Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar bunu mutlaka duymalısınız

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Eczacımla saçlarımın uzaması için neler yapabiliriz diye konuşuyorduk ve bana PRIORIN adlı bir hap verdi kızlar bunun hiç bir yan etkisi yokmuş sağlık bakanlığı onaylıymış zaten harika bir şey mutlaka deneyin internetten bakabilirsiniz veya eczacınıza sorabilirsiniz emin olmak istiyorsanız böyle bir hapın varlığına gerçekten çok sevindim harika bir şey!

ben biliyorum bunu saç dökülmesine karşı çok etkili benim eniştem kullanmış askerdeyken ve şu an çok gür saçları var bu hapı kullanırken haftada bi saç kestirmeye giderdim diyo tabi erkeklerin saçları bayanlara göre daha hızlı uzar bu da bi gerçek dene kilo aldırmıyomuş sadece saça etkisi varmış umarım işine yarar ama çok pahalı haberin olsun canım

aldım zaten 1 haftadır kullanıyorum canım umarım işime yarar yanılmıyorsam 35 tl olması gerek

ben seneler önce üni deyken kullandım yan etkisi yok buğday özütüydü yanlış hatırlamıyorsam eskiler der ya ekmek ye de saçın gür olsun diye gerçekten çok etkili hem saç dökülmesine hem de hızlı uzamasına iyi geliyor 1 ay kullanımdan sonra mı ne hissedilir şekilde saçta parlaklık yumuşaklık oluyor ve kelleşen bazı yerler kararıyor sonrasında benim şakaklarımda sarı tüyler vardı onlar kalınlaşmıştı tam etki için 3 ya da 6 ay mıydı devam etmek gerekiyor diye biliyorum

35 tl mi yanılıyor olabilirmisin canım en düşük fiyatı 60 en yüksek fiyatı da 110 tl sen nasıl o kadar ucuza aldın şaşırdım neyse inş istediğin saçlara kavuşursun

35 tl mi yanılıyor olabilirmisin canım en düşük fiyatı 60 en yüksek fiyatı da 110 tl sen nasıl o kadar ucuza aldın şaşırdım neyse inş istediğin saçlara kavuşursun

valla ben bi elsevenin saç bakım kremiyle bu ilacı aldım 95 lira tuttu kreme 70 lira demişti eczacım o şaşırmış olabilir canım inş canım ya :)

İlacı araştırdım kızlar; kıl dönmesinden dolayı, sivilce sorunu yapabiliyormuş. Sivilcelerinde kıl köklerimizde çıkmasıyla alakalı birşey heralde. Yine de siz bilirsiniz..

İlacı araştırdım kızlar; kıl dönmesinden dolayı, sivilce sorunu yapabiliyormuş. Sivilcelerinde kıl köklerimizde çıkmasıyla alakalı birşey heralde. Yine de siz bilirsiniz..

Eczacıma çok güvenirim ve hiçbir yan etkisi olmadığından bahsetti Allah'a şükür öyle bir sorun yapmadı bende

Eczacıma çok güvenirim ve hiçbir yan etkisi olmadığından bahsetti Allah'a şükür öyle bir sorun yapmadı bende
Valla arkadasim bence bi dene bak gör,ondan sonra uzatip uzatmadigina emin olursan paylas..simdi kimseyi kotu etki altinda birakmis olma..Egerki uzatirsa ondan sonra paylas derim ben sana :)

arkadaşlar 35tl olmasının nedeni içinde 30 kapsül olmasıdır büyük ihtimal büyük boy 70 diye biliyorum ben ecz.kalfasıyım böle şeylere dikkat ederim:) ben şampuanını kullanmıştım güzel ama benim saçım yağlı oldugu için her şampuandan randuman alamıyorum malesef ama tavsiye edebilirm...ayrıca saç için şampuanları yüzünüzden ve vucudunuzdan uzak tutmaya çalışın kıllanmamak için)

bide kendiminde kullandıgım bişeyi önerebilirim size haftada bikaç defa yapıyorum bepantane ampul,evigen ampul,bemiks ampulü badem yağı ve hint yağıyla karıştırıp saçlarıma en az bir saat yada bir gece saçıma komple uyguluyorum çok iyi geliyor bemiks ampülü çok fazla koymayın ilaç kokuyor resmen denemeye kesinlikle değer

