Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok kötüyüm yani anlatilamiyacak kadar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende diyorum ki dün gebelik için gitmişsiniz şuan ağrıların için gideceksiniz belki farklı bir hastalık var. bu farkı gerçekten anlamıyor mu?
Kız yok şimdi size baidu diyicem linç yiyecem dediğim gibi acile götür bi baksın eşim yüzüme elindeki limonu fırlati elinde başka bisey olsaydı onu atardı bi ton küfür be bilim

Kime neyi vermiyor allahin zırtosu?
Dağda mı yasiyormus oyle kizini vermem falan?
Pardon??
Nerden geliyor bu gucu bu adamın?
Kimdir bu yahu?
Pasa pasa hatta ipe ipe sana elleri ile verir mahkeme velayeti sana verirse ki emin ol ki verir!

Kız keskekolay olsa bende bi gün kaldı gorumceleim geldi saçımı yoldu annemi dövdü aldilar cocugumu
Kime neyi vermiyor allahin zırtosu?
Dağda mı yasiyormus oyle kizini vermem falan?
Pardon??
Nerden geliyor bu gucu bu adamın?
Kimdir bu yahu?
Pasa pasa hatta ipe ipe sana elleri ile verir mahkeme velayeti sana verirse ki emin ol ki verir!
Kolay

Kız keskekolay olsa bende bi gün kaldı gorumceleim geldi saçımı yoldu annemi dövdü aldilar cocugumu

Kolay
Ya offf!
Bir yolu olmali!
Siginabilirsin siginma evine ne bileyim bu konuda daha iyi bilgi sahibi olanlar anlatsinlar ben pek hakim degilim konuya ama bu adam da insanjn omrunu yer bitirir Allah korusun neler izliyoruz haberlerde

Senin icin en iyisi bu adamdan bir tane daha cocuk yapmamak olur.
Bari bunu yap.
Cocuk yapma!

başka konularınızı da gördüm, o kadar stesli haliniz var ki ve ruhen bebek sahibi olmak için uygun değil ne siz ne eşiniz. Bence bebek için uğaşmayı bırakıp önce bir kadın doğuma gidip detaylı kontrol olun, aile hekiminin kontrolsüz klomen vermesiyle olmaz bu işler. Hem de bir psikiyatri yardımı almaya çalışın alamıyorsanız bile önce dingin bir yaşama kavuşmaya çalışın.

Yok yapmam bitti bugün tam bitti yani varsada gider bırakmam olmuyacak cunki
Tatlim sen zaten hangi kafayla bu adama bir cocuk daha verme arzusuna girdin ki?
Degisecek falan mi sandin lutfen hayir de; cunku degismeyecek biliosun dimi?
Kizim diyorsun, kizin tehlikede suan seni surekli kizinla tehtid edip duruyor belli bu adam bir cocugu daha hak ediyor mu sence????

Haklisin iki ay iyi oldu bana biraz baktım yine aynı dünden beri vazgectim ondan dolayı hemen gittim 9 gün kala kan verdim yoksa içim rahat olsun diye

Ben bu ailede kaldırım sürece ya kendime zarar vericem zaten yada artık Allah kerim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…