Allahım inşallah yalancı pozitif değildir de vardır çok teşekkür ederimEvet hafif silik çizgi bende görüyorum
Bende gördüm bencede var Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallahKızlar az önce predictor early test yaptım bu şekilde çok hafif çizgi çıktı siz de görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum… 1yılı geçti ilk kez 2.çizgiyi görüyorum adetime 6 gün var yarın sabah ilk idrarla da deneyeceğim siz de bakın lütfen… bu ay rahim filmi çektirmiştim inşallah vardır ve sağlıklı ilerler
En kısa sürede kan verin bence gözüküyor çünkü idrara geçen kana çoktan geçmiştir zatenKızlar az önce predictor early test yaptım bu şekilde çok hafif çizgi çıktı siz de görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum… 1yılı geçti ilk kez 2.çizgiyi görüyorum adetime 6 gün var yarın sabah ilk idrarla da deneyeceğim siz de bakın lütfen… bu ay rahim filmi çektirmiştim inşallah vardır ve sağlıklı ilerler
Bende böyle çizgiler ile öğrendim aynı marka test ile. Var gibi duruyor koyulasmayı takip edip kan verinKızlar az önce predictor early test yaptım bu şekilde çok hafif çizgi çıktı siz de görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum… 1yılı geçti ilk kez 2.çizgiyi görüyorum adetime 6 gün var yarın sabah ilk idrarla da deneyeceğim siz de bakın lütfen… bu ay rahim filmi çektirmiştim inşallah vardır ve sağlıklı ilerler
Hangi markaydı pozitif çıkan test canımMerhaba, bende 18 şubatta kan testi <0.5 çıktı ilaç yazacaktı doktor onun için yapmıştı. Reglime 6 gün vardı, 2 gün bekledim test yaptım, belirgin çizgi gördüm. Bugün tekrar yaptım negatifti. Yalancı pozitif gördüm galiba
Off evet çizgi var gibi bende şuan aynı şeyi yaşıyorum. 2 ay önce rahimden polip ameliyatı oldum gebe kalamadığım için. Bu ay denedik tekrar dayanamadım bugün 5 gün kala test yaptım benimde seninki gibi sankiKızlar az önce predictor early test yaptım bu şekilde çok hafif çizgi çıktı siz de görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum… 1yılı geçti ilk kez 2.çizgiyi görüyorum adetime 6 gün var yarın sabah ilk idrarla da deneyeceğim siz de bakın lütfen… bu ay rahim filmi çektirmiştim inşallah vardır ve sağlıklı ilerler
DuratestHangi markaydı pozitif çıkan test canım
İnşallah ikimizin de pozitiftir canım bebişlerimize kavuşuruzOff evet çizgi var gibi bende şuan aynı şeyi yaşıyorum. 2 ay önce rahimden polip ameliyatı oldum gebe kalamadığım için. Bu ay denedik tekrar dayanamadım bugün 5 gün kala test yaptım benimde seninki gibi sanki
Hiç bu markayı duymamıştım yalancı pozitif çıkarıp çıkarmadığını bilmiyorum hiç canım ya inşallah bebişlerimiz bizimledirDuratest
Siz kaç gün önceden öğrenmiştinizBende böyle çizgiler ile öğrendim aynı marka test ile. Var gibi duruyor koyulasmayı takip edip kan verin
Ahh bende daha önce o testte yalancı pozitif gördüm hala daha saklarımİnşallah ikimizin de pozitiftir canım bebişlerimize kavuşuruzben yarın kan vereceğim özelde dayanamayacağım çünkü
İnşallahhHiç bu markayı duymamıştım yalancı pozitif çıkarıp çıkarmadığını bilmiyorum hiç canım ya inşallah bebişlerimiz bizimledir
Sende benim gibi bayadır deniyorsun anlaşılanİnşallah ikimizin de pozitiftir canım bebişlerimize kavuşuruzben yarın kan vereceğim özelde dayanamayacağım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?