• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar bunu mutlaka duymalısınız

kulaktan dolma bilgi değil erkek arkadaşım doktor benim ben kullandıgımda beynimde uyuşma oluyordu kullanma onları zararlı dedi ben zarar gördüm ayrıca göbek çevremde genişletti BENİM KULLANDIĞIM BAŞA SÜRÜLEN KAPSÜL VİTAMİNLERDİR AĞIZDAN ALINANLAR DEĞİL BAŞA KIRILAN AMPÜLLERDİR .

Tamam da canım bizim bahsettiğimiz burada ampuller değil ki ayrıca ampullerle uyguladığımız kürler de var Allah'a şükür bir şey olmadı sana dokunduysa geçmiş olsun

tamam canım teşekkür ederim ben demekki yanlış anladım evet bana çok dokundu başıma kırdıgım için. ama ben ağızdan alınan bir vitaminle dökülen bütün saçlarım hepsi çıktı avuç avuç hemde söylesem reklam olurmu bilmiyorum .vede oda çok uzatıyor mucize gibi senin dediğini ben hiç kullanmadım acaba kullansammı benim saçlarım az.

Son düzenleme:
tamam canım teşekkür ederim ben demekki yanlış anladım evet bana çok dokundu başıma kırdıgım için. ama ben ağızdan alınan bir vitaminle dökülen bütün saçlarım hepsi çıktı avuç avuç hemde söylesem reklam olurmu bilmiyorum .vede oda çok uzatıyor mucize gibi senin dediğini ben hiç kullanmadım acaba kullansammı benim saçlarım az.

İçini biraz da olsa rahatlatabildiysem kullanabilirsin bence :) eczacına yada doktora da sorabilirsin içeriği tamamen buğday tamamen doğal 3 etkisi var saçları güçlendiriyo dökülmesini önlüyo bir de uzamasını hızlandırıyo

kızlar umudunuzu kırmak istemem ama 2 yıl önce ben de priorin kullandım.hem şampuanını hem tabletini ama bi faydasını görmedim açıkçası.ben saç çıksın diye beklerken göbeğimde ve belimde kıllanma oldu bu da sanırım şampuandan kaynaklı ve aynısını bioblas da yaptı ki ikisini arka arkaya kullandım...bilmiyorum belki benim bünyemden dolayı böyle oldu ama işe yaramadı işte ben de başka şeyler kullanmaya başladım...konuyu görünce bunu söylemeden geçemedim :((

kızlar umudunuzu kırmak istemem ama 2 yıl önce ben de priorin kullandım.hem şampuanını hem tabletini ama bi faydasını görmedim açıkçası.ben saç çıksın diye beklerken göbeğimde ve belimde kıllanma oldu bu da sanırım şampuandan kaynaklı ve aynısını bioblas da yaptı ki ikisini arka arkaya kullandım...bilmiyorum belki benim bünyemden dolayı böyle oldu ama işe yaramadı işte ben de başka şeyler kullanmaya başladım...konuyu görünce bunu söylemeden geçemedim :((

Teşekkür ederim inceliğin için ama bende 2.5 cm fark attı :) Allaha şükür tüylenme olmadı , bünyeden kaynaklanıyor sanırım geçmiş olsun canım :(

Teşekkür ederim inceliğin için ama bende 2.5 cm fark attı :) Allaha şükür tüylenme olmadı , bünyeden kaynaklanıyor sanırım geçmiş olsun canım :(

teşekkür ederim canım ben sadece faydasından çok zararını gördüğüm için yazmak istedim o tür şeyler bana yaramıyor ben de başka bakımlar uyguluyorum benim için daha iyi oldu

valla bence denemeye değer yrın hemen eczaneye gidip bilgi alcam.saol arkadaşım paylaşımın için :)

kızlar saçı dökülmesini ve çıkması için dememiş ve memnun kalmış biri olarak artı saçı dökülen erkek kardeşimde aynı sonucu aldı zeytin yaglı sarmısak biraz itici gelsede kuruyunca kokmuyo tavsiye kuaförde

kızlar saçı dökülmesini ve çıkması için dememiş ve memnun kalmış biri olarak artı saçı dökülen erkek kardeşimde aynı sonucu aldı zeytin yaglı sarmısak biraz itici gelsede kuruyunca kokmuyo tavsiye kuaförde

ya ben bu dediğini birkere deneme girişiminde bulundum hatta ünideyken arkadaşımla beraber yaptık ama dayanılmaz bir koku birdahada aklımızın ucundan geçirmedik :1::1: acaba bi yerde hatamı yaptık ki çok yoğundu koku

Valla onu ben de denedim ama ne saçımdan çıkartabildim ne kokusuna dayanabildim

peki senin vitamininin adı nedir yazarsan sevinirim

kulaktan dolma bilgi değil erkek arkadaşım doktor benim ben kullandıgımda beynimde uyuşma oluyordu kullanma onları zararlı dedi ben zarar gördüm ayrıca göbek çevremde genişletti BENİM KULLANDIĞIM BAŞA SÜRÜLEN KAPSÜL VİTAMİNLERDİR AĞIZDAN ALINANLAR DEĞİL BAŞA KIRILAN AMPÜLLERDİR .

çok saçma başa sürdüğün bişey nasıl olurda göbek yapar :50:sonuçta içmiyorsun belki beyinde uyuşma olabilir herşey herkese yaramaz tabiki

eniştemde çok işe yaradığını söylemişti umarım istediğin saçlara kavuşursun ayrıca saçı çok gürleştiriyomuş:32:

eniştemde çok işe yaradığını söylemişti umarım istediğin saçlara kavuşursun ayrıca saçı çok gürleştiriyomuş:32:

Saol canım ya benim 70 tablet bitmek üzere ben kendimi iyi hissediyorum dökülmeler azaldı , en büyük değişim bu şuan zaten sadece hap kullanmıyorum saç bakım kremleri de çok işime yaradı umarım sen de faydasını görürsün :)

Back