Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar cem'in seramik teflon tenceresini kullanan var mı ???
kızlar ben cemin seramik teflon tencere takımını aldım.rengi kırmızı! rengine hayran kalıp aldım. ama içinde yemek nasıl olur kullanışlı mıdır bilmiyorum.kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler :81:
Hayırlı olsun canım umarım görünüşü kadar iyidir.Ben teflonda falez diye bir marka var onu keşfettım evde o kadar hoyratça kullanmamıza ragmen uzun zamandır dayanan tek teflon cıktı bizim eve hemen çeyizime de aldım.
güle güle kullan canım çok beğendim çeyiz hazırlıyorum nerden aldın resimdeki takımmı çok güzelmiş nerden ve kaça aldın??? Birde kullanınca fikirlerini yazarsan buraya bende bu seramik tavalardan istiyorum çizilmeye daha dayanıklı diye duydum.
epey oldu alalı, o yüzden fiyatını hatırlayamadım cnm ben başka bir takım almıştım sonra bunları görünce değiştirme kararı verdim.üstüne ekstra ödeme yapılmıştı ama hatırlayamadım.fakat nette yazıyordur fiyatı.ben balıkesirde oturuyorum, burdaki bir züccaciyeden aldım cnm.Temmuzda nasip olursa düğünüm var kullanır kullanmaz yazarım size güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ayrıca