Mahkemenin izin verdiği günlerde görebilir. Zaten mahkeme de öyle zırt pırt görmeye izin vermiyor.Tam verir de hergun gelip ver görelim seçelim diyecek babamda annemde diyor biz görmek istemiyoruz sen geliyorsan gel getirme biz uğraşamayız onalrla
Kız yok şimdi size baidu diyicem linç yiyecem dediğim gibi acile götür bi baksın eşim yüzüme elindeki limonu fırlati elinde başka bisey olsaydı onu atardı bi ton küfür be bilimbende diyorum ki dün gebelik için gitmişsiniz şuan ağrıların için gideceksiniz belki farklı bir hastalık var. bu farkı gerçekten anlamıyor mu?
Ya babam diyor açıkçası tek gel biz uğraşamayızMahkemenin izin verdiği günlerde görebilir. Zaten mahkeme de öyle zırt pırt görmeye izin vermiyor.
KolayKime neyi vermiyor allahin zırtosu?
Dağda mı yasiyormus oyle kizini vermem falan?
Pardon??
Nerden geliyor bu gucu bu adamın?
Kimdir bu yahu?
Pasa pasa hatta ipe ipe sana elleri ile verir mahkeme velayeti sana verirse ki emin ol ki verir!
Zaten babanız gerekli desteği sağlamıyor ki kocanızdan ne bekleyelim. Siz de haklısınızYa babam diyor açıkçası tek gel biz uğraşamayız
Yanı açıkçası kimsem2 yok bende kızımı bırakmak istmeiyorum bunlaraZaten babanız gerekli desteği sağlamıyor ki kocanızdan ne bekleyelim. Siz de haklısınız
Ya offf!Kız keskekolay olsa bende bi gün kaldı gorumceleim geldi saçımı yoldu annemi dövdü aldilar cocugumu
Kolay
Yok yapmam bitti bugün tam bitti yani varsada gider bırakmam olmuyacak cunkiSenin icin en iyisi bu adamdan bir tane daha cocuk yapmamak olur.
Bari bunu yap.
Cocuk yapma!
Tatlim sen zaten hangi kafayla bu adama bir cocuk daha verme arzusuna girdin ki?Yok yapmam bitti bugün tam bitti yani varsada gider bırakmam olmuyacak cunki
Ya offf!
Bir yolu olmali!
Siginabilirsin siginma evine ne bileyim bu konuda daha iyi bilgi sahibi olanlar anlatsinlar ben pek hakim degilim konuya ama bu adam da insanjn omrunu yer bitirir Allah korusun neler izliyoruz haberlerde
Ah canim yaaBen zaten kendimden vazgectim artık kızım adadım kendimi
Haklisin iki ay iyi oldu bana biraz baktım yine aynı dünden beri vazgectim ondan dolayı hemen gittim 9 gün kala kan verdim yoksa içim rahat olsun diyeTatlim sen zaten hangi kafayla bu adama bir cocuk daha verme arzusuna girdin ki?
Degisecek falan mi sandin lutfen hayir de; cunku degismeyecek biliosun dimi?
Kizim diyorsun, kizin tehlikede suan seni surekli kizinla tehtid edip duruyor belli bu adam bir cocugu daha hak ediyor mu sence????
Daha 25 yaşındayımAh canim yaa
Senin de mutlu olmaya hakkin var biliosun dimj?
Sen degerlisin.
Ben bu ailede kaldırım sürece ya kendime zarar vericem zaten yada artık Allah kerim bakalım ne olacakbaşka konularınızı da gördüm, o kadar stesli haliniz var ki ve ruhen bebek sahibi olmak için uygun değil ne siz ne eşiniz. Bence bebek için uğaşmayı bırakıp önce bir kadın doğuma gidip detaylı kontrol olun, aile hekiminin kontrolsüz klomen vermesiyle olmaz bu işler. Hem de bir psikiyatri yardımı almaya çalışın alamıyorsanız bile önce dingin bir yaşama kavuşmaya çalışın.
kimse aciz değil bu hayatta pasif kabuğunda olma kendi gücünü bil sesini çıkar hakkını araBen bu ailede kaldırım sürece ya kendime zarar vericem zaten yada artık Allah kerim bakalım ne olacak
Dövüyor bacım bilmiyrsun a gittim diyelim bidaha kızı göstermez biliyorumkimse aciz değil bu hayatta pasif kabuğunda olma kendi gücünü bil sesini çıkar hakkını ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?