Kızlar Bunlar da Benim Düğünümden 12 Temmuz 2008

Kına kıyafetlerıne bayıldım canım Özellıkle beyaz olanına Çok gÜzel ama baya zahmetlı olmuŞtur deĞıŞtırmek onca kıyafetı

Güzeller güzeli arkadaşım Eeee..Bİrimiz İzmirden Diğerimiz İstanbuldan gelin geldik valla ben giymedim şalvarları ağır yatakta istemem =)) Ama sen okadar güzel olmuşsun ki anlatamam..

baya zor oluyor tabi o kadar kıyafet giymek ama sığdırdık birde ben onları giymesinide bilmiorum giydirdiler artık.

ceylanım evet ben çok kıyafet giydim bayada yorucu oldu ama yatak yaptır derim herkes evde bişeylerle ilgilenirken orda oturmak eğlenceli oluyor:) bak aklıma getirdin onunda fotoğrafını koyayayım en kısa zamanda

Benim sevgilim de Kütahyalı. ileride ben de giymek istiyorum bunlardan hepsi birbirinden güzel:kedi:

ama bunları Kütahyada herkes yapmıyorrdur herhalde. bu sadece bi ilçenin adeti mi yoksa herkes yapıyor mu acaba

tatlım direkt olarak fotolara bakıyorum genelde ben ama bi açtımm aaaaa bu bizim kütahya'nın kıyafeti...şok tabi :) bi baktım yer kütahya... mutluluklar... :roflol:

Maşallah cnm çok şıksın
Bende küçükken kütahya gelini çok kıyafet değiştirir diye Kütahyalı biriyle evlencem derdim aklıma geldi kaydirigubbakcemile3

bende kütahyaya gelin gitcektim bazı sebeplerden ötürü olmadı keşke gitseymişim yaa:). ne güzel değişik değişik giymişin.
şaka bi yana Allah bir yastıkta kocatsın.
mutluluklar.

sağolun kızlar evet çeşit çeşit giymek güzel oluyor ama birde onun yorgunluğu olmasa tabi birde bunları her gelen misafire tekrar giymek var.:)

bende kütahyaya gelin gitcektim bazı sebeplerden ötürü olmadı keşke gitseymişim yaa:). ne güzel değişik değişik giymişin.
şaka bi yana Allah bir yastıkta kocatsın.
mutluluklar.

demekki nasip değilmiş Allah çok daha mutlu olacağın bir yerde olmanı nasip etsin canım

çok hoş ve değişik olmuş Allah bir yastıkta kocatsın inşallahhh

aayy ben bi taneyi zor giyip hazırlanırım zaten 10 kıyafet ne demek ya :roflol:sırnaşık şey valla tebrikler alkisalkisalkis
gelinliğin de çook güzelmiş.hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…