• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bunu dikkate almali miyimm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
315
55
28
28
Adetime 1 gun kala yaptim bu testi goruntusunu ekleyecegim ayni markayi adetime 6 gun kala yaptigimda tamamen negatifti simdi yaptigimda bu cok silik cizgi belirdi normalde daha net gorunuyor ama forografta girebilir misin bilmiyorum fotoyu ekleyince goruntu gidiyor sanki ama gorebilirseniz yorumlarinizi merak ediyorum

Eklentiler

• 20250304_135710.webp
    20250304_135710.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 62
Adetime 1 gun kala yaptim bu testi goruntusunu ekleyecegim ayni markayi adetime 6 gun kala yaptigimda tamamen negatifti simdi yaptigimda bu cok silik cizgi belirdi normalde daha net gorunuyor ama forografta girebilir misin bilmiyorum fotoyu ekleyince goruntu gidiyor sanki ama gorebilirseniz yorumlarinizi merak ediyorum
Bence hamilesin :) kuzenimde adeti geçmeden adet günü test yaptığında böyle çıkmıştı şuan hamile :)

Bence hamilesin :) kuzenimde adeti geçmeden adet günü test yaptığında böyle çıkmıştı şuan hamile :)
Ayy Insallah iki gundur o kadar kotu derecede midem yaniyor ki bugun oruc tutamadim :) ama siz o gorunemeyen cizgiyi gordunuz mu ?

canım belirtin var mı benim de yarın regli günüm silik çıktı bugün ama regli olcakmısım gibi ağrı var.....

canım belirtin var mı benim de yarın regli günüm silik çıktı bugün ama regli olcakmısım gibi ağrı var.....
Vallahi bi gogus agrisi var asiri olmayan bide asiri derecede midem yaniyor

Belirti olarak bi gogus agrisi var ama cok fazla degil asiri derecede midem yaniyor birde baska bisey yok

göğüs ağrısı ben de hep oluyor o yüzden mitlenmek istemiyorum, regli agrisi gibi de sabahtır olunca, ama ilk defa testim de silik çıktı ilk 3 dakikada ikimlemdeyim.....

göğüs ağrısı ben de hep oluyor o yüzden mitlenmek istemiyorum, regli agrisi gibi de sabahtır olunca, ama ilk defa testim de silik çıktı ilk 3 dakikada ikimlemdeyim.....
Ben de ayni durumdayim suan bundan once kac tane test yaptim bisey yoktu bu defa boyle oldu bosu bosuna umit oldu bana

5 dk dan önce çıkmış marka da yalancı çıkaran bi marka değil . İnsallah hayırlı haberler alırsınız yarın kan verin sabahtan idrara yansıyan kanda çıkar
bu ay cok istedim insallah umutlarim kirilmaz tesekkur ederim veririm kan da🙂 6 gun kala yaptigimda cikmamasi neden olabilir sizce ben umudumu yitirmistim tamamen

Ayy Insallah iki gundur o kadar kotu derecede midem yaniyor ki bugun oruc tutamadim :) ama siz o gorunemeyen cizgiyi gordunuz mu ?
Bence iki çizgide gayette belli hayırlı olsun canım benim 🥰 ne zamandır deniyosun 🙂

Back