kizlar bu ay 6. silamami yaptirmistim ve 6 mayista kan testi yapilacakti gebelik varmi diye ...ve daha 4 gun olmasina ragmen dayanamayip idrar testi yaptim negatif...sizlerden sanirim 4-5 gun kala idrar testi yapip pozitif sonuc alanlar vardi...bana sonuclarinizi yazarmisiniz...kac gun kala yaptiniz ve sonuc neydi????senağlamasenağlama
canım benim inşallah hamişsindir ve bize buradan müjdeli haberi verirsin....
nedir bu yaaa ...
ARTIK GÜLSÜN BU YAŞLI GÖZLER....
BOŞ KALAN KUCAKLAR DOLSUN... RABBİME BEBEK DİYE YALVARAN YAKARAN DUALAR KABUL OLSUN...
bende her ay yıkılmaktan bıktım,dibe vurmaktan usandım....
p.tesi test yapmıssın canım.üzerinden 5 gün geçmiş.o zaman cıkmasa bile şimdi çıkabilir.benim bir arkadas test yapmıstı.çıkmadı.ertesi gün tekrar yaptıgında pozitifti.bir gün bile çok farkediyor yani.
kizlar yeniden dayanamayip test yaptim yine negatif cikti sanirim yine olmadi cok uzgunum(((
Mehaycım ısıyı felan karıştırma şimdi.O kadar da takip etme canım ya.Bak sonra üzülüyorsun böyle.
Ben tam adet günü idrar testi yaptım hafif silik çizgi vardı.
Kaldı ki ben adetten 6 gün önce kan testinde biliyordum.Yinede idrarı merak etmiştim.
Hiç belli olmuyor idrar testi sende biliyorsun bunu şimdiden kendini niye böyle harap ediyorsun.Bi adet günün gelsin kan testi yaptır,belki tutmuştur canım.Stres çok zararlı hem tutuysa.