- 21 Temmuz 2014
- 94
- 23
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oncelikle geçmiş olsun .yaşadıklarin cok zor gercekten. Bi psikologa git ailenlede girusme kenduni esine ve cocuklarina ada baska ugraslar falan bul hayatim ..umarim kisa zmanda yasadiklarini unutursun.
Insallah unuturum birtanem mesajin icin sagol iyiki varsiniz .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim kiyamam sana... ama kendini üzme senin hic bir suçun yok...o pislikler utansın annemle de o sapık agbinle de sakin görüşme inanmıyorum yaa kusura bakma çok sinir oldum ...eşine de hic bbirşey anlatma dinimiz de boyle söylüyor ...tabiki çok zÖr bir durum ama gerekirse dini pskiloglardan yardim al yani maneviyatli çalışanlardan arastir biraz canım kendine iyi bak inşallah çok tatlı bebesin olur sen. Çok temiZSinn !!! Bunu da kendine sürekli hatırlar her gün kalktığında ben temizim ben temizim de.. Allah şifa versin canim
Canım mutlaka bir uzmandan yardım almalısın. Bunu sakın ihmal etme. Hiç biri senin suçun değil ancak bununla yine de tek başına başa çıkamazsın. Aileni de bir daha sakın görme. Ayaklarına kapansalar bile sakın yaklaştırma yeni hayatına. Onu da mahvederler allah korusun... Bundan sonraki hayatının sana bütün yaşadıklarını unuttutacak kadar güsel olmasını dilerim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah size bunu yaşatanların belasını versin kusura bakmayın ama annenizde olsa onunda belasını versin .
Keşke o zamanlar yardımını alacağınız biri olsaydıda hepsini şikayet etseydiniz.
Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim.
Tatlim korktugumdan hep sustum her gece aglayarak yattim ufakken yasadigim icin piskolojim allak bullakti rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok kötü..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin amin kolay şeyler değil :/ yinede sizi taktir ettim herşeye rağmen güçlüsünüz bana göre.
Allah güzel günler nasip etsin bundan sonra .