- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Valla oğlum oldu.. tek sorunum o haftalarda eşimden aldığım koku (sigara içiyor ve hamileliğimde her zümankinden daha ağır sir koku geliyordu bana) bazen midemi bulandırıyordu ona çaktrmadan uzak duruyordum.. ama cinsel isteğine karşı gelmiyırdum.. belki pskolojiktir sizin durumunuz.. Eşiniz neden anlayop göstermiyor daha 6 haftalık hamilesin..
Canım daha önceki gebeliklerimde böyle bir sorun Yaşamadığım için sanırım inanmak istemiyor ya da inanmıyor usenmek saniyor Bir de ben ona açık açık Senden tiksiniyorum yanıma gelmeni istemiyorum diyemiyorum sadece bahaneler uyduruyorum başım ağrıyor Belim ağrıyor uykum var Çok yoruldum gibi oda sürekli bahaneler uydurmamdan şikayetçi bilmiyorum ama bu benim için büyük bir sorun son 2 haftadır eşim yanıma dahi yaklaştırmıyor um sanırım adam da biraz hakli İnşallah bu durum geçer Çünkü eşim çok iyi bir insan ve onu çok seviyorum kırmak istemiyorumValla oğlum oldu.. tek sorunum o haftalarda eşimden aldığım koku (sigara içiyor ve hamileliğimde her zümankinden daha ağır sir koku geliyordu bana) bazen midemi bulandırıyordu ona çaktrmadan uzak duruyordum.. ama cinsel isteğine karşı gelmiyırdum.. belki pskolojiktir sizin durumunuz.. Eşiniz neden anlayop göstermiyor daha 6 haftalık hamilesin..
Dogumdan sonra bu durum geciyormu peki canim Insallah gecer yoksa evliligim tehlikede2 oğlum var, ikisinde de libido yerlerdeydi.
Hamilelik sürecinde beraberlik yaşamadım.
Bence açık açık söyllemelisin bu duruma üzülmektense neden böyle olduğunu bilsin.. Bir de her hamilelik kendine özeldir.. hepsi aynı geçecek diye bir kural yok canım.Canım daha önceki gebeliklerimde böyle bir sorun Yaşamadığım için sanırım inanmak istemiyor ya da inanmıyor usenmek saniyor Bir de ben ona açık açık Senden tiksiniyorum yanıma gelmeni istemiyorum diyemiyorum sadece bahaneler uyduruyorum başım ağrıyor Belim ağrıyor uykum var Çok yoruldum gibi oda sürekli bahaneler uydurmamdan şikayetçi bilmiyorum ama bu benim için büyük bir sorun son 2 haftadır eşim yanıma dahi yaklaştırmıyor um sanırım adam da biraz hakli İnşallah bu durum geçer Çünkü eşim çok iyi bir insan ve onu çok seviyorum kırmak istemiyorum
Çok düzeldi diyemem ama bana özgüdür muhtemelen.Dogumdan sonra bu durum geciyormu peki canim Insallah gecer yoksa evliligim tehlikede
Soylersem yanlis anlar kirilir diye cok korkuyorum ama ona bilimsel bi makale bulup bunun onunla hicbir ilgisi olmadigini tamamen hormonal oldugunu anlatmayi ve anlayis istedigimi soyliycem bakalim haklisinBence açık açık söyllemelisin bu duruma üzülmektense neden böyle olduğunu bilsin.. Bir de her hamilelik kendine özeldir.. hepsi aynı geçecek diye bir kural yok canım.
