Kızlar buraya bakar mısınız?

awxyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
9
1
23
6 ay sonra ilk kez eşim sperm testi verdi.Doktor sonuçlar süper demiş bide eşinin bu sonuçlarla hamile kalmaması imkansız demiş ama benim anlamadığım morfoloji % 2 olursa gebelik oluşamaz ki yada oluşur mu bu durum da olup hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar?

Bu eşimin bu günki sprem testi

Eklentiler

• IMG-20241120-WA0026.jpeg
    IMG-20241120-WA0026.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 34
6 ay sonra ilk kez eşim sperm testi verdi.Doktor sonuçlar süper demiş bide eşinin bu sonuçlarla hamile kalmaması imkansız demiş ama benim anlamadığım morfoloji % 2 olursa gebelik oluşamaz ki yada oluşur mu bu durum da olup hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar?
Oluşur tabi 0 ile bile kalanlar var . Çoban çökerten morfolojiye çok iyi geliyor içirin bir ay

bizim %1 morfoloji ile oluştu kuzum. ama esim takviye kullanmıştı. 1 ay kullandı ve hamile olduğumu öğrendik. o yüzden çok şaapmayın. sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş vs yapın. ikiniz için de 🥰

bizim %1 morfoloji ile oluştu kuzum. ama esim takviye kullanmıştı. 1 ay kullandı ve hamile olduğumu öğrendik. o yüzden çok şaapmayın. sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş vs yapın. ikiniz için de 🥰
Biz 2 yıldır deniyoruz zaten eşim bı yıl önce ameliyat oldu varikoselden dolayı ondan sonra bütün sonuçlar sıfır oldu en son Nisan ayında test verdik ondan sonra vermedik ta ki dün e kadar

Tmm pardon buldum. Peki günde kaç kez ve ne kadar bi miktar da içiliyor ?

Biz 2 yıldır deniyoruz zaten eşim bı yıl önce ameliyat oldu varikoselden dolayı ondan sonra bütün sonuçlar sıfır oldu en son Nisan ayında test verdik ondan sonra vermedik ta ki dün e kadar
hmm anladım. bizde de varikosel vardı ama ameliyat çok riskli olduğu için biz ilk doğal yoldan değerleri yükseltmek istedik. zaten tüm değerleri iyiydi sadece morfolojide sorun vardı 🥲

Eşimin de aynı durumu var.Ayni şey söylendi .Sadece özelde bir dr bize direkt tüp bebek dedi. Ama bu şekilde doğal yoldan hamile kalanlar da var. Şu an bitkisel tedavi görüyoruz. 1 sene oldu. Hamilelik olmadı. Bir kaç ay daha olmazsa biz de aşılamaya başvuracağız.

Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Sperm sayısı kaçtı peki sizin kaç milyondu

X