kulaktan dolma bilgi değil erkek arkadaşım doktor benim ben kullandıgımda beynimde uyuşma oluyordu kullanma onları zararlı dedi ben zarar gördüm ayrıca göbek çevremde genişletti BENİM KULLANDIĞIM BAŞA SÜRÜLEN KAPSÜL VİTAMİNLERDİR AĞIZDAN ALINANLAR DEĞİL BAŞA KIRILAN AMPÜLLERDİR .
tamam canım teşekkür ederim ben demekki yanlış anladım evet bana çok dokundu başıma kırdıgım için. ama ben ağızdan alınan bir vitaminle dökülen bütün saçlarım hepsi çıktı avuç avuç hemde söylesem reklam olurmu bilmiyorum .vede oda çok uzatıyor mucize gibi senin dediğini ben hiç kullanmadım acaba kullansammı benim saçlarım az.
kızlar umudunuzu kırmak istemem ama 2 yıl önce ben de priorin kullandım.hem şampuanını hem tabletini ama bi faydasını görmedim açıkçası.ben saç çıksın diye beklerken göbeğimde ve belimde kıllanma oldu bu da sanırım şampuandan kaynaklı ve aynısını bioblas da yaptı ki ikisini arka arkaya kullandım...bilmiyorum belki benim bünyemden dolayı böyle oldu ama işe yaramadı işte ben de başka şeyler kullanmaya başladım...konuyu görünce bunu söylemeden geçemedim(
Teşekkür ederim inceliğin için ama bende 2.5 cm fark attı :) Allaha şükür tüylenme olmadı , bünyeden kaynaklanıyor sanırım geçmiş olsun canım
kızlar saçı dökülmesini ve çıkması için dememiş ve memnun kalmış biri olarak artı saçı dökülen erkek kardeşimde aynı sonucu aldı zeytin yaglı sarmısak biraz itici gelsede kuruyunca kokmuyo tavsiye kuaförde
valla bence denemeye değer yrın hemen eczaneye gidip bilgi alcam.saol arkadaşım paylaşımın için :)
kızlar saçı dökülmesini ve çıkması için dememiş ve memnun kalmış biri olarak artı saçı dökülen erkek kardeşimde aynı sonucu aldı zeytin yaglı sarmısak biraz itici gelsede kuruyunca kokmuyo tavsiye kuaförde
tamam canım teşekkür ederim ben demekki yanlış anladım evet bana çok dokundu başıma kırdıgım için. ama ben ağızdan alınan bir vitaminle dökülen bütün saçlarım hepsi çıktı avuç avuç hemde söylesem reklam olurmu bilmiyorum .vede oda çok uzatıyor mucize gibi senin dediğini ben hiç kullanmadım acaba kullansammı benim saçlarım az.
kulaktan dolma bilgi değil erkek arkadaşım doktor benim ben kullandıgımda beynimde uyuşma oluyordu kullanma onları zararlı dedi ben zarar gördüm ayrıca göbek çevremde genişletti BENİM KULLANDIĞIM BAŞA SÜRÜLEN KAPSÜL VİTAMİNLERDİR AĞIZDAN ALINANLAR DEĞİL BAŞA KIRILAN AMPÜLLERDİR .
Valla onu ben de denedim ama ne saçımdan çıkartabildim ne kokusuna dayanabildim
canım ya nasıl gidiyor priorin varmı bi etkisi bende biotin kullanıyorum daha yeni aldım inş işe yarar
eniştemde çok işe yaradığını söylemişti umarım istediğin saçlara kavuşursun ayrıca saçı çok gürleştiriyomuş
inşallah tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?