- 3 Eylül 2016
- 4
- 1
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gunluk gecikmesi var canm arkadasin ama¿ kanda netlestirsin beklemesin benceBence bir kac gün daha bekle tekrar yap en az 10 gün gecsin o zaman netlesir :) benimde silik cıkmısti sonra bekledim tekrar yaptim hamileymisim
Aynen idrarda cıkmaz kan testi yapmasi lazim6 gunluk gecikmesi var canm arkadasin ama¿ kanda netlestirsin beklemesin bence
Abartma istersenKizlar dayanamiyom idrar testine as eriyom resmen!!! Hahaaha birdaha mi yapsam test??
Abartma istersen
Yapıcaksan illa sabaha birak yine ama sabahin körundede kalkip yapma :)
Sabah yap o zamn icini rahatlat cnm bizide rahatlat ya olumlu olsun insallah
Sen yinede biraz gec yap idrardaki hcg yogunlasiyo ya canm bide sivida alma o yüzdn söyledim erken yapma idrar yogunlassn diye.Normal o saatte kalktigim icin oyle yapiyorum. Uyku duzenim o. Neyse sabah yapayim ozaman.
Seyhan ilçesinden. Ama şuan mersindeyim canım. Adanadayim doğdum ama önce iki yasinda mersine taşındık. Adanaliyimmm ama :)Topragımsın canım :))) nersınde
Bende çukurova torostayım adanada olsaymıssın ıyıymıs KK günü yapardık valla :)))Seyhan ilçesinden. Ama şuan mersindeyim canım. Adanadayim doğdum ama önce iki yasinda mersine taşındık. Adanaliyimmm ama :)
Güzel olurdu hamişmisin sen canimBende çukurova torostayım adanada olsaymıssın ıyıymıs KK günü yapardık valla :)))
Canım ben ıgne vuruldum bu ay pazartesıyı beklıyorım sen pekıGüzel olurdu hamişmisin sen canim
13+1 hamileyim canim. İnşallah seninde hayırlı bi bebisin olur. Sağlıkla hamile kalirsin bu ay inşallah.Canım ben ıgne vuruldum bu ay pazartesıyı beklıyorım sen pekı
Sağol ınsallah dua et canım allahın ıznıyle allahım sağ saglım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah13+1 hamileyim canim. İnşallah seninde hayırlı bi bebisin olur. Sağlıkla hamile kalirsin bu ay inşallah.
Sağol tatlim. Dualarim isteyen herkese. Allahım çok bekletmez inşallah canım benim.Sağol ınsallah dua et canım allahın ıznıyle allahım sağ saglım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah