- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.837
- 29
İnssAllah cnm tum isteyenlere versin Rabbim saglikli hayirli evlatlar :)
Hissediyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissediyorum sadece
Ben 33 günde bir oluyorum bazen 2-3 gün aksıyor. O yüzden umut yok ;(
biraz daha bekliycem salı gününe kadar diyorum dayanabilirsem bakalım negatif görmek istemiyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum sanki çok kötüUmudu kaybetmek yok :) kizarim bak
biraz daha bekliycem salı gününe kadar diyorum dayanabilirsem bakalım negatif görmek istemiyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum sanki çok kötü
Bu 2. Yaptigin testmi canmKizlar gece kalktim 5.30 ta felan bu testi yaptim bakin...
Ama dijital yaptim binbir heyecanla hic cikmadi sinir oldum yaaa
Eveet. Ve aksamki testle gecekini yan yana koyunca cok daha belli ve pembe dunki gri gibiydi. Neyse demin esime inat yaptigim testte de hafif bi cizgi var kirmiziBu 2. Yaptigin testmi canm
Hadi hayirlisi bakalim pazartesi ilk işin kanda baktirmak olsun geç döllenme muhtemelen seninki kesinlestirde bi hayirlisiyla insallhEvde degilim simdi eve varinca hemen resim cekcem kizlar
Cok sagol. Biraz ben de buyuttugumu farkettim ama. Yani bukadar gun gecmis ve cok azicik. Zaten pazartesi testte soylerler. Eger <5 yazarsa direk negatif okadar gun gecmesine ragmen.Hadi hayirlisi bakalim pazartesi ilk işin kanda baktirmak olsun geç döllenme muhtemelen seninki kesinlestirde bi hayirlisiyla insallh
Aynen birak zaten yoksada olur dert etme kafaya takmak daha olumsuz etkiliyo emin olCok sagol. Biraz ben de buyuttugumu farkettim ama. Yani bukadar gun gecmis ve cok azicik. Zaten pazartesi testte soylerler. Eger <5 yazarsa direk negatif okadar gun gecmesine ragmen.
Duygu adanalımısın canımBen ikisindede çizgi goremedim canım
Soldaki belli de sağdaki ni göremedim bende sen görüyorsan koyulasmis denek ki canım inşallah vardır
Soldaki gece yaptigim. Sagdaki aksamki
Evet :)Duygu adanalımısın canım
Canim benim sagdaki zaten dun aksam yaptigim soldaki de sabahinkiydiiii.. insallah canim insallah!!!Soldaki belli de sağdaki ni göremedim bende sen görüyorsan koyulasmis denek ki canım inşallah vardır
Canım sen hamilesin. .
Konuyla alakasiz ama bu nicki görünce canım közlenmiş patates istiyo hepCanım sen hamilesin. .
Topragımsın canım :))) nersındeEvet :)