ayy canım benim hatırlarsan bzim olaylar aynı zamana gelmişti. canım allahtan hayırlısı ne diyelim.
ama sen o teste pek güvenme derim.
bak geçen ay bende de 4 test yaptık silikti korktum yine dış gebelik olacak diye sonra gittim kan testine bişey yokmuş çok şükür.
idrar testleri pek de güvenilir değil bence.
canım lütfen öyle düşünme bak. sen daha önce gebe kaldın demekki kalabiliyosun.
canım nolursun öyle yapma. ateş de çok önemli değil. üşütmüş olabilirsin. yanlış olabilir.
canım öyle düşünme olsun aşılama da olsa tutmuş bi şekilde yine olur.
bak şimdi de benim aynı oldu. konu açmıştım valla kendimi bıraktım senin için üzüldüm şimdi. ama nolur kötü düşünme emi. daha bişey belli değil canım ya.
son günde ısısı yükseleni de duydum ben. belli olmaz orası.
canim bu isi olayi dogrumu suphe ediyorum birazda mesele benim onceki gebeligimde 8.5 haftalik hamileyken isim 36.7 civarlarindaydi hic 37 olmadi!!!
mehaycim ben adetten uc gun sonra yapmistim koyu bir sekilde belirmisti. bide isi olayina gelince benim adet gectikten sonra birden yukseldi cnmadet gunlerine yakin 36.5 -36.6 oluyodu adet gunu birden 37 oldu senin gunun gectimi cnm kacinci gunun bugun
mehaycim ben adetten uc gun sonra yapmistim koyu bir sekilde belirmisti. bide isi olayina gelince benim adet gectikten sonra birden yukseldi cnmadet gunlerine yakin 36.5 -36.6 oluyodu adet gunu birden 37 oldu senin gunun gectimi cnm kacinci gunun bugun
işte canım diyorum ya. derece sorunlu olabilir. aynı saatte ölçmemiş olabilirsin. bişey içtiysen kalktıysan düşebilir. vs vs... ayrıca herkeste bir olmuyo.
sen ısıya fazla takma derim.
evet canım bak mehaycım olabiliyor işte. son günde yükselenler de oluyor. önceden yükselicek diye bi kaide de yok yani.
kizlar bu ay 6. silamami yaptirmistim ve 6 mayista kan testi yapilacakti gebelik varmi diye ...ve daha 4 gun olmasina ragmen dayanamayip idrar testi yaptim negatif...sizlerden sanirim 4-5 gun kala idrar testi yapip pozitif sonuc alanlar vardi...bana sonuclarinizi yazarmisiniz...kac gun kala yaptiniz ve sonuc neydi????senağlamasenağlama
canım inşallah hamilesindir. ben adetime 4 gün kala yaptığımda negatifti ama bi gün gecikince test pozitif gösterdi ve şuan hamileyim... yani bence adetini beklea.s.
canim gunum gecmedi daha 4 gun var daha onceki gebeligimde 34 gun gecince pozitif cikmisti ve yineher zamanki gibi oncesindede dayanamayip tast yapip negatifi gormustum ve yine gordum!!!!6 mayis adet gunum!!!
canim gunum gecmedi daha 4 gun var daha onceki gebeligimde 34 gun gecince pozitif cikmisti ve yineher zamanki gibi oncesindede dayanamayip tast yapip negatifi gormustum ve yine gordum!!!!6 mayis adet gunum!!!
ayy canim aslinda testi yarin yapacaktim demistim belki 3 gun kala cikar ama dayanamayip bugun yaptim ....zaten adetimi bekleyip kan testi yaptiricam 14. gun ama testi yaptirmadan veya yaptirip sonuc beklerken adet olunca cok moralim bozuluyor...kac defa yasadim ayni seyi cesaretim kalmadi artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?