Kızlar herşeyden öte ilaç ilaçtır. Hap haptır yani. Doktorlar baş ağrısında , ilk müdahele olarak ağrı kesiciyi bile tavsiye etmiyorlar. Siz kıl, tüy, saç uzatmak için hap almaktan bahsediyorsunuz. Doğal besinlerin bile yan etkileri var. Sonuçta iç organınıza gidiyor bu aldığınız ilaç. Saçınıza başınıza sürmüyorsunuz ki.

Tamam siz kullanmayın bende çıkarsa bende çıkar işime yararsa da söylerim 3 ay sonunda uygulamak isteyen uygular benim amacım şu mu bu mu olayı yaratmak değil paylaşmak istedim

Bu ilac degil sanirim besin takviyesi. Biotin gibi bir sey olsa gerek.
Nasil gidiyor? Etkisini gösteriyor mu? Tüylenme gibi bir problem yaratacagini sanmiyorum, sonucta tüylerin yapisiyla saclarin yapisi farkli ama yine de merak ediyorum, öyle bir problem yasiyor musun?

Hayir, tam tersi kadinlarin saclari erkeklerin saclarina göre daha hizli uzar ama erkekler sürekli kestirdikleri icin uzadigi daha cok belli olur. Sonucta bir cmlik sacin uzamasiyla 30 cmlik sacin uzamasi bir degil. Kisa sac birazcik uzasa belli eder uzamayi.

Kullanın kullanında göbeklerinizden önünüzü göremessiniz bende bir göbek yaptıki 3ay yemek yemesen ancak eritirsin o vitaminler herkese yaramaz ayrıca beyne zararlı direkt başa sürülmez çok zararlı bende yaptım o hatayı yapmayaın .

Peki ne gibi bir zarari var beyne? Beyne hangi etken madde zarar veriyor?
Direk basa sürülmez derken; basa da mi sürülüyor bu? :26:

Son düzenleme:

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum 2 ay daha kullanıcam herhangi bir yan etki yok evet saçlarımın uzadığını hissediyorum içeriği "bir yumuşak jelatin kapsül 140 mg darı ekstresi , 271 mg buğday tohumu yağı , 2 mg sistin( keratinin oluşmnasını sağlayan madde) ve 10 mg kalsiyum pantotenat içerir diğer maddeler : vanilin" direkt ilacın arkaasında yazan içerik bu içinde hiçbir kimyasal madde yok ayrıca hiç kilo almadım tüylenme de olmadı.Kulaktan dolma bilgiler yanlıştır arkadaşlart eczacınıza danışabilirsiniz

Son düzenleme:
Peki ne gibi bir zarari var beyne? Beyne hangi etken madde zarar veriyor?
Direk basa sürülmez derken; basa da mi sürülüyor bu? :26:

Başa sürülmüyor bildiğiniz hap gibi içiyorsunuz.Beyne hiçbir zararı vermiyor zaten sağlık bakanlığı onaydı tarım bakanlığı değil bu çok önemli.ayrıca ilacın üzerinde şu yazıyor " Bu ürünün tıbbi yararı geleneksel kullanıma ve literatüre dayanmaktadır.Tıbbi müstahzar(ilaç) olarak değerlendirilmemiştir" hala güvenemiyorsanız ilacın içindeki bilgileri de buraya yazabilirim

kulaktan dolma bilgi değil erkek arkadaşım doktor benim ben kullandıgımda beynimde uyuşma oluyordu kullanma onları zararlı dedi ben zarar gördüm ayrıca göbek çevremde genişletti BENİM KULLANDIĞIM BAŞA SÜRÜLEN KAPSÜL VİTAMİNLERDİR AĞIZDAN ALINANLAR DEĞİL BAŞA KIRILAN AMPÜLLERDİR .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…