Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok kötüyüm yani anlatilamiyacak kadar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kizlar kasiklarim çok kötü ağrıyor yani anlatilicak gibi değil karnım kasiklarim ölücem sanki snaa sağlık ocagindaydim 8 gün var hamilelik çıkmadı kan verdiğimde rahmim ağrıyor duramıyorum

Kizlar kasiklarim çok kötü ağrıyor yani anlatilicak gibi değil karnım kasiklarim ölücem sanki snaa sağlık ocagindaydim 8 gün var hamilelik çıkmadı kan verdiğimde rahmim ağrıyor duramıyorum
Ben bu kadar kotu olsam aklıma foruma girmek gelmez . Hastaneye gitmek gelir mesela..Bence sizde öyle yapınAllah şifa versin

ne demek gitme acile falan ona danışmanıza bile gerek yok sağlığınız söz konusu. bence gidin hemen

Gitmek isitoyorum götürmüyor işte diyo bugün gittim sağlık ocağına
böyle düşüncesiz adamlarda harcanıyor kadınlar. Eşinin belki önemli bir sorunu var gerekirse her gün götüreceksin. Ben böyle durumda taksiye atlar giderdim inat edip, belki farklı bir sebebi vardır. Ayrıca dün anladığım kadarı ile gebelik testi için gitmişsiniz şuan gitmek için sebep ağrılar gebelik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…