- 28 Aralık 2023
- 6.196
- 18.878
- 168
- Konu Sahibi bilgenur asli
-
E git barış madem, zaten bırakmışSalak olduğum içinçok seviyorum hala konduramiyorum maddeyi ona
Istediginiz kadar ifade edin kendinizi , sizi anlamayacak ki zaten karşınızda ki kişi.Işte kendimi ifade edememek üzüyor beni, o kabul etmiyor onun yuzunden bittiğini beni suçluyor
Şu an ailenizle mi yaşıyorsunuz ? Çalışıyor musunuz ?atamiyorum ustumden o iyileştim içmiyorum dedikçe guvenesim geliyor
Diğer sorusunda da aynı kafadaydı, madde kullanıyorum dedi sevmiyor olsa demezdi, şöyle yaptı sevmiyor olsa yapmazdı. Bazılarının sevgi anlayışı o kadar küçük ki ne desek anlamayacaklar maalesefBenzetme müq
Uyuşturucu bağımlısı adamın nesine kendine ispatlayacaksın. Hayır ispatlasan ne olacakHaklisiniz ama beni suçmalamasi gucume gidiyor kendimi ifade edemiyorum
Eski eşinizi her yerden engelleyin. Kendinize, ailenize odaklanın.Ailemle yaşiyorum. Çalişmiyorum iş bulamadim hala
Mükemmel teklif neden kaçırdınız bunu? Daha romantik ve düşünceli bir erkek bulamazsınız.gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil
artık iç dünyalarında hangi eksikliği böyle küçük şeylere takılarak kapatmaya çalışıyorlar bilemiyorum ama bu takıntı sevgi değil ki. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor biraz mantıklı davranmaya çalışsa görecek ama basiret mi bağlanıyor anlamadım gitti.Diğer sorusunda da aynı kafadaydı, madde kullanıyorum dedi sevmiyor olsa demezdi, şöyle yaptı sevmiyor olsa yapmazdı. Bazılarının sevgi anlayışı o kadar küçük ki ne desek anlamayacaklar maalesef
Etmeyiverin. Kendinizi bir kere de ifade etmeyin.Haklisiniz ama beni suçmalamasi gucume gidiyor kendimi ifade edemiyorum
Sana müstahak bu ladar mi insan kendine değer vermez?? Gel anamla babamla yaşa tüm akrabani sil demek kimligini yok say demek hala ne umdum da ne buluyosunKizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Ne diyorsunuz allah aşkına? Ne tuzağı? Nasıl bir teselli, inkar mekanizması bu. Adam sizi istemiyor. O yüzden engellemiş.Ama tuzağa çekecek olsa engellermi açikca arama diyor istemiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?