cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Unut canım Unutmaktan başka çare var mı Gerekirse bi psikologa git ama düşünme artık Bak eşin var artık Seni seven biri var
Buyuk ihtimalle de pazarlamistir annen. Kusura bskma csnim uzulmeni istemem ama hicbir anne 14 yadindaki kizini 30 yasindaki adamin yanina hele de zorla asla gondermez. Allah affetsin. Gorusmede zaten onlarla. Olmaz olsun oyle aile. Insallah esinle omur boyu olur mutlulugun. Bol bol dua et Allaha bir daha o insanlara mecbur birakmasin seni.
Dinimiz bile tecavüze uğrayan kadını tertemiz kabul ederken sen kendini kirli görerek neden kendine haksızlık ediyosun ?
Yasadiklariniz kolayca ustesinden gelinecek seyler degil.anneniz de gercekten degisik biri.bu kadar tacizi kaldirmaniz zor.destek alin.paraniz yoksa devlet hastanelerinin psikologlarina gidin ya da kadin derneklerine basvurun.oralarda mutlaks psikolog vardir.yasiniz cok kucuk.bu yasta evlenmeniz bile saglikli degil ama allahtan iyi birine denk gelmissiniz.genelde bu tarz durumlarda yanlis insanlara guveniliyor.siz kirli degilsiniz.tecavuze de ugrasaniz kirli olmayacaktiniz.yalnizca ihmalkar ve ahlaki sorunlari olan bir ailede buyumussunuz.allah yardimciniz olsun.
Aklima geliyor die ogle hissediyorum. Obur dunyada bunlar icin yargilanirken esimde yanimda olucakmi acaba
Ben senin öbür dünyada yargılanacağını düşünmüyorum Allah'ın adaleti büyüktür Hiç şüphen olmasın
Esin para vermemistir ondan sevmezler. Allah islah etsin onlari. Esinle de paylasma bunlari sakin. Allah biliyor ya senin sucun yok buolanlarda. Dinen de saklaman gerekiyor bence bunlari. Ikinizin de hayati kararir.Biliorum canim cunku korunmasiz ve cinsel bilgisi olmayan cahil kizi nasil birakirsin ya aklim almio konusmuyorum ve yemin ettim konusmuycam esimi sevmiyorlar sanki kocam bisi yapti onlara dedim madem bana inanmiyorsunuz bn gidiorum dedim esime kactim iste ama esimib haberi yok olsa allah korurusun vurur herkezi
Esin para vermemistir ondan sevmezler. Allah islah etsin onlari. Esinle de paylasma bunlari sakin. Allah biliyor ya senin sucun yok buolanlarda. Dinen de saklaman gerekiyor bence bunlari. Ikinizin de hayati kararir.
Benim annem 65 yasinda okuma yazmasi dahi yok. Omru hep koyde gecmis. Buna ragmen annem beni abilerimle asla yalniz birakmazdi evde. Ben kiziyordum anneme. Anne hic olur mu oyle sey onlar benim abilerim bana kotu gozle bakarlar mi hic derdim. Kizim seytana uyarlar belli mi olur derdi. Yinede anlamazdim annemi. Sonra ensest iliskiden hamile kalan birinin hikayesine sahit oldum. Anneme nasil hak verdim anlatamam. Allah razi olsun her zaman dua ediyorum simdi anneme. Demem o ki bunun cahillikle bilmemezlikle alakasi yok. Anneniz elbette farkindadir olanlarin. Isine geldigi gibi davranmis. Size cok uzuldum. Imkaniniz varsa doktor destegi alin tabi. Baska turlu zor. Allah yardimcin olsun.
ailenle bir daha görüşme, psikologa gitmemişsin psikiyatra gitmişsin.
tavsiyem bir psikologla görüş.
terapi sana iyi gelecektir.
aslında senin deil o ruh hastası abiyle annenin destek alması lazım hatta ciddi bir destek
geçmişi unutmaktan başka yapacak bir şey yok malesef
lütfen unutmaya çalış ve gerekirse o ailenle bir daaha görüşme hele ki evladın olduğunda aman haaa onlardan uzak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?