- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.638
- 63
- 34
size bunu söylemek zor gelmiyor mu? neden böyle saçma kurallara boyun eğer ki kadınlarımız aah ah...Götürmüyor ki nasıl gidim ben kapının önüne tek çıkarmıyor düşünün yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bunu söylemek zor gelmiyor mu? neden böyle saçma kurallara boyun eğer ki kadınlarımız aah ah...Götürmüyor ki nasıl gidim ben kapının önüne tek çıkarmıyor düşünün yani
8 gun kala gebelik cikmaz zaten.. dollenme olduysa bile daha yeni yerlesir birliktelikten 6 gun sonra. kanda da idrarda da tesbit edilemez. size gebelik testi yapanda kabahat bence.Ya dün kan verdim bugün sonuç aldım eşim de diyor gitme acile felan
anlatamıyorsun ki eşime anlamıyor hala geri kafalı benimki anlamıyor dün verdim zaten kan bugün sonucu aldım 0.1 işteböyle düşüncesiz adamlarda harcanıyor kadınlar. Eşinin belki önemli bir sorunu var gerekirse her gün götüreceksin. Ben böyle durumda taksiye atlar giderdim inat edip, belki farklı bir sebebi vardır. Ayrıca dün anladığım kadarı ile gebelik testi için gitmişsiniz şuan gitmek için sebep ağrılar gebelik değil.
Sagliginiz söz konusu.Ay keşke Laf olsun diye desem
Kızım yüzünden kızım vermiyorlar bana cunkisize bunu söylemek zor gelmiyor mu? neden böyle saçma kurallara boyun eğer ki kadınlarımız aah ah...
Ah canım benim. Bi ağrı kesici iç abdest al ve uyu. Seni diğer konularda da gördüm sanırım bebek istiyorsun. Önce aile ilişkilerini düzene soksan sonra bebiş düşünsen daha iyi olmaz mı? Çünkü biz hanımlar bebek olunca düzelecek herşey diyoruz ama tam tersi oluyor.Eşim götürmüyor ki yoksa bende buraya girmem danışmak için girdim belki yaşayan var bisey söyler diye
Sagliginiz söz konusu.
Nasil boyle seylere göz yumuyorsunuz. Kendi tek cikiyor mu?
Ay kusura bakmayin cok gicik oldum kendisine..
Agrilarin sebebini bilmiyorsunuz. Dediginiz gibi ise cok aciniz var
Uğun böyle gördüm bitti artık değil bebek olsada artık istemem bitti bebek konusuAh canım benim. Bi ağrı kesici iç abdest al ve uyu. Seni diğer konularda da gördüm sanırım bebek istiyorsun. Önce aile ilişkilerini düzene soksan sonra bebiş düşünsen daha iyi olmaz mı? Çünkü biz hanımlar bebek olunca düzelecek herşey diyoruz ama tam tersi oluyor.
8 gun kala gebelik cikmaz zaten.. dollenme olduysa bile daha yeni yerlesir birliktelikten 6 gun sonra. kanda da idrarda da tesbit edilemez. size gebelik testi yapanda kabahat bence.
klomen kullanmissiniz ben de femara kullanmistim. asiri buyudugu icin iki ay boyle sanci cektim catlama sirasinda. dr da onayladi. sancinin sebebi bundandir dedi.
Kızım 5 yaşındaki kızım ben defalarca gittim ama kızımı vermiyorlar bana ondanİnşallah hamile değilsinizdir böyle bir adamdan.
Mesela çekmeye neden devam ediyorsunuz sizi mecbur eden ne
Karisini kapinin onune dahi tek cikarmiyacak derecede bir insan ile evliysenizGötürmüyor ki nasıl gidim ben kapının önüne tek çıkarmıyor düşünün yani
Bi ben bilirim bi allah derdimi ah ah neler yaşadım anlatsam roman olurKarisini kapinin onune dahi tek cikarmiyacak derecede bir insan ile evliyseniz
Kasik agrisindan daha buyuk derdiniz var demektir.
Kimsenin doldurusuna gelme! Sen şuan sinirlisin ve ağrn var. Sakin bir şekilde yarın düşün artikYok b
Uğun böyle gördüm bitti artık değil bebek olsada artık istemem bitti bebek konusu
Aslında mahkeme bu kadar küçük bir çocuğu annesine verir. Durumunuza üzüldüm Allah yardımcınız olsunKızım 5 yaşındaki kızım ben defalarca gittim ama kızımı vermiyorlar bana ondan
Allah yardimcin olsunBi ben bilirim bi allah derdimi ah ah neler yaşadım anlatsam roman olur
Tam verir de hergun gelip ver görelim seçelim diyecek babamda annemde diyor biz görmek istemiyoruz sen geliyorsan gel getirme biz uğraşamayız onalrlaHem ayrıca kızını vermezse devlet size elleriyle teslim eder merak etmeyin .
bende diyorum ki dün gebelik için gitmişsiniz şuan ağrıların için gideceksiniz belki farklı bir hastalık var. bu farkı gerçekten anlamıyor mu?anlatamıyorsun ki eşime anlamıyor hala geri kafalı benimki anlamıyor dün verdim zaten kan bugün sonucu aldım 0.1 işte
Yaşlı annem yaşlı babam var kimsem yok onları hesapa bile almıyorlar işte kızım benim elimi bağlıyor malesefAllah yardimcin olsun
Allah sana bir kurtulus kapisi acsin dilerim ki
Bu adami birak, bosa, ayril ne duruyorsun demesi bize kolay.
Kim bilir seni nelerle tehtit ediyor, ne iftiralar ne zorluklar seriyor onune
Ailen destek olmuyir mu?