Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzelim ne kadar çok kıyafet değiştirmişin öyle gelinliğin pek gözükmüyo başka fotoları varsa onlara da bakalım ben nasıl birşey olduğunu pek anlıyamadım gelinliğin
canım ne güzel olmuşsun..Allah mutlu metsin etsin..kütahyada da mı böle adetler war..bizde boşnağız şalvar fln giyeriz kınada abiyede en az 10 kıyafet değiştirilir.
sağolun kızlar Allah herkese nasip etsin.evet oldukça çok değiştirdim akrabalarım arkadaşlarım hep şaşırdı adetlerine.kütahyada böyleymiş teremmcim.desene sende baya yoruluacaksın giy çıkar
bayildimmmmmmmmmmm hele salvarlara icim gitti inan yüzünü göremesemde okadar cok yakismiski süper tasimissin her birinide özellikle beyazliya hayran kaldim offfffffffffff
a.s.canım,yüzünü bildiğim için seni kıyafetler içinde hayal ettim veeeeeee yerimsenibenaman Allhım sen ne kadarda güzel olmuşsun tüm bu şalvarlar ve gelinlik içinde.prensesler bile sönük kalırdı eminim yanında.Allah nazarlardan saklasın.çok çok yakışmış.opuyorumnanaktan