Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Kızlar bayadır topiğimle ilgilenemiyordum. sonunda fırsat buldum. Bugün sevdiceğimle bu cicileri aldık umarım beğenirsiniz

Canim kaynanana anneler günü için birşeyler düşündün mü?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz daha sözlü falan değiliz birşey almam galiba ama almak isterdim. mayısta hem anneler günü hem de sevdiceğimin doğum günü var param da çok kısıtlı ne yapıcam bilmiyorum

bu da silikon altlık kızlar bunu hangi amaçlarla kullanabilirim ? nihale yapabilir miyim sizce ?:26:

hangi amaçla kullanayım canım ?

buzdolabın ayapıştırmıştık biz ama sen braz soğumuş tencereleri koyabilirsin başka amaçla kullanılmaz tabiki tatlım ama alttaki masaya zarar veriyor o yuzden söledim dikkatli kullan yinede ama çok güzelmiş güle güle kullan

Teşekkür ederim canım

Forumda bir elin parmaklarını geçmeyecek en çok beğendiğim çeyizlerden biri. Çok zevkli ve soft renkli şeyler seçmişsin canım. Mutlulukla huzurla kullan.

Forumda bir elin parmaklarını geçmeyecek en çok beğendiğim çeyizlerden biri. Çok zevkli ve soft renkli şeyler seçmişsin canım. Mutlulukla huzurla kullan.

Bu yorumun beni ne kadar mutlu etti anlatamam. çook ama çooooook teşekkür ederim canımın içisi. ALLAH sana daha güzellerini nasip etsin

Bu yorumun beni ne kadar mutlu etti anlatamam. çook ama çooooook teşekkür ederim canımın içisi. ALLAH sana daha güzellerini nasip etsin

Teşekkür ederim canım, ben aldım çeyizlerimi. Nişan oldu, bitti, eşyalarımızı aldık evimizi kurduk bekliyoruz .düğün tarihimizi, güzel heyecanlar bunlar, güzel koşturmalar. Darısı başına, mutluluklar dilerim. Nişan ve ev resimlerini bekleriz.

Zamanı gelsin herşey Rabbimin izniyle olsun bitsin paylaşırım tabiiki canım. mutluluk paylaştıkça çoğalırmış. Bir ömür mutlu olun inş ALLAH :):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…