• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bunu dikkate almali miyimm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uf hep bizi mi bulcak üst üste 🙃 bence senin var. Ama kesinnbende yok.

Kızlar konudan bağımsız göğüsler de şişlik be sertlik gebelik belirtisi diye okuyan bilen var mı hani acıma yok sertlik ve şişlik var agir gibi geliyor göğüslerim regle 8 gün var

Birbucuk yıldır evliyim bir kere bile korunmadm bir tane kimyaasal oda geçen sene

Kızlar konudan bağımsız göğüsler de şişlik be sertlik gebelik belirtisi diye okuyan bilen var mı hani acıma yok sertlik ve şişlik var agir gibi geliyor göğüslerim regle 8 gün var
Benim 2 sene onceki bebegimi ogrenmeden once oyle olmustu nasip degilmis kaybettim ama gogus agrisi olmustu yani

Birbucuk yıldır evliyim bir kere bile korunmadm bir tane kimyaasal oda geçen sene
Olsun vaktini bekliyor biz yanlisi test yaparak yapiyoruz suan kendi adima şu testi yapmasaydim yalanci mi gercek mi dusunup durmazdim

Benim 2 sene onceki bebegimi ogrenmeden once oyle olmustu nasip degilmis kaybettim ama gogus agrisi olmustu yani
Agri yok işte benimde ilk düşen de ağrı oldu ama bunda sert ve sis dokununca falan acıma yok regli belirtisi mi acaba 😔 pcos var ilaçsız adetip hep gecikir de normalde

Agri yok işte benimde ilk düşen de ağrı oldu ama bunda sert ve sis dokununca falan acıma yok regli belirtisi mi acaba 😔 pcos var ilaçsız adetip hep gecikir de normalde
Benimki balon gibi siser inerdi dolgunluk olmus seninde iste ama belli de olmuyor ki bu isler ya yipraniyoruz

İnanki gelse şu bebeler de bizler kafayı yemeden 🤣
Dimii saglikla sihhatle bereketle gelsinler hayirli evlat olsunlar bizlere de baslarinda sag salim saglikli olmayi nasip etsin rabbimm ben suan cok degisik haldeyim bu testi dikkate almayayim diyorum da nasil almayayim yaa

Eklentiler

• 20250305_045947.webp
    20250305_045947.webp
    27 KB · Görüntüleme: 7
  • 20250305_040106.webp
    20250305_040106.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 7
Dimii saglikla sihhatle bereketle gelsinler hayirli evlat olsunlar bizlere de baslarinda sag salim saglikli olmayi nasip etsin rabbimm ben suan cok degisik haldeyim bu testi dikkate almayayim diyorum da nasil almayayim yaa
Ya insallah vardır hayal kırışıklığı yaşamayız teste göre var sadece biraz dagilmis o şüpheli hemen çıktı mı sonradan mı oldu başka test yaptınız mı

Ya insallah vardır hayal kırışıklığı yaşamayız teste göre var sadece biraz dagilmis o şüpheli hemen çıktı mı sonradan mı oldu başka test yaptınız mı
Cizgi cikti hemen de durdukca bu daginiklik oldu basta daginik degildi baska birde freely erken gebelik yaptim onda da silik cikti iste

Cizgi cikti hemen de durdukca bu daginiklik oldu basta daginik degildi baska birde freely erken gebelik yaptim onda da silik cikti iste
Kiizzz var o zamannnm idrar fazla geldi diye dagildi sonradan demekki başka testte de cikmis 🥰🥰

Haberini bekliyorum güzellik le nasip olsun sahur sahur dua edecem sana öğrenir öğrenmz yaz cnm

Haberini bekliyorum güzellik le nasip olsun sahur sahur dua edecem sana öğrenir öğrenmz yaz cnm
Ben de sana ve hepimize ediyorim canim rabbim hepimize saglikli sihhatli elli ayakli imtihan olmayacak evlatlar nasip etsin bizlere de saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim😍🥰

Amin inşallah canm amin güzellikle sağlıklı Salih yada Saliha evlatlar versin

Günaydın kuşum bugün kan ver bence hamilesin. Darısı başımıza :KK200:

Ayy sormaz olaydım 😓😓 hevesini kırmak istemem ama canım aynı sorunu yaşadım ben geçen ay. Topik açmıştım hatta profilimden bakabilirsin freely markaydi ve seninkinden daha belirgin bir silikti. İkinci testi yaptım başka marka negatif çıktı sonra kafam karışıktı bidaha yaptım bu kez yine gölgeli çıktı seninki gibi ama fotoda tam belli olmuyodu. Ve reglim 6 gün gecikmisti kana gittim sonuç <<2 negatif tabiki. Ardından akşama regl oldum zaten.. umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsın umarım gebelik vardır sende
Bnde Prodoctor yaptım yanıltır mı

Back