• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu eşyalar nasıl sizce

canolarrrr toplanın bana fikirlerinizi söyleyin ;) ben cuma günü eşyalarımı alacam ama karar veremedim resimleri yüklim de
bi bakın canlarım ya

1, 7, 9 ve 12 kesinlikle elemen gerekenler bence.

Yemek odasında sıralamam: 2, 5, 3
Yatak odası 6 da 8 de güzel.
Salon: 10 favorim, 4 ve 11 fena değil.

Ama tarz olarak çok farklı modeller koymuşsun. Tarzını anlayamadığım için kişisel zevkime göre yorumladım.

Son düzenleme:
kesinlikle 5 ve 10 canım bu arada bu mobilyaların markası nedir?? bende araştırmadayım zevkli seçimler yapmışsın.. iyi günlerde kullanman dileğiyle..

bizde bugün evmize aldım mobilya.. anneciğime uygun mesela biraz daha aggır takım olsun istedik. ama ben evlenince kendime göre birşe alırım. aldığımız yemek odası 1. ye benziyor..

canolarrrr toplanın bana fikirlerinizi söyleyin ;) ben cuma günü eşyalarımı alacam ama karar veremedim resimleri yüklim de
bi bakın canlarım ya

Ben özellikle son resimdeki yemek odası takımını çok beğendim. Hepsi zevkli seçimler, şimdiden güle güle kullanın.

ben bu modeli beğeniyorum mesela

$BELLONA-BOLİVYA-KOLTUK-TAKIMI-FİYATLARI-1[1].webp

$bianco-ytk-odasi-14.webp$Fotoðraf-0025.webp$petra-tv-unitesi-01.webp$kristal-yemek-odasi2.webp

canımcım ben bunları begendım :16::16:

bırde evınız bellı mı bellı olmadan alsam mı dıyorum bende nasıl olur sonuçta alacagımız seylerde ole ahım sahım buyuklukte olmayacak yerleştırrız sonucta yanı:34::34: sen ne dersın??

cnm hayırlısı olsun:16: öncelikle neden bu kadar koyu renkler seçtin onu merak ediyorum kahverengi evini karartır diye düşünüyorum:31: ama yinde fikirlerim
yatak odasında 9. foto
tv ünitesi 5. foto
yemek odası 1. foto

salonda malesef hiç birini beğenmedim:20:

teşekkürederim balım fikrin için

bak 9 yatak odası çok hoş
10 koltuk takımı güzel
1 yemek odası gümüşlük güzel
o olmassa 12 gümüşlük yemek odası güzel ama ağır o yemk odasına bi koltuk takımı yok ama iyi düşün bence:28::28:

kesinlikle o yemek odası çok hoş evet canım yatak odasındaki aynalar özellikle hoşuma gitti :16:

canim hepsi cok guzel ama once evini klasikmi yoksa modernmi doseyecegine karar vermelisin bide suan eski tip mobilyalar agirlikta ama fazlasi bogarmi ki acaba buna karar verdikten sonra zaten aralarinda elenenler olcak. sonra bir diger konuda tv unitesimi yoksa diger vitrinlilerdenmi alcaksn bana sorarsan tv unitesi kesinlikle suan kendi evimizden ornek veriyim kicaman konsol vitrinler vs tam takim bi yemek odamiz vardi annem okadar boguluyoduki cok yer kapliyolar alani oldukca daraltiyolar 4 ay once hepsini attim annemle gidip masa sandalye ve birlestirilduginde tv unitesi gibi olan 2 tekli kisa vitrin ve 1 kisa tv sehpasi aldik eviniz okadas ferahladki anlatamam evini esyayla doldurma