arkadaşım bu tür konular erkeklere daha zor geliyo onda bi problem olması ama insanız herşey olur benim eşimdede varikosel vardı bizede ameliyat dediler ama biz baya araştırdık bi kaç doktora gittik en son gittiğimiz doktor ilaç verdi ve spremler normal seviyelerin üstüne çıktı çünkü ameliyatla tamamen düzelcek diye bi şey yokmuş tam terside olurmuş doktorda riske atmayalım dedi ve şu an ilaç kullanıyo herşey normal sizde iyice araştırın ve sen seviye çok düşük değilmiş diyosun bence onu ilaçla yükseltmeye bakın
:çok üzgünüm:kızlar bugün eşimi zorbela ürolojiye götürdüm dr muayenede varikosel olduğunu söyledi eşimden testler istedi ama bırakın tedaviyi testleri bile vermek istemiyor bebek falan istemiyorum dedi herşey bitti kızlar 1.5 senedir çektiklerimin boşuna olduğuna mı yanayım bebek olmasının imkansızlığınamı yoksa HERŞEY BİTTİ BURAYA KADARMIŞ bugüne kadar verdiğiniz bütün destek için hepinize teşekkürler.........[/QUO
erkekler gurur meselesi yapar böle şeyleri..bir zaman geçecektir siniri ve bu konudaki gururu esenkal.....
klomen verdi bide sprem hızlandırıcılar var bunları doktoruna sor ve bi deneyin kullansın sonuç alamazsanız o zaman ameliyat olur inş. size de iyi gelircanım ya o ilacın adını söylermisin dr a danışalım
kızlar eşime bişeyler oldu aniden sabah gitti sperm testini yaptırdı bana karsı bir iyi hiç sormayın ama testin sonucuna göre sınırda cıktı bu ne demek gebelik imkansızmı daha bide varikosel var
:çok üzgünüm:kızlar bugün eşimi zorbela ürolojiye götürdüm dr muayenede varikosel olduğunu söyledi eşimden testler istedi ama bırakın tedaviyi testleri bile vermek istemiyor bebek falan istemiyorum dedi herşey bitti kızlar 1.5 senedir çektiklerimin boşuna olduğuna mı yanayım bebek olmasının imkansızlığınamı yoksa HERŞEY BİTTİ BURAYA KADARMIŞ bugüne kadar verdiğiniz bütün destek için hepinize teşekkürler.........
:çok üzgünüm:kızlar bugün eşimi zorbela ürolojiye götürdüm dr muayenede varikosel olduğunu söyledi eşimden testler istedi ama bırakın tedaviyi testleri bile vermek istemiyor bebek falan istemiyorum dedi herşey bitti kızlar 1.5 senedir çektiklerimin boşuna olduğuna mı yanayım bebek olmasının imkansızlığınamı yoksa HERŞEY BİTTİ BURAYA KADARMIŞ bugüne kadar verdiğiniz bütün destek için hepinize teşekkürler.........
bunca zaman kendimde boşuna hamilelik belirtileri aramışım kendimi aptal gibi hissediyorum gerçekten .eşime nasıl söyleyeceğim test sonucunu hiç bilemiyorum çünkü bence o bu sonuçtan korkuyor zaten
canım eşime doktor yurt dışından ithal bir ilaç verdi..biraz pahalı ..ismini istersen özele mesaj at ben sana dönerim..bir doktoruna danışırsın olmazsa..bide keçiboynuzu pekmezi içir benimki 2 aydır içiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?