Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu resimdeki rengin adını bilen var mı? Bir yardım lütfen..

DrAdige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
355
7
68
Amasya
Kızlar çıldırmış durumdayım bu saç rengini nasıl yapabilirim evde bir yardım edin lütfen tlfndan girdigim için geç yazabilrim şimdiden teşekkürler.. :18: :18: :18: :18: resimleri birazdan atıcam nerden yapacagımı bılmesemde :18: :18:

saçlarında boya varmı onu söylememişsin?

Saçımda boya yok ilk deneyimim olucak sacımı acmak ıcın sogan kabugu kürü denedım ama bi işe yaramadı desem dogru olur daha ilk defa boyyucam evde kendım ve nasıl yapacagımı bılmıyorum bu rengı tutturmak ıstıyorum :18: :18:

saçını açmadan tutturabileceğini sanmıyorum doğal rengi olsa bile çünkü çok koyuymuş. yoğun renk açıcı kullan bence sonra boya. ilk resim ve altındaki resim tarçın bakır.

saçını açmadan tutturabileceğini sanmıyorum doğal rengi olsa bile çünkü çok koyuymuş. yoğun renk açıcı kullan bence sonra boya. ilk resim ve altındaki resim tarçın bakır.

Dogru dıyosunda nasıl acıcam nekadarı yeter bılemıyorum sıyah sacı actıktan sonra o renk tutar mı?:18::18::18:

Saçlarını kuaförde açtırıp boyatman en doğrusu olur çünkü evde mümkün değil bu rengi yakalaman..

Arkadaşım bu tonları igora kumral yoğun bakır ile elde ediyor palette tarcın bakıra göre cok daha dayanıklı hemen akmıyor

Saçlarını kuaförde açtırıp boyatman en doğrusu olur çünkü evde mümkün değil bu rengi yakalaman..

Başka Şansım yok evde yapmak zorundaym kuaföre güvenmiyorum ve tek yapıcam hiç arkadasım olmadıgı ıcın zor durumdaym bılen anlatsın bana nolur ya :18::18::18:

Canım arkadaşın saçıda siyahtı önce açıcı kullandı açtı sonra tarçın bakır ve sarıyı karıştırdı öyle boyadı çokta güzel oldu. igoranında var 7-77 si falan onlarda cok güzel ama her yerde bulunmuyor ama çok kaliteli profosyonel saçboyası tabii market boyalarına benzemez. saçın uzun değilse açıcı al. zaten boyada yokmuş. palatte papatya rengide baya açmıştı benim saçımı onunlada boyayabilirsin 3-4 tona kadar acıyor sonrada tarcınbakırla boyarsın

Arkadaşım çok güzel yazmışsın eline sağlıkta bu açıcılarında rengi mi var? Bide bu igorayı aktarda yada marketlerde bulamazmıyız? Ufak bişey daha sacım belımn 3 parmak ustunde kac sıse almalıyım acıcıyı boya olarakta tarcın bakır mı? igora kumral yoğun bakır mı? Olucak cok sordum ama napıyım ılk defa olucak herseyı tek yapmak zorundaym:18::18::18::18::78::26:

senin saçın doğal olduğu için açıcıya gerek yok bence.bulabildiğin en açık sarı boyayı al 10 numara veya 11 numara olur.zaten turunculaştıracak saçını.saçındaki rengi takip et yavaş yvş açıldığını göreceksin zaten istediğin renge geldiğinde yıkarsın.

Ya şimdi ben markete süzüle süzüle girdikten sonra yıgınla boya ve kucuk kucuk kutucuklarla dolu bır reyona gırdıkten sonra bayılmadan neyi secmem gerekıyo bana onu deyın bence :)))))

arkadaşım kendin yapmanda riskli bide ilkmiş bence kuaföre başvur kafandaki sorulardan kurtul

söylüyorum işte canım açıcıyı falan boşver saçını kadar yıpratmaya gerek yok.markete git boya kutularının üstünde rengin ismiyle beraber boyanın numarası yazar.o numaralara bak 10 numaradan aşağı olmasın aldığın boya bulabildiğin en yüksek numarayı al.10 numara 11 veya 12 de olabilir.saçın uzunsa 2 kutu al.git bakalım ne bulacaksın ona göre ne yapacağını yazalım tekrar

Son düzenleme:
tatlım garnier çok açık sarı mavi kutu yada palette natural küçük kutularda oluyor papatya al saçın ince telli ile çok fazla boya gitmiyor benim omuz aşağımda kalın 3 kutu boya giriyor arkadaşımın ince belinde onada 3 kutu gidiyor. igora bulunmuyor malesef ben senelerce kozmetik sektöründe çalıştım en iyi boyalar igora lorei majirel ve koleston perfect hele igora akmıyor bile boyayıp yıkadıktan sonra bile saçlarım hala yumuşacık ama oda işte istanbulda eminönünde zaza han kuaförlere malzeme satan bir yer var oradan bulabilirsin arkadaşlar kuaför saç makyaj malzemezi maske aklınıza gelebilecek herşeyi gidip oradan alın bence. mavi su kozmetik mağazasın 20 lira orada 10 lira :) toptan fiyatına veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…