- 5 Haziran 2024
- 92
- -11
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilgenur asli
-
Bir insan niye boşanıp hem de niye arar?!Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Şükür namazı kılmanız lazım kurtuldum diye siz hala ateşle oynamak istiyorsunuzBir insan niye boşanıp hem de niye arar?!
Haklisiniz ama beni suçmalamasi gucume gidiyor kendimi ifade edemiyorumHani diyorsun ki gideyimde belaya bulaşayım daha çektiğim yetmedi. Valla böyle yapanlara hiö acımıyorum ben. Kendim ettim kendim buldum misali
Adamdan zarar görmeden boşandığınız için şükredeceğinize, halen niye adamla konuşuyorsunuz ?Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Işte kendimi ifade edememek üzüyor beni, o kabul etmiyor onun yuzunden bittiğini beni suçluyorŞükür namazı kılmanız lazım kurtuldum diye siz hala ateşle oynamak istiyorsunuz
Adamdan zarar görmeden boşandığınız için şükredeceğinize, halen niye adamla konuşuyorsunuz ?
Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Üff ne kadar saçmasınız yav. Boşanmışsın ve bitmiş evlilik ne diye arıyon bacımsu bu adamdan zaten ne köy olur ne kasabaKizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Biraktim ben dedikçe guvenesim geliyo severek ayrildiğim için atamiyorum ustumden..Adamdan kurtulmuşsunuz daha belayı çekiyorsunuz kendinize. Kolay mı bağımlılıktan kurtulmak sanıyorsunuz madem hemen bırakabiliyordu zaten bırakırdı evliliği kurtarmak için. Boşanmışsınız neden arayıp duruyorsunuz yolunuza bakın bazen kadınları anlamıyorum gerçekten
Ablacım kime niye ifade edeceksin kendini. Karşında normal bir insan yok beyin fonksiyonları düzgün çalışıyor mu maddeden sence? Zaten normal bir ilişkin olsa, kendini ifade edebiliyor olsan boşanmazdın değil mi?Işte kendimi ifade edememek üzüyor beni, o kabul etmiyor onun yuzunden bittiğini beni suçluyor
Siz sizi sokan yılanın peşinden koşup beni niye soktun diye sormaya devam edin. Geri dönüp tekrar soktuğunda bu cümleleri kurmaya mecaliniz kalmayacak nasılsaIşte kendimi ifade edememek üzüyor beni, o kabul etmiyor onun yuzunden bittiğini beni suçluyor
Kurtulduğun için gidip sadaka dağıtacağına hala arıyorsun. Ne diyim bacım. Allah aşkına mantığını kullan biraz niye hala arıyon bu manyağı.Kizlar buraya daha oncede yazmiştim eşim madde bagimlisiydi boşandim 1 ay oldu ama bu sure içinde 1 2 kez konuştuk ben aradim surekli sonrasinda o da bana gel anamla babamla yaşa tum akrabalarini sil vs falan dedi bugunde tekrardan istemedigini soyledi sogudum senden sevmiyorum artik falan dedi bir yandanda beni suçluyo uyuşturucu yuzunden bitmemiş gibi davraniyo senin triplerin senin guvensizligin var duzelmezsin falan diyo. Neyse işte bugunde 3 4 kez konuştuk hep azarladi beni olmaz artik sogudum biliyorum sen pişman oldun bitirdiğine sabretseydin bak biraktim uyuşturucuyu falan diyo ama ne zaman arasamda açti telefonu Sonrasinda arama artik dedi engelledi. Bi insan hem her aradiğimda açipta hemde niye engeller canim çok sıkkın
Benzetme müqSiz sizi sokan yılanın peşinden koşup beni niye soktun diye sormaya devam edin. Geri dönüp tekrar soktuğunda bu cümleleri kurmaya mecaliniz kalmayacak nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?