ben biliyorum bunu saç dökülmesine karşı çok etkili benim eniştem kullanmış askerdeyken ve şu an çok gür saçları var bu hapı kullanırken haftada bi saç kestirmeye giderdim diyo tabi erkeklerin saçları bayanlara göre daha hızlı uzar bu da bi gerçek dene kilo aldırmıyomuş sadece saça etkisi varmış umarım işine yarar ama çok pahalı haberin olsun canım
35 tl miyanılıyor olabilirmisin canım en düşük fiyatı 60 en yüksek fiyatı da 110 tl sen nasıl o kadar ucuza aldın şaşırdım neyse inş istediğin saçlara kavuşursun
İlacı araştırdım kızlar; kıl dönmesinden dolayı, sivilce sorunu yapabiliyormuş. Sivilcelerinde kıl köklerimizde çıkmasıyla alakalı birşey heralde. Yine de siz bilirsiniz..
Valla arkadasim bence bi dene bak gör,ondan sonra uzatip uzatmadigina emin olursan paylas..simdi kimseyi kotu etki altinda birakmis olma..Egerki uzatirsa ondan sonra paylas derim ben sana :)Eczacıma çok güvenirim ve hiçbir yan etkisi olmadığından bahsetti Allah'a şükür öyle bir sorun yapmadı bende
ben biliyorum bunu saç dökülmesine karşı çok etkili benim eniştem kullanmış askerdeyken ve şu an çok gür saçları var bu hapı kullanırken haftada bi saç kestirmeye giderdim diyo tabi erkeklerin saçları bayanlara göre daha hızlı uzar bu da bi gerçek dene kilo aldırmıyomuş sadece saça etkisi varmış umarım işine yarar ama çok pahalı haberin olsun canım
Kullanın kullanında göbeklerinizden önünüzü göremessiniz bende bir göbek yaptıki 3ay yemek yemesen ancak eritirsin o vitaminler herkese yaramaz ayrıca beyne zararlı direkt başa sürülmez çok zararlı bende yaptım o hatayı yapmayaın .
Bu ilac degil sanirim besin takviyesi. Biotin gibi bir sey olsa gerek.
Nasil gidiyor? Etkisini gösteriyor mu? Tüylenme gibi bir problem yaratacagini sanmiyorum, sonucta tüylerin yapisiyla saclarin yapisi farkli ama yine de merak ediyorum, öyle bir problem yasiyor musun?
Hayir, tam tersi kadinlarin saclari erkeklerin saclarina göre daha hizli uzar ama erkekler sürekli kestirdikleri icin uzadigi daha cok belli olur. Sonucta bir cmlik sacin uzamasiyla 30 cmlik sacin uzamasi bir degil. Kisa sac birazcik uzasa belli eder uzamayi.
Peki ne gibi bir zarari var beyne? Beyne hangi etken madde zarar veriyor?
Direk basa sürülmez derken; basa da mi sürülüyor bu? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?