• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bunlar da Benim Düğünümden 12 Temmuz 2008

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
ben kütahyaya gelin oldum ve kınada yöresel şalvarlardan giydim sizlerlede paylaşayım dedim.belki hoşuna giden olur ne dersiniz:)

asdfhk.png

wetyuo.png

erfjkhj.png

xcfghuo.png

plokjhb.png

yhbok.png

tgbnktfl.png

Son düzenleme:
güzelim ne kadar çok kıyafet değiştirmişin öyle gelinliğin pek gözükmüyo başka fotoları varsa onlara da bakalım ben nasıl birşey olduğunu pek anlıyamadım gelinliğin

canım bende kutahyalıym tam bi kutahya gelini olmuşsun şalvarlarımız ne cok olurhihoyyyt
sende cok guzel olmuşsun Allah mesut etsin

adszlak.png

beyyinecim bu daha yakından.evet baya kıyafet değiştirdim abiyelerimi koymadım ama bir gecede 7 tane kıyafet değiştirdim

cnm ben kı9na kıyafetlerine bayıldım ya
çok güzeller
ömür boyu mutluluklar bu arada a.s.

maşallah canım çok güzel olmuşsun özellikle pembe olan çok hoş gözüktü bana opuyorumnanaktan pembe gönlüm
sende mutluluklar

canım ne güzel olmuşsun..Allah mutlu metsin etsin..kütahyada da mı böle adetler war..bizde boşnağız şalvar fln giyeriz kınada abiyede en az 10 kıyafet değiştirilir.

sağolun kızlar Allah herkese nasip etsin.evet oldukça çok değiştirdim akrabalarım arkadaşlarım hep şaşırdı adetlerine.kütahyada böyleymiş teremmcim.desene sende baya yoruluacaksın giy çıkar

Ne çok kıyafet giymişsin..
Lacivert olanla,beyaz şalvara bayıldım.
Nereden bulabiliriz ki bunları yöreselse her yerde yoktur.

:nazar::nazar::nazar:
bayildimmmmmmmmmmm
hele salvarlara icim gitti inan
yüzünü göremesemde okadar cok yakismiski
süper tasimissin her birinide
özellikle beyazliya hayran kaldim
offfffffffffff

CtNO-1z8-1.gif

CtNO-1z9-1.gif

a.s.canım,yüzünü bildiğim için seni kıyafetler içinde hayal ettim veeeeeee yerimsenibenaman Allhım sen ne kadarda güzel olmuşsun tüm bu şalvarlar ve gelinlik içinde.prensesler bile sönük kalırdı eminim yanında.Allah :nazar:nazarlardan :nazar:saklasın.çok çok yakışmış.opuyorumnanaktan

Back