- 26 Aralık 2016
- 663
- 423
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Doğum gününde yürümeye başladı öncesinde 3-4 adım atıyordu tabi sizin çocuğunuz kac yaşındaÇocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?
11aylıkken yürümus vıdeo tarihine baktımÇocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?
Bir eline oyuncak verip ayaga dikip gel gel yaparsanız yürürmüşTakipteyim. Benim oğlum 8 aylık oldu hala emeklemiyor biliyorum o bir gelişim basamagi değil ama. Surukleniyor istediği yere varıyor o şekilde kilosu boyu normal. Oturabiliyor ama bazen devriliyor.
Benimki daha ayak üstünde duramiyor ama bunu aklımda tutucam. Daha 8 aylık emeklemiyor bile tutunup kalkmada yok dahaBir eline oyuncak verip ayaga dikip gel gel yaparsanız yürürmüş
Her hali her anı o kadar guzel ki.Benimki daha ayak üstünde duramiyor ama bunu aklımda tutucam. Daha 8 aylık emeklemiyor bile tutunup kalkmada yok daha
14 ay 11 ay ve 10 ayÇocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?
1. 1 yaşına 1 hafta kalaÇocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?
1. 1 yaşına 1 hafta kala
2. 9 aylık
3. 11 aylık
Aynı evde aynı kişide büyüyen kardeşlerin bile farklı kıyaslama 18 aya kadar endişelenme yürüyebilir.
Benim ilk kızım 11 aylıkken emekledi. 14 aylıkken yürüdü. Şuan 5 yasında asla yerinde durmayan bir çocuk. Sadece bebekken popoyu zor kaldırdı :)Benimki daha ayak üstünde duramiyor ama bunu aklımda tutucam. Daha 8 aylık emeklemiyor bile tutunup kalkmada yok daha
2.5 yaş mı? 18 aydan sonra fizik tedavi gerekebiliyor.Cocuk yürümesi en geç 2 2.30 yaşı bulabiliyor. Her cocuk bir degildir. Kafaniza takmayın.