Oldu bayagi zaman canim ben duramadim bi test daha yaptim ama baska marka bulamadigim maalesef artmed aldim o da yalanci diyolar ama gostereyim onu da :)Bence iki çizgide gayette belli hayırlı olsun canım benimne zamandır deniyosun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu bayagi zaman canim ben duramadim bi test daha yaptim ama baska marka bulamadigim maalesef artmed aldim o da yalanci diyolar ama gostereyim onu da :)Bence iki çizgide gayette belli hayırlı olsun canım benimne zamandır deniyosun
![]()
Ondada ikinci çizgi silik bence hamilesin regl geçtimi :)Oldu bayagi zaman canim ben duramadim bi test daha yaptim ama baska marka bulamadigim maalesef artmed aldim o da yalanci diyolar ama gostereyim onu da :)
Daha 1 gun gecti canim ya bu artmed icin de hep yanlis pozitif cikariyo diyolarOndada ikinci çizgi silik bence hamilesin regl geçtimi :)
Ovülasyon testi varmı evde varsa onda dene bide oda hamileysen gösteriyormuş ama bence hamilesin inşallah diyelim yinede :)Daha 1 gun gecti canim ya bu artmed icin de hep yanlis pozitif cikariyo diyolar![]()
Insallah canim hayirlisiyla olsun isterim yani :) ovulasyon testim de yok boyle arada kaldimOvülasyon testi varmı evde varsa onda dene bide oda hamileysen gösteriyormuş ama bence hamilesin inşallah diyelim yinede :)
Kız hamilesin ikinci çizgi çıkmazdı ya ama yarın git yine bi test al eczaneden yine test yap şuan sen şoktasn inanmıyorsun bence :)Insallah canim hayirlisiyla olsun isterim yani :) ovulasyon testim de yok boyle arada kaldim
Ayy dur kiz bi heyecanlandimKız hamilesin ikinci çizgi çıkmazdı ya ama yarın git yine bi test al eczaneden yine test yap şuan sen şoktasn inanmıyorsun bence :)
Var gözüküyor canm markası ne testinAdetime 1 gun kala yaptim bu testi goruntusunu ekleyecegim ayni markayi adetime 6 gun kala yaptigimda tamamen negatifti simdi yaptigimda bu cok silik cizgi belirdi normalde daha net gorunuyor ama forografta girebilir misin bilmiyorum fotoyu ekleyince goruntu gidiyor sanki ama gorebilirseniz yorumlarinizi merak ediyorum
Freely markasi adetime 6 gun kala yaptigimda negatifti simdi iste fotoda gorundugu gibi cok cok silik cizgi var:)Var gözüküyor canm markası ne testin![]()
Tesekkur ederim canim benim:) 7 8 ay olacak heraldeİnşallah öylesindir canım senin için dua edicem yarın güzel haberlerini alırız inşallah :) ne zamandıe çocuk için çalışma yapıyorsunuz :)
Benimde 4ncü ayım inşallah senin bu ay oldu bende heycan yaptım kızTesekkur ederim canim benim:) 7 8 ay olacak heralde
evde test var da iste artmed oldugu icin hic guvenemiyorum ya :)Benimde 4ncü ayım inşallah senin bu ay oldu bende heycan yaptım kızkeşke evde test olsa sabah ilk idrarla yapardın ama bence hamilesin ya adetin de geçti çünkü
Ayy sormaz olaydımFreely markasi adetime 6 gun kala yaptigimda negatifti simdi iste fotoda gorundugu gibi cok cok silik cizgi var:)
Ben varya duramam simdi ablamdayim eve gidince kesin yaparimBence onu sabah ilk idrarla yap sabah beta daha yüksek ayrıca bütün testlerde hatalı olamaz ya :)
Öyle düşünme ya güzel olumlu düşün :) daha önce böyle oldumu hiç pozitif çıkıp adet olduğun :)Ben varya duramam simdi ablamdayim eve gidince kesin yaparimher zamanki gibi sonu husran olacak hissediyorum amaa
Maalesef yasadim bunu o yuzden umutlanamiyorum canimÖyle düşünme ya güzel olumlu düşün :) daha önce böyle oldumu hiç pozitif çıkıp adet olduğun :)
Canim inanki ben de umutlanamiyorum o kadar cok sasirtiyor ki bu testler beni dusunduren sadece su oldu ayni marka 6 gun kala tamamen negatifti 1 gun kala yapinca az da olsa cizgi gorunce bi umut iste insan ne kadar umutlanmak istemese de tutamiyor kendini nefret ediyorum.bu huyumdanAyy sormaz olaydımhevesini kırmak istemem ama canım aynı sorunu yaşadım ben geçen ay. Topik açmıştım hatta profilimden bakabilirsin freely markaydi ve seninkinden daha belirgin bir silikti. İkinci testi yaptım başka marka negatif çıktı sonra kafam karışıktı bidaha yaptım bu kez yine gölgeli çıktı seninki gibi ama fotoda tam belli olmuyodu. Ve reglim 6 gün gecikmisti kana gittim sonuç <<2 negatif tabiki. Ardından akşama regl oldum zaten.. umarım benim yaşadığım sorunu yaşamazsın umarım gebelik vardır sende
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. kendimi görüyorum sende ... İnan bende öyleyim şuan ağzım yandı mı yandı testlerden evet ama korkum şu yeniden bu ay biseylerde şüphe kapıp test yapmaktan çok korkuyorum bağımlılık yapıyor testler resmen.. sen en iyisi gecikmeyi bekleyebilirsen gecikme olunca kan ver testlerle kafanı bulandirma ben o gün kaç test birden yaptım hiçte rahatlatmadi beni iyice bocalamıstimCanim inanki ben de umutlanamiyorum o kadar cok sasirtiyor ki bu testler beni dusunduren sadece su oldu ayni marka 6 gun kala tamamen negatifti 1 gun kala yapinca az da olsa cizgi gorunce bi umut iste insan ne kadar umutlanmak istemese de tutamiyor kendini nefret ediyorum.bu huyumdan