Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar bunu mutlaka duymalısınız

hiçbir yan etkisi yok benim eniştem kullandı kafasından saç fışkırıyo şimdi o kadar gür saçları var

keşke bırakmasaydın canım ya çok memnundun neyse sağlık olsun başka kürlerle uzatırsın sende

canım ya bişey soracam priorin kullanırken seninde kafanda inanılmaz bi kaşıntı oldumu

Ben böyle şeylerin ilaç ile tedavi edilebileceğine karşıyım. Hernekadar Sağlık Bakanlığı onayı da olsa, Bakanlığın onayıyla olan bir çok yanlış ilaçları, yan etkileri görmekteyiz. O yüzden hiç düşünmem bu şekilde. Ama yağlarla falan uzatmayı isterim. Hatta yıllar önce yılan yağını bende kullanmıştım. Hem uzamasını, hem de güzel ve hacimli durmasını sağlıyor. Paylaşımın için teşekkürler.

Canım bu bir ilaç değil protein desteği eczacına sorabilirsin , rica ederim.

ilk defa duyuyorum

kızlar arkadaşımın saçları depresyon ve yoğun stres sonucunda dökülmüştü o yaklaşık 1 sene bu ilacı kullandı ve şuan 2 katına çıktı.

benim de nişanlımda var dökülme, hemen önereceğim. ben ona yağ karışımı önermiştim, o da iyi geldi. şöyle:

1 ampül bepanthene
1 ampül e vitamini(evigen)
1 çay kaşığı tatlı badem yağı

karıştırıp iyice yedirin, sarın yatarken, sabah yıkayın. seyrekliğe göre 10 günde 1 veya 2 kez yapın.

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…