Bayagi evet ama iste artmed yalanci dolandirici diyo herkesBaya var gorunuyo kaset testin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayagi evet ama iste artmed yalanci dolandirici diyo herkesBaya var gorunuyo kaset testin
Bence benim de kesin yok canim benim ben uzulecegimi hissediyorum:) insallah senin vardir sen bari uzulmeUf hep bizi mi bulcak üst üstebence senin var. Ama kesinnbende yok.
Benim 2 sene onceki bebegimi ogrenmeden once oyle olmustu nasip degilmis kaybettim ama gogus agrisi olmustu yaniKızlar konudan bağımsız göğüsler de şişlik be sertlik gebelik belirtisi diye okuyan bilen var mı hani acıma yok sertlik ve şişlik var agir gibi geliyor göğüslerim regle 8 gün var
Olsun vaktini bekliyor biz yanlisi test yaparak yapiyoruz suan kendi adima şu testi yapmasaydim yalanci mi gercek mi dusunup durmazdimBirbucuk yıldır evliyim bir kere bile korunmadm bir tane kimyaasal oda geçen sene
Agri yok işte benimde ilk düşen de ağrı oldu ama bunda sert ve sis dokununca falan acıma yok regli belirtisi mi acabaBenim 2 sene onceki bebegimi ogrenmeden once oyle olmustu nasip degilmis kaybettim ama gogus agrisi olmustu yani
Benimki balon gibi siser inerdi dolgunluk olmus seninde iste ama belli de olmuyor ki bu isler ya yipraniyoruzAgri yok işte benimde ilk düşen de ağrı oldu ama bunda sert ve sis dokununca falan acıma yok regli belirtisi mi acabapcos var ilaçsız adetip hep gecikir de normalde
İnanki gelse şu bebeler de bizler kafayı yemedenBenimki balon gibi siser inerdi dolgunluk olmus seninde iste ama belli de olmuyor ki bu isler ya yipraniyoruz
Dimii saglikla sihhatle bereketle gelsinler hayirli evlat olsunlar bizlere de baslarinda sag salim saglikli olmayi nasip etsin rabbimm ben suan cok degisik haldeyim bu testi dikkate almayayim diyorum da nasil almayayim yaaİnanki gelse şu bebeler de bizler kafayı yemeden![]()
Ya insallah vardır hayal kırışıklığı yaşamayız teste göre var sadece biraz dagilmis o şüpheli hemen çıktı mı sonradan mı oldu başka test yaptınız mıDimii saglikla sihhatle bereketle gelsinler hayirli evlat olsunlar bizlere de baslarinda sag salim saglikli olmayi nasip etsin rabbimm ben suan cok degisik haldeyim bu testi dikkate almayayim diyorum da nasil almayayim yaa
Cizgi cikti hemen de durdukca bu daginiklik oldu basta daginik degildi baska birde freely erken gebelik yaptim onda da silik cikti isteYa insallah vardır hayal kırışıklığı yaşamayız teste göre var sadece biraz dagilmis o şüpheli hemen çıktı mı sonradan mı oldu başka test yaptınız mı
Kiizzz var o zamannnm idrar fazla geldi diye dagildi sonradan demekki başka testte de cikmisCizgi cikti hemen de durdukca bu daginiklik oldu basta daginik degildi baska birde freely erken gebelik yaptim onda da silik cikti iste
O cok silikti ya ben kafam bi milyon olduKiizzz var o zamannnm idrar fazla geldi diye dagildi sonradan demekki başka testte de cikmis![]()
Ben de sana ve hepimize ediyorim canim rabbim hepimize saglikli sihhatli elli ayakli imtihan olmayacak evlatlar nasip etsin bizlere de saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbimHaberini bekliyorum güzellik le nasip olsun sahur sahur dua edecem sana öğrenir öğrenmz yaz cnm
Bnde Prodoctor yaptım yanıltır mıAyy sormaz olaydımhevesini kırmak istemem ama canım aynı sorunu yaşadım ben geçen ay. Topik açmıştım hatta profilimden bakabilirsin freely markaydi ve seninkinden daha belirgin bir silikti. İkinci testi yaptım başka marka negatif çıktı sonra kafam karışıktı bidaha yaptım bu kez yine gölgeli çıktı seninki gibi ama fotoda tam belli olmuyodu. Ve reglim 6 gün gecikmisti kana gittim sonuç <<2 negatif tabiki. Ardından akşama regl oldum zaten.. umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsın umarım gebelik vardır sende