Ben bu kadar kotu olsam aklıma foruma girmek gelmez . Hastaneye gitmek gelir mesela..Bence sizde öyle yapınKizlar kasiklarim çok kötü ağrıyor yani anlatilicak gibi değil karnım kasiklarim ölücem sanki snaa sağlık ocagindaydim 8 gün var hamilelik çıkmadı kan verdiğimde rahmim ağrıyor duramıyorum
Eşim götürmüyor ki yoksa bende buraya girmem danışmak için girdim belki yaşayan var bisey söyler diyeBen bu kadar kotu olsam aklıma foruma girmek gelmez . Hastaneye gitmek gelir mesela..Bence sizde öyle yapınAllah şifa versin
Ben böyle olduğum iki sefer yumurtalarım çatlamıştı. İlaç alıyordum fazla büyümüşler. Çatlarken ağrımıştı böyle.
Eşiniz doktor mu neye dayanarak acile gitme diyorYa dün kan verdim bugün sonuç aldım eşim de diyor gitme acile felan
Gitmek isitoyorum götürmüyor işte diyo bugün gittim sağlık ocağınaAcile gitmeyi dusunuyormusunuz
Diyo bugün gittim bswiyin olsaydı doktor derdi bişeyin yokEşiniz doktor mu neye dayanarak acile gitme diyor
ne demek gitme acile falan ona danışmanıza bile gerek yok sağlığınız söz konusu. bence gidin hemen
İlk gittiğinizde de bu kadar ağrınız var mıydıDiyo bugün gittim bswiyin olsaydı doktor derdi bişeyin yok
Ya dün kan verdim bugün sonuç aldım eşim de diyor gitme acile felan
Çok yazıkGötürmüyor ki nasıl gidim ben kapının önüne tek çıkarmıyor düşünün yani
İlk gittiğinizde de bu kadar ağrınız var mıydı
Nasil yani ya?Götürmüyor ki nasıl gidim ben kapının önüne tek çıkarmıyor düşünün yani
Ya işte herkes ayrı ayrı çekiyor bende böyleÇok yazık
Nasil yani ya?
Laf olsun diye dedim diyin bunu..
böyle düşüncesiz adamlarda harcanıyor kadınlar. Eşinin belki önemli bir sorunu var gerekirse her gün götüreceksin. Ben böyle durumda taksiye atlar giderdim inat edip, belki farklı bir sebebi vardır. Ayrıca dün anladığım kadarı ile gebelik testi için gitmişsiniz şuan gitmek için sebep ağrılar gebelik değil.Gitmek isitoyorum götürmüyor işte diyo bugün gittim sağlık ocağına
İnşallah hamile değilsinizdir böyle bir adamdan.Ya işte herkes ayrı ayrı çekiyor bende böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?