Kızlar çıkmazdayım

evet benim sevgilimde uzakta konyada okuyo her zaman gelemiyo... burdayken hergün görüşüoruz hiç ayrılmak istemiyorum ama ne zaman gidio uzak kalıyoruz sanki araya bi soğukluk girio öyle hissediyorum ama tekrar yüzünü görünce onu ne kadar çok sevdiğimin farkına varıyorum..

bilmiyorum kafam cok karısık yarıdımın ıcın tesekkur ederım..önerini dikkate alıcam sana omur boyu mutluluklar dılerım canım

sanırım o zamanlarda içinde bulunduğunuz boşluk artık geçmiş ve sığınma duygunuz bitmiş ve gerçekler ortaya çıkmaya başlamış..Eğer gerçekten aşk ve sevgi olsaydı uzaklık hiç bir şeyi değiştirmezdi çünkü biz de 3 senedir uzağız ama hala sevgi ve aşk devam ediyor..Madem soğudun boşuna onu da kendini de kandırma derimm..

Kararsız mısın yoksa kesin olarak emin misin soğuduğundan ve sevmediğinden??
Önce bunu kafanda iyice belirle...
Eğer eminsen kendinide onuda kandırma bence kaydirigubbakcemile

Kararsız mısın yoksa kesin olarak emin misin soğuduğundan ve sevmediğinden??
Önce bunu kafanda iyice belirle...
Eğer eminsen kendinide onuda kandırma bence kaydirigubbakcemile
iyi de ona ne dıcem ben senden sogudum artık ayrılalım mı?ya bana beddua ederse:S

Gerçekten seven kişi beddua etmez canım üzülme.
Ayrıca eninde sonunda ayrılacaksın gibi görünüyor, ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi.
Bak şu anda da sırf gönlü olsun diye hala sevgi dolu sözler söylüyorum diyorsun, en büyük haksızlık bu.
Ona da yazık. En azından soğuk davransaydın bir süre belki biraz hazırlıklı olurdu.
Ben yapamayacağım de ve bir an önce bitir bence, kendine de acı ona da.

iyi de ayrılmazsan bu ilişkiyi rol yaparak devam ettireceksin bu daha mı iyi. bi şekilde söyleyeceksin. gerekirse uzakta kalınca daha iyi anladım, olmuyor diyeceksin

kızlar fazla oldum farkındayım ama ben ondan ayrılırsam kendım de cok uzulcem en azından alıskanlıklar gelır akla emınım bundan ama mantıgım ayrılmamı soyluyo hep..

Gerçekten seven kişi beddua etmez canım üzülme.
Ayrıca eninde sonunda ayrılacaksın gibi görünüyor, ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi.
Bak şu anda da sırf gönlü olsun diye hala sevgi dolu sözler söylüyorum diyorsun, en büyük haksızlık bu.
Ona da yazık. En azından soğuk davransaydın bir süre belki biraz hazırlıklı olurdu.
Ben yapamayacağım de ve bir an önce bitir bence, kendine de acı ona da.

Gerçekten seven kişi beddua etmez canım üzülme
bu doogrumu gercekten?

iyi de ona ne dıcem ben senden sogudum artık ayrılalım mı?ya bana beddua ederse:S

Canım birde şöyle düşün ilişki uzayıp gidicek ama sen istemeyeceksin ve sürekli rol yapmış olacaksın yani bir nevi onu kandıracaksın... Bir zaman sonra oda bunun farkına varıcak sürekli rol yapamazsın ya?
Ve sana sorup uzun zamandan beri böyle olduğunu öğrendiğinde sence kendini kandırılmış hissetmez mi?
Bence bu onun canını daha çok yakar...

Eğer eminsen bittiğine bu işin hem kalbinde hem aklında bunu onada söyle...
Ama şüpheleniyorsan kendinden bir süre düşün hatta onunla görüş...
Ondan sonra kararını ver... a.s.

Gerçekten seven kişi beddua etmez canım üzülme
bu doogrumu gercekten?

valla belli olmaz. edebilir de yani.

öyle alışkanlıkla falan da ömür geçmez. ben çok seviyorum eşimi ama bazen tahammül bile edemiyorum beni üzünce, kızdırınca. sevmeden nasıl katlanıcan bunlara.....

valla kötü akıl vermek gibi olmasın ama bir ayrıl bakalım, belki ayrıldığında aşık olduğunu anlayıp geri dönersin, tabi o hala yerindeyse ve seni isterse

valla belli olmaz. edebilir de yani.

öyle alışkanlıkla falan da ömür geçmez. ben çok seviyorum eşimi ama bazen tahammül bile edemiyorum beni üzünce, kızdırınca. sevmeden nasıl katlanıcan bunlara.....

valla kötü akıl vermek gibi olmasın ama bir ayrıl bakalım, belki ayrıldığında aşık olduğunu anlayıp geri dönersin, tabi o hala yerindeyse ve seni isterse

cok haklısın bı de araya maddı sıkıntılar gırdımı evı yok arabası yok dogru duzgun bı ısı bıle yok ben bunların hepsını baba evınde gordum kendım unıv mezunuyum suan guzel bı yerde guzel bı ısım var bı karıyerım var..... herseyı bırakıp denızlıye gıtmek...kaldıkı aılemde bu ıse hıc razı olmıcaktır...

eder eder eger cok sevıyorsa ve karsındakı ınsanın canını cok
acıttıysan ole bır eder kı cnm
tutarda emın ol canını acıtmadan ayrıl derım acıcak ama fazla acıtmamaya calıs

valla ben suan acıların ıcındeyım ve benım canımın acıtanın ellerım ykasında...canını yakma derım ah alma.ama bı gorus yapamazsan boyle gtmez tabı..ama sen kararını gec vermıssın..bstan dusuncektın ..mıt verıp orda yapamamdemek yanlış..ve galba ıyı kafana gore bırılerı var senı ısteyen ama gonlunu dınle hayırlısı olsun artık

valla ben suan acıların ıcındeyım ve benım canımın acıtanın ellerım ykasında...canını yakma derım ah alma.ama bı gorus yapamazsan boyle gtmez tabı..ama sen kararını gec vermıssın..bstan dusuncektın ..mıt verıp orda yapamamdemek yanlış..ve galba ıyı kafana gore bırılerı var senı ısteyen ama gonlunu dınle hayırlısı olsun artık

o benı cok cok sevıo ah yazdıgı mesajları bı gorsenız ıı de ben nerden bılebılırdım sonunun bole olucagını kım bı ılskıye ayrılmak ıcın baslar allahaskına?

valla ben suan acıların ıcındeyım ve benım canımın acıtanın ellerım ykasında...canını yakma derım ah alma.ama bı gorus yapamazsan boyle gtmez tabı..ama sen kararını gec vermıssın..bstan dusuncektın ..mıt verıp orda yapamamdemek yanlış..ve galba ıyı kafana gore bırılerı var senı ısteyen ama gonlunu dınle hayırlısı olsun artık[/QUOTE
onun canını acıtmak en son ısteyebılecegım bısey cok hakkımız gectı bırbırımıze:S

X