Yani bununda cinsiyetle alakasi yok gibi dimi cunku bi arkadas erkek bebekte cok isteksizmis siz tam tersini soyluyorsunuzBenim de oğlan olucak kısmet olursa en başından beri tavan istek ama ilişki yok tabi. Her hamilelik farklı bence pek alakası yok bu durumla
Bu şeklde farklı düşünebilir ve kızabilir o yüzdin dediğinizi yapmanız daha iyi olacak..Soylersem yanlis anlar kirilir diye cok korkuyorum ama ona bilimsel bi makale bulup bunun onunla hicbir ilgisi olmadigini tamamen hormonal oldugunu anlatmayi ve anlayis istedigimi soyliycem bakalim haklisin
Vallaz bende de olmadı isteksizlik bende tam tersiydimYani bununda cinsiyetle alakasi yok gibi dimi cunku bi arkadas erkek bebekte cok isteksizmis siz tam tersini soyluyorsunuz
Vallaz bende de olmadı isteksizlik bende tam tersiydim
Ahaha inşaALLAHsu bulumdugum durumda darisi basima diyim o zamn
Benim normalde de aman aman bi istegim olmuyor sadece esim yanasmak istediginde itiraz etmiyordum simdi itirazda ediyorum evlendigim ay hamile kaldim 5 yilda 2 dogum 2 dusuk yasadim yine gebeyim 5 yilda 5.hamilelikBenimde oğlum olacak.. Bende de libido tavan
İlk haftalar mide bulantısından filan pek bir sey isteyemiyprsun ama sonra normale döner canım merak etme...
Kızımda da libido tavandı. Ben hamile kalınca libido göklerde oluyor
Canım daha önceki gebeliklerimde böyle bir sorun Yaşamadığım için sanırım inanmak istemiyor ya da inanmıyor usenmek saniyor Bir de ben ona açık açık Senden tiksiniyorum yanıma gelmeni istemiyorum diyemiyorum sadece bahaneler uyduruyorum başım ağrıyor Belim ağrıyor uykum var Çok yoruldum gibi oda sürekli bahaneler uydurmamdan şikayetçi bilmiyorum ama bu benim için büyük bir sorun son 2 haftadır eşim yanıma dahi yaklaştırmıyor um sanırım adam da biraz hakli İnşallah bu durum geçer Çünkü eşim çok iyi bir insan ve onu çok seviyorum kırmak istemiyorum
Evet canim oyle yapicam dun tartistik bugun acikogretim sinavi vardi morali bozuk gitti cok uzuldum aksam gelsin soyliycem onu cook sevdigimi bu durumun onunla hicbir ilgisi olmadigi anlaticam ve kendimi gerekirse biraz zorliycam bakalim hayirlisi artikBence yalan söylemeyin.
Açıkça belirtin.
Hayatım biliyorsun hamileyim.
Bu hamilelik biraz farklı yaptı beni.
Herşey burnuma kokuyor.
Koltuk çöp sen çocuklar. Hatta kendi kendime kokuyorum.
Senden bu konuda biraz anlayış bekliyorum.
Bi süre sorma geçiyormuş bu durum diyerek açıklayın.
Eşiniz bu şekilde kendini değersiz hisseder
Ben de sizin gibi çok hassasım kokulara karşı.
Eşimle bu şekilde açıkladım.
O da anlayışla karşıladı.
3.ayda geçiyor zaten yavaş yavaş
Benim normalde de aman aman bi istegim olmuyor sadece esim yanasmak istediginde itiraz etmiyordum simdi itirazda ediyorum evlendigim ay hamile kaldim 5 yilda 2 dogum 2 dusuk yasadim yine gebeyim 5 yilda 5.hamilelikbasimi kaldiramadim desem yeridir belkide o yuzden isteksizim bilmiyorum bence pskolojik destek alsam bu konuyla ilgili iyi olacak gibi bide erkek bebekte istiyorum esimde istiyor kizlarimiza canimizi veririz 3 cocuk kararimiz buda erkek olsun cok istedik bende de isteksizlik olunca acaba dedim ama alakasi yokmus anlamis oldum yorumlardan bebek bakmaya devam hamd olsun cocuklarimi coook seviyorum esim beklesin :)
Insallah canim aminnn
İnşallah sağlıklıca Allah gönlüne göre verir. Bende evliliğin 4.ayında hamile kaldım
Bu da 4yıl arasan sonra ki 2.bebek kararımız ile olduBende 5senelik evliyim agustosda 5olacak
Bende istek hep vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?