Kızlar çizgi var mı sizce lütfen bakın hayal mi görüyorum

ercanlar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
53
15
8
27
Kızlar az önce predictor early test yaptım bu şekilde çok hafif çizgi çıktı siz de görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum… 1yılı geçti ilk kez 2.çizgiyi görüyorum adetime 6 gün var yarın sabah ilk idrarla da deneyeceğim siz de bakın lütfen… bu ay rahim filmi çektirmiştim inşallah vardır ve sağlıklı ilerler

Eklentiler

• IMG_6506.png
    727,3 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_6505.png
    752,5 KB · Görüntüleme: 121
Bende gördüm bencede var Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah bence yarın değil pazar günü yapın tekrar test hani 2 günde iki katına çıkıyor diyorlar ya HCG daha belirgin olur

En kısa sürede kan verin bence gözüküyor çünkü idrara geçen kana çoktan geçmiştir zaten

Bende böyle çizgiler ile öğrendim aynı marka test ile. Var gibi duruyor koyulasmayı takip edip kan verin

Yarın sabah kan vermeye gideceğim inşallah pozitiftir sizlere de haber vereceğim kızlar çok teşekkür ederim

Merhaba, bende 18 şubatta kan testi <0.5 çıktı ilaç yazacaktı doktor onun için yapmıştı. Reglime 6 gün vardı, 2 gün bekledim test yaptım, belirgin çizgi gördüm. Bugün tekrar yaptım negatifti. Yalancı pozitif gördüm galiba

Eklentiler

• IMG_6878.jpeg
    264 KB · Görüntüleme: 97
Hangi markaydı pozitif çıkan test canım

Off evet çizgi var gibi bende şuan aynı şeyi yaşıyorum. 2 ay önce rahimden polip ameliyatı oldum gebe kalamadığım için. Bu ay denedik tekrar dayanamadım bugün 5 gün kala test yaptım benimde seninki gibi sanki

Eklentiler

• IMG_9735.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 92
İnşallah ikimizin de pozitiftir canım bebişlerimize kavuşuruz ben yarın kan vereceğim özelde dayanamayacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…