Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok kötüyüm yani anlatilamiyacak kadar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırakıp gidin

Çocuk ya kızım vermezler zaten beni annesi gotmuoyr
Bu yüzden diyorum işte
Emzirmenize bile izin vermemişler yanında kalmışsınız da nolmus
Görümcenizin elinde çocuk adeta. Valla çocukta olsa biyere kadar

Ya güzelim tamam kendini kandırma bizi de kandırma şurda, 5 aydır istiyoruz olmuyor yazmışsın. Hayatın zor olabilir, kurtulmaya gönlün de olmayabilir ama rica ederim 3. Bir kurban daha getirme o eve. Kendini ve kızını yakmışsın zaten bari bir masumun daha günahına girme.
Kızlar 3 aydan beri korunmasız ilişki yaşıyoruz ama yinede bebek sahibi olamadık 5 yaşında kiizm var 3 aydan fazla oldu siprali cikarmisim ama olmuyor sizce erken mi daha

gıt davanı ac zaten cocuk senın aklını kullan bu zulümu ne kendıne nede evladına yasat

Ya arkadşım kocamdan gizli spiral taktırdım diyirsun, korunma hapı aldım diyorsun . Boşan deyince kapıdan bile çıkarmıyor oluyor. Tamam bizi ikna etmeye çalışmana gerek yok boşanmak istemiyorum de olsun bitsin, 5 yıllık bu huydaki adamın duzeldigine nasıl ikna oldun da 5 ay çocuk denedin diyoruz hala kıvırıyorsun yok bilmiyordum doktor verdi klomen diye . Şu an herkes kocan için oha o ne biçim insan tepkisi verdiği için durumu kurtarmaya çalışıyorsun. Yoksa bir sonraki konunu bile tahmin ediyoruz , kendini de milleti de kandırma artık.

Ha bir de memitolarının çok küçük olması ve kocan tarafından begenilmemesi dışındaki tüm konuların hep ağrı, sızı, idrar yolu enfeksiyonu vs. ile ilgili. Önce gidip adam akıllı bir muayene mi olsan acaba , ( hayır şöyle bir adamın memelerini begenmemesini kendine nasıl dert edindin o da ayrı düşünülmesi gereken bir konu ama neyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…