• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok kötüyüm yani anlatilamiyacak kadar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız keskekolay olsa bende bi gün kaldı gorumceleim geldi saçımı yoldu annemi dövdü aldilar cocugumu

Kolay
Siz bizimle mi kendinizle mi dalga geçiyorsunuz

Umarım bizimle dalga geciyorsunuzdur.

Kendinizle dalga geçmenizi hiç istemem insan bunu kendine nasıl reva gorur

Allah yardımcın olsun. Gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Böyle böyle kaybediyoruz kadinlarimizi. Keşke elimden bir şey gelse. Sığınma evleri hakkında bilgisi olan yok mu ki ya. Çok çok üzüldüm . Bdv ye yaşında bu konu Belki daha fazla dönüt alırsın

Bu adam böyleyken çocuk yapmışsınız, ikinci için de tedavi görüyorsunuz. Zaten bir çocukla kendi elinizle , elinizi kolunuzu bağlamışsınız ikinci ile iyice zincirlemeyi düşünüyorsunuz herhalde . Ben asla inanmıyorum sizin çocuk fikrinden vazgectiginize iki aylık yüze gülme yetmiş çünkü ikna olmanıza . En azından detaylı bi muayene olun da çocuk yapicam derken başka sorunlar yaşamayın. Bir gün akıllanmanız duasıyla, geçmiş olsun.

Duramayacak kadar ağrınız var ve eşiniz götürmüyor. Bence hemen şimdi polisi arayın yardım isteyin. Sonra da ilk fırsatta kadın sığınma evlerinden yardım isteyin. Size yardımcı olacaklardır, boşanırsınız, çocuğunuzu da size verirler. Korkmayın lütfen. Her gün ne şiddet olayları duyuyoruz. Daha bugün bir kadın kocası tarafından katledildi. Yeter ki korkmayın, yalnız değilsiniz.

Siz bizimle mi kendinizle mi dalga geçiyorsunuz

Umarım bizimle dalga geciyorsunuzdur.

Kendinizle dalga geçmenizi hiç istemem insan bunu kendine nasıl reva gorur
Ya yaşadıklarım okadar şey varki anlatilicak şeyler değil ben neler yaşadım keşke dalga olsaydı keşke ama değiller

Duramayacak kadar ağrınız var ve eşiniz götürmüyor. Bence hemen şimdi polisi arayın yardım isteyin. Sonra da ilk fırsatta kadın sığınma evlerinden yardım isteyin. Size yardımcı olacaklardır, boşanırsınız, çocuğunuzu da size verirler. Korkmayın lütfen. Her gün ne şiddet olayları duyuyoruz. Daha bugün bir kadın kocası tarafından katledildi. Yeter ki korkmayın, yalnız değilsiniz.
Öyle olmuyor işte çocuğu alsam başka şeyler yaparlar olmuyor ya oturup susam yada başka şeyler olucak

Bu adam böyleyken çocuk yapmışsınız, ikinci için de tedavi görüyorsunuz. Zaten bir çocukla kendi elinizle , elinizi kolunuzu bağlamışsınız ikinci ile iyice zincirlemeyi düşünüyorsunuz herhalde . Ben asla inanmıyorum sizin çocuk fikrinden vazgectiginize iki aylık yüze gülme yetmiş çünkü ikna olmanıza . En azından detaylı bi muayene olun da çocuk yapicam derken başka sorunlar yaşamayın. Bir gün akıllanmanız duasıyla, geçmiş olsun.
Yok canım ben getireydim 5 yıl oldu getirirdim eşimin haberi olmadan gittim spral taktım yani

Kızım 5 yaşındaki kızım ben defalarca gittim ama kızımı vermiyorlar bana ondan
Daha da bir de ikinciyi yapıyorsunuz yani? Kınamak istemiyorum, benim de kızım olacak da böyle şeyleri okuyunca çıldırıyorum. Geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun. Gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Böyle böyle kaybediyoruz kadinlarimizi. Keşke elimden bir şey gelse. Sığınma evleri hakkında bilgisi olan yok mu ki ya. Çok çok üzüldüm . Bdv ye yaşında bu konu Belki daha fazla dönüt alırsın
Yok vazgectim eşimin ailesi biseyler yapıyor biliyorum ama işte bulamıyorum ben eski evimden taşındım biraz ekmek alamaya felan gidebiliyorum önceden pencereden bakamazdım yasaktı annemler eşim götürür sabah ama her saat görüntülü arardı evdemiyim diye şimdi öyle değil 6 sene hapis hayatı yaşadım evde malesef hepsi kayana görünce yüzünden

Ya yaşadıklarım okadar şey varki anlatilicak şeyler değil ben neler yaşadım keşke dalga olsaydı keşke ama değiller
İşte bende o yüzden kızıyorum size gerçek olduğunu biliyorum ironi yapıyorum .
Nasıl katlanirsiniz Allah aşkına .
Evladım var diye katlanilir mi

Kız yok şimdi size baidu diyicem linç yiyecem dediğim gibi acile götür bi baksın eşim yüzüme elindeki limonu fırlati elinde başka bisey olsaydı onu atardı bi ton küfür be bilim
Peki bütün bunlara rağmen neden klomen kullanıyorsunuz sorabilir miyim?

Peki bütün bunlara rağmen neden klomen kullanıyorsunuz sorabilir miyim?
Ben klomen isterdim ki sağlık ocağına gittim kan verdim geçen ay kansizskn vitaminsizsin dedi bana vitamin hapları yazdi onu da yazdı ictim sorna arkadaşıma sordum dedi yumurtalık için niye ictin dedi kist yapabilir dedi

ya sız bosverin kocanızı saglıgın daha önemli ya cıttı bişeyse. asabım bozuldy sımdı. cagır taksiyı gıt. kım oluyormuş o. hele bana bırı oyle desın agzını burnunu kurarım valla 😡

Ben klomen isterdim ki sağlık ocağına gittim kan verdim geçen ay kansizskn vitaminsizsin dedi bana vitamin hapları yazdi onu da yazdı ictim sorna arkadaşıma sordum dedi yumurtalık için niye ictin dedi kist yapabilir dedi
Bu sizin konunuz
“Merhaba kızlar hep aynı şeyi yazıyorum ama klomen kullandım 5. Ay oldu sprali cikartali olmuyordu sağlık ocağına gittim klomen verdi”
Spirali çıkarmışsınız 5 aydır deniyormuşsunuz.

İşte bende o yüzden kızıyorum size gerçek olduğunu biliyorum ironi yapıyorum .
Nasıl katlanirsiniz Allah aşkına .
Evladım var diye katlanilir mi
Ama canım bak çocuğumu 1 ay görmedim göstermediler milletin ki gib değil ailem durumu yok yaşlı abim öğretmen kardeşim var öyle zayıf bi aileyiz anlatabiliyormuyum kızım gorumcem annesi görüyor bırakmadılar emizirim kızım süt emmedi yani benim kızım için kalmam lazım görürdüm gelip zorlukla alıyorlar babamlar hasta yaşlı bu defa agliyorlar annem şeker hastası hastaneye kaldırdık ozmaanlar yani ya bırakıp gidicem yada oturup çekecem

Bu sizin konunuz
“Merhaba kızlar hep aynı şeyi yazıyorum ama klomen kullandım 5. Ay oldu sprali cikartali olmuyordu sağlık ocağına gittim klomen verdi”
Spirali çıkarmışsınız 5 aydır deniyormuşsunuz.
Tm doğru bu işte diyorum ya sprali çıkardım ama bebek olsun diye değildi kotulestim giitm ciakrdkm doktor dedi ıyiki çıkardın sonra yeni evime taşındım eşim iyi oldu 2. Ay felan bende dedim iyi oluyor eski evimde muska felan çok vardı bu evde iyi oluyor getirim doktora dedim işitiyoruz ama öyle acele değil yani bilmiyorusum onu yazdığından sorna arkadaşım dedi bana böyle böyle bu hap bende sordum herkese ondan dolayı 9 gün kala tes yaptin yoksa hapa basliyicam

senı dövmek nedır. sen dunyayı basına yık hele gor el kaldırıyormu. kendınıze ze gelın bu nedır benı dover. ara polısı dırek bosan bu zulüm ya
Kardeşlerim var onlara zarar verirler biliyorum olmuyor yani anlatabilicek şeyler değil olmuyor

Back
X