Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.günden sonra 1 defa da alınsa yeterli ancak ilaç kullanımı söz konusu ise ,bebek prematürse yada kan transfüzyonu söz konusu ise belli günlerde tekrar alınması gerekiyor .
alınan topuk kanlarında fenilketonüri, hipotroidi ve biyotinidaza bakılıyor. bunlar yenidoğan bebeklerde olabilen kalıtımsal hastalıklar ayrıca bu hastalıklarda 1 gün bile önemli çünkü hastalık var ise ne kadar erken tedaviye başlanırsa o kadar çabuk cevap alınıyor .
ben bu topuk kanlarıyla ilgileniyorum arkadaşlar bu konuda sormak istediğiniz merak ettiğiniz herhangi birşey olursa seveseve ilgilenirim
bütün bebişlere sağlıklı günler...
eticinim uygun değil dendiğine göre bazen yeterli kan alınamamış oluyor takdir edersiniz ki bazı bebeklerden daha zor kan gelıyor o yüzden yetersiz olmuş olabilir bazen de kurutma da sıkıntı oluyor o da olabilir . buradan özel mesaj atmayı bilmiyorum nasıl olacagını yazarsanız ne olduğunu söyler yardımcı olabilirim . (ne alaka derseniz ben ilimde bu topuk kanlarıyla ilgileniyorum o yüzden )
neyse bir problem olsaydı söylenirdi size , dendiği gibi uygunsuz alınmış çalışılamamıştır canınızı sıkmayın yarın aldırın . bebiş biraz ağlayacak artık ama olsun değer..