Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayımın karısı da bana tembel demişti sanki ha bire üreyince kendileri çok bir halt başarmış gibi, cahil işte...Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Kedimiyiz biz yada tavuk mu ben anlamadım ya bu cahil insanlarla nasıl baş edeceğim bilmiyorum benDayımın karısı da bana tembel demişti sanki ha bire üreyince kendileri çok bir halt başarmış gibi, cahil işte...
O kadar haklısın ki ama etrafımda o kadar çok cahil var ki anlatamamCahille sohbeti kes
Ya tembellikle cinsel ilişkinin bağını kuramadım yani valla teyzeler beni her gün şaşırtıyorKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Sanki dünyaya doğurmak için gelmişiz gibi bir algı var ben anne olmayadabilirim bundan kime neeDedi diye öyle mi oluyorsun, dikkate alma. Her cahil ve aptal insanın söylediğini takarsak asla mutlu olamayız.
Yeni evliyseniz hiç dinlemeyin, gezin tozun. Değilseniz ve gebelik planlıyorsabız da insan yerine bile koyup muhattap olmayın.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Terbiyesiz kara cahil, böyle insanlara lütfen cevabını verin, verin ki bir daha böyle terbiyesizlik yapmasınlar ne size ne de başkalarına.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Kendi gelini doğurdu ya bana nispet yapıyor al bebeği sev diye kucağıma veriyor inşallah kucağını doldurur rabbim diyorYa tembellikle cinsel ilişkinin bağını kuramadım yani valla teyzeler beni her gün şaşırtıyor
Bu hadi neyse kabul edilebilir de, tembel olmak ile gebe kalmanın alakası yok. Her şey dört dörtlük olsa bile sağlık anlamında Allah nasip etmeyince de olmuyor yaniKendi gelini doğurdu ya bana nispet yapıyor al bebeği sev diye kucağıma veriyor inşallah kucağını doldurur rabbim diyor
Bebek hayalimiz var ve bunun için tedavi oluyoruz ama bu şeyleri duydukça kolaysa sen doğur diyesim geliyorYeni evliyseniz hiç dinlemeyin, gezin tozun. Değilseniz ve gebelik planlıyorsabız da insan yerine bile koyup muhattap olmayın.
Yaşın 24 mü gerçekten çok erken değil mi, biraz hayatını yaşa ya, bana sorsan 30una kadar doğurma derim.Sanki dünyaya doğurmak için gelmişiz gibi bir algı var ben anne olmayadabilirim bundan kime nee
"kocama kucak dansi yapiyorum o beni kolay kolay bosayamaz" derdim ben olsam.3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış