ben normal doğum yaptım ve 3 gün hastanede kaldık. çıkacağımız gün topuktan kan alındı sarılık seviyesi biraz yüksek çıkınca 3 gün sonra tekrar gelin bi daha ölçüm yapıcaz dediler bi daha gittik yüksek çıktı 4 gün hastanede kaldık her sabah tekrar alındı anlayacağınız benim oğlumdan 6 defa alındı topuk kanı. evet çok zor ama yapılması gerekiyor. bu kadar takmayın sağlıklı olsunlarda bu acı çabuk geçer, ben sağlık ocağında kan aldırmadım.
ayyy canım o daha kötü olmuş nasıl canı acımıştır yavrumun nasıl bi dikkatsizlik bu yaaa nasıl kaybediyolar çok sinir oldumalsanaalsanasmile
i
ben hiç birine gitmedim daha doğrusu gidemedim tabi annem hastaneyi ayağa kaldırmışş ama çocuğun canı yandı bi kere =( mafoldumben[/ QUOanne olarak hepimizin içi acıyor ama sonuçta bebeklerimizin iyiliği için yakıyolar canını.kimse keyfi yapmıyoki bunu
benim kızım henüz doğmadı ama dün sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gittiğimizde bebeğiniz doğduktan sonra bized getirin birde biz görücez dediler.aşılarınıda biz yapıcaz dediler.ben tam anlayamadım bu mantığı eğer hastanede tüm tetkiklerini yaptırıyorsak neden tekrar sağlık ocağına gidiyoruz.devlette kaydı olması gerekiyormuş ebeler böyle söyledi.hastanede yapılanlar muz cumhuriyetinemi kaydediliyor.uygulamayı çok anlamsız buldum önce doktorumla konuşucam öyle karar vericem.eğer gereği yoksa sağlık ocağına götürüp bebeğimi tekrar hırpalatmanın anlamı yok.
iki kez alınması gereksiz kızlar... hastanede aldırdığınız kafi... sağlıkocaklarındakiler yaptıkları her işlemden para alıyolar devletten...
hayır canım götürmelisin her muhitin bir sağlık ocağı vardır ve orada çocuğunun kaydı bulunmalı ve başka sağlık ocağıda yapmaz aşılarını kendi mahallene götürecen.hastanelerlde aşı yapılmazki doğumdan itibaren 10 dan fazla aşısı var hepsi sağlık ocağında olacak.birde topuk kanı alınacak oradada.hatta doğumdan itibaren kullanılan dvit3 diye bir damla var onu dahi doktorun değil sağlık ocağı veriyor.zaten şimdiki doktorun kadın doğumcu bebeğin doğar doğmaz doktorunu değiştirecen artık çocuk doktoru bulacan kendine.gerekli bilgiyide zaten o verecek sana kadın doğumcu değil.