ben bunu sonradan öğrendim fakat hemşire alınacak diye tutturdu. hala da sonucu sağlık ocağının sonucu gelmedi. tam bir saçmalık. ülkemin halleri işte ........................iki kez alınması gereksiz kızlar... hastanede aldırdığınız kafi... sağlıkocaklarındakiler yaptıkları her işlemden para alıyolar devletten...
ben bunu sonradan öğrendim fakat hemşire alınacak diye tutturdu. hala da sonucu sağlık ocağının sonucu gelmedi. tam bir saçmalık. ülkemin halleri işte ........................
adres telefon aldılar canım. ya ararlar ya da sonucu postalarlar dedi hemşire. aslında hastanedeki işlemin aynısıydı. bana gösterilen kağıt bile aynıydı. biz bunu yaptırdık diyorum yok biz de yapıcaz diye tutturdu. her a kontrole çağırıyorlar. bebeği kıyafetleri ile tartıyor 50 gr eksiltip yazıyor. bir gün önce doktoru tartıyor sadece bezi ile onu söylüyorum daha doğru diye yok illa kendi bebeği giyinik tartıyor tabi ki çocuk en aşağı 400 gr fazla çıkıyor :) kış günü malum kat kat giyiniyor :) formalite icabı yapılıyor kontroller.size sonucun geleceğini mi söylediler? çünkü bize eğer sonuç kötü çıkarsa aranacaksınız bişey çıkmazsa zaten aramayacaklar dediler
adres telefon aldılar canım. ya ararlar ya da sonucu postalarlar dedi hemşire. aslında hastanedeki işlemin aynısıydı. bana gösterilen kağıt bile aynıydı. biz bunu yaptırdık diyorum yok biz de yapıcaz diye tutturdu. her a kontrole çağırıyorlar. bebeği kıyafetleri ile tartıyor 50 gr eksiltip yazıyor. bir gün önce doktoru tartıyor sadece bezi ile onu söylüyorum daha doğru diye yok illa kendi bebeği giyinik tartıyor tabi ki çocuk en aşağı 400 gr fazla çıkıyor :) kış günü malum kat kat giyiniyor :) formalite icabı yapılıyor kontroller.
yaaa ne 2si benim kızımın 3 kere alındı ben onu unutmuşum sahi. hastanede 2 kere sağlık ocağnda bir kere.hastanede birinci aldıkları kanı kaybetmişler.bizde taburcu oldktan sonra eve geldik.hastane eve telefon etti bebeği getirin topuk kanı alıncak diye
=(