- 5 Haziran 2024
- 92
- -11
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilgenur asli
-
Kendine engel ol , olamıyorsan anne baban elinden telefonu alsın. Küçük kız çocukları gibi. Ama bence bi işe gir çalış kafanı dağıt bir kaç ay sonra aydınlacaksın nasıl bi cehennemden çıktığını anlayacaksınYardim istediğim için size geldim zaten çok bunaldim çunku
Bence eski eşinin değil de senin kafa iyi.Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
İnan o zaman. Bi dahakine inanmazsın artık ya da 37282882. sefer.Işte guvenesim geliyo :/ biraktim dedikçe inanasim geliyor
İşte bağımlı insan bile benden mantıklı düşünüyor de, bi dön hatayı kendinde araŞunu demek istiyorum. Zarar vermek isteyen insan gel konuşalim yeniden demezmiydi aksine aramami istemiyor onu demek istiyorum
Ahahaha güzeldiBence eski eşinin değil de senin kafa iyi.
Üzümü çöpsüz bıraksın ki dalı kalmasın, güzel taktik benceKurtulduğunuza şükredeceğinize bir de arıyor musunuz?
Hele hele bağımlının vaadine bak “akrabalarını sil ailemle otur”
Hanımefendi de bir düşünmüş ki şimdi engellemesine üzülmüşÜzümü çöpsüz bıraksın ki dalı kalmasın, güzel taktik bence
salak salak hala neden arıyorsun kurtulmuşsun ama daha da kuyrugunda dolanıyorsun şükür ediceğineKizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Beyniniz nasıl çalışıyor anlamak güç. Size zarar vermek istemiyor zaten. Sizinle ilgili hiçbir şey istemiyor, ayrılmışsınız bitmiş bu konu.Şunu demek istiyorum. Zarar vermek isteyen insan gel konuşalim yeniden demezmiydi aksine aramami istemiyor onu demek istiyorum
Salak olduğum içinçok seviyorum hala konduramiyorum maddeyi ona
Gitmedim zaten kabul etmedim de, sadece konduramiyorum maddeyi ona insan başina gelince konduramiyor..
Işte insan kendi başina gelince konduramiyor inanasim gelmiyor kullandiğina çok garip bi durumdayim
Suçlarsa suçlasın. Adam gel dese koşup gidecek gibisin . Kendini ifade edememek üzüyor da şu durumda olmak üzmüyor mu. Resmen adamın bi yerleri kalkıyor böyleIşte kendimi ifade edememek üzüyor beni, o kabul etmiyor onun yuzunden bittiğini beni suçluyor
Boşandığı madde bağımlısı adamla ne işin var da konuşuyorsun ? Çocuk yoksa üstelik.Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?