• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu resimdeki rengin adını bilen var mı? Bir yardım lütfen..

tatlım garnier çok açık sarı mavi kutu yada palette natural küçük kutularda oluyor papatya al saçın ince telli ile çok fazla boya gitmiyor benim omuz aşağımda kalın 3 kutu boya giriyor arkadaşımın ince belinde onada 3 kutu gidiyor. igora bulunmuyor malesef ben senelerce kozmetik sektöründe çalıştım en iyi boyalar igora lorei majirel ve koleston perfect hele igora akmıyor bile boyayıp yıkadıktan sonra bile saçlarım hala yumuşacık ama oda işte istanbulda eminönünde zaza han kuaförlere malzeme satan bir yer var oradan bulabilirsin arkadaşlar kuaför saç makyaj malzemezi maske aklınıza gelebilecek herşeyi gidip oradan alın bence. mavi su kozmetik mağazasın 20 lira orada 10 lira :) toptan fiyatına veriyorlar

istanbul mu :) ben amasyada yaşıyorum ve bu şehirde istedıgım hıcbırseye kavusamıyorum :) igora aktarlarda satılmaz mı yada baska bıryerde en ii sarı hangisi bırde o sarıyı boyadım kac gun sonra boyaya bılırım ve hangı renge bnm saclar koyu sıyah hıc boyatmadm sacımın resımlerdekı gıbı tutturabılırmıyım bılmıyorum kuafore gıdemem ancak kuafor bana gelmesı gerek cunkı carsıdan eve gelmem zor olabılır ve kımseye guvenmıyorm ıyı yaptıgını sanmıyorum bı arkadasım bıle yok boyayım :45::45::45::45:

igora kuaförlerde ve istanbuldaki kuaför toptancılarında bulunur sadece.loreal ve palettenin sarıları iyidir buamazsan koleston da olur bulabildiğin en yüksek numaralı olanı al 11 numara 12 numara gibi.saçını 1-2 gün arayla boyayabilirsin.önce sarıyı boya çıkan renge göre hangi boyayı alacağna karar verirsin.

igora kuaförlerde ve istanbuldaki kuaför toptancılarında bulunur sadece.loreal ve palettenin sarıları iyidir buamazsan koleston da olur bulabildiğin en yüksek numaralı olanı al 11 numara 12 numara gibi.saçını 1-2 gün arayla boyayabilirsin.önce sarıyı boya çıkan renge göre hangi boyayı alacağna karar verirsin.

Kadınlar Kulübünün Boya Uzmanı Kadınları Ankarada igora boya satılan biryer biiliyomusunuz? suan yoldayım bır yer bılıyosanız haber verin olur muu..

Başka Şansım yok evde yapmak zorundaym kuaföre güvenmiyorum ve tek yapıcam hiç arkadasım olmadıgı ıcın zor durumdaym bılen anlatsın bana nolur ya :18::18::18:

senin işin zor arkadaşım tek başına okadar uzun saçı boyaman çok zor olur boyasanda nası bişe olur bilmiyorum arkanı önünü kontrol etmen zor olur hem açman da lazım, bence boşver boyama en iyisi çünkü bence bu işin sonu senin bu siteye bu saçları nasıl düzeltebilirim le dönüşün olacak :24:

senin işin zor arkadaşım tek başına okadar uzun saçı boyaman çok zor olur boyasanda nası bişe olur bilmiyorum arkanı önünü kontrol etmen zor olur hem açman da lazım, bence boşver boyama en iyisi çünkü bence bu işin sonu senin bu siteye bu saçları nasıl düzeltebilirim le dönüşün olacak :24:

Bilemiyorum ama yapıcam bi şekkilde şimdi ankaradayım igora boya arıyorm ıns bulurum saclarımı mahvetmem :1::1:

Back