• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bunu dikkate almali miyimm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. kendimi görüyorum sende ... İnan bende öyleyim şuan ağzım yandı mı yandı testlerden evet ama korkum şu yeniden bu ay biseylerde şüphe kapıp test yapmaktan çok korkuyorum bağımlılık yapıyor testler resmen.. sen en iyisi gecikmeyi bekleyebilirsen gecikme olunca kan ver testlerle kafanı bulandirma ben o gün kaç test birden yaptım hiçte rahatlatmadi beni iyice bocalamıstim
Ayni durumdayim sanki test yaptikca yapasim geliyo sonucu degistirebilecekmisim gibi gelecekse adetim de gelse bekletmeden de umutlanmasam bende ya

Ayni durumdayim sanki test yaptikca yapasim geliyo sonucu degistirebilecekmisim gibi gelecekse adetim de gelse bekletmeden de umutlanmasam bende ya
Evet evet anlıyorum işte bunu üzerinden nasıl atabilirsin kan testi vererk yarın duruma göre bir bak istersen bekleyemicek gibiysen git ver kanı. Yoksa stres yapıp reglin geciktikce gecikir gebelik yoksa . Ama inşallah gebelik vardır inşallah canım benim

Evet evet anlıyorum işte bunu üzerinden nasıl atabilirsin kan testi vererk yarın duruma göre bir bak istersen bekleyemicek gibiysen git ver kanı. Yoksa stres yapıp reglin geciktikce gecikir gebelik yoksa . Ama inşallah gebelik vardır inşallah canım benim
Insallah senin benim isteyen herkesin saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun canim olana kadar da bize sakinlik versin rabbim bu gerginlik cok yipratici

Adetime 1 gun kala yaptim bu testi goruntusunu ekleyecegim ayni markayi adetime 6 gun kala yaptigimda tamamen negatifti simdi yaptigimda bu cok silik cizgi belirdi normalde daha net gorunuyor ama forografta girebilir misin bilmiyorum fotoyu ekleyince goruntu gidiyor sanki ama gorebilirseniz yorumlarinizi merak ediyorum
Bende bu kadar silikle öğrenmiştim sizin gibi ayırmıştım testi hatta 🥰

Bende bu kadar silikle öğrenmiştim sizin gibi ayırmıştım testi hatta 🥰
Hayirli ugurlu olsun :) sanirim benim en sanssiz noktam testlerimin ikisi de dandikmis artmed kaset testini de yaptim o da pozitif cikti burada kizlara sordum birinin daha basina gelmis yalanci pozitif cikmis

Hayirli ugurlu olsun :) sanirim benim en sanssiz noktam testlerimin ikisi de dandikmis artmed kaset testini de yaptim o da pozitif cikti burada kizlara sordum birinin daha basina gelmis yalanci pozitif cikmis
Benim dusuk oldu bahsettiğim gebelik maalesef bekliyorum bi umutla🙏🏻 yani ben o kadar test kullandım ki her ay 30lu test alırım biter diğer ay yine alırım hatta şuan da yolda 🤣 birtek Laboquick yalanci pozitif vermedi awoxa da çok güvenirdim ilk gebeliğimi onunla öğrenmiştim elimde kaset testte vardı awoxtan daha koyu çıkarmıştı. Şans vermek için düşükten sonra awox aldım birçoğu yalanci pozitif verdi onuda sildim attım birkaç tane test yapıp emin olmakta fayda var 🥰

Benim dusuk oldu bahsettiğim gebelik maalesef bekliyorum bi umutla🙏🏻 yani ben o kadar test kullandım ki her ay 30lu test alırım biter diğer ay yine alırım hatta şuan da yolda 🤣 birtek Laboquick yalanci pozitif vermedi awoxa da çok güvenirdim ilk gebeliğimi onunla öğrenmiştim elimde kaset testte vardı awoxtan daha koyu çıkarmıştı. Şans vermek için düşükten sonra awox aldım birçoğu yalanci pozitif verdi onuda sildim attım birkaç tane test yapıp emin olmakta fayda var 🥰
Ben de bu ay cok test yaptim acikcasi artik yapmak istemiyorum nwfret geldi🙂 bilemedim 10 gun onceden artmed yaptim pozitif sonuc verdi sonra feely di sanirim adetime 6 gun varken yaptim negatif cikti sonra feely marka yine evde vardi 1 gun kala yaptim silik cizgi cikti simdi de artmed kaset test yaptim pozitif gorunuyo ama guvenilirlik sifir

Görünüyor mu bilmiyorum ama çok incelediğimden görüyorum grimsi bı çizgi pembe bile degil. Boyle olup gebe klan oldumu freely test in adi

Eklentiler

• IMG_20250305_044241.webp
    IMG_20250305_044241.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 9
Görünüyor mu bilmiyorum ama çok incelediğimden görüyorum grimsi bı çizgi pembe bile degil. Boyle olup gebe klan oldumu freely test in adi
Benimki de ayni cikti ayni marka errken gebelik testi arkasindan artmed kaset test yaptim o da cift cizgi cikti ama ikisine de dandik diyolar o yuzden bilemiyorum

Evet evet gözüküyor teste bakılırsa pozitif zaten siz en iyisi kan vermeye bakın 🥰 güzel haberlerinizi bekliyorum 💕

Canım artmed bana bikac kez silik ikinci çizgi çıkardı ama yalandı. Bunu ilk aldm ama gene birazda olsa pembe olmaz mı negatif olsa yani bilemedm başka da yok sabahı da bekleyemem inşallah vardır seninde kolaylikla güzellikle olsun

Canım artmed bana bikac kez silik ikinci çizgi çıkardı ama yalandı. Bunu ilk aldm ama gene birazda olsa pembe olmaz mı negatif olsa yani bilemedm başka da yok sabahı da bekleyemem inşallah vardır seninde kolaylikla güzellikle olsun
Hepimiz icin canim ya iste ilk yaptigim test seninkinin markasinin aynisi ve ayni cizgi olustu boyle bayagi silik artmed ikinci defa yaptim artmedi

Bsrtrna gerçekten görünüyor mu ben kuruntu yaptm gibi eşim yok çizgi diyo bana da pembe bile değil gölge gibi bise goruniyo içini bile actm varmı cidden çizgi kuruntumu

Eklentiler

• IMG_20250305_044151.webp
    IMG_20250305_044151.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 8
İsge ama hep mi yani yalancı ikinci çizgi bizi bulcak yoksa çok inceledik diyemi gölgeyi çizgi görüyoruz. Napacaksin smdi varsa yapsana bı test daha

Şimdi benle aynı marka yaptın benim gibi çıktı Ardindan artmet yaptın silik mi çıktı

Insallah senin benim isteyen herkesin saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun canim olana kadar da bize sakinlik versin rabbim bu gerginlik cok yipratici
Kesinlikle çok haklısın canım inşallah amin rabbim mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşallah 🤲🏻💜

İsge ama hep mi yani yalancı ikinci çizgi bizi bulcak yoksa çok inceledik diyemi gölgeyi çizgi görüyoruz. Napacaksin smdi varsa yapsana bı test daha

Eklentiler

• 20250305_040106.webp
    20250305_040106.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 7
  • 20250305_040104.webp
    20250305_040104.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 6

Eklentiler

• 20250305_045947.webp
    20250305_045947.webp
    27 KB · Görüntüleme: 7
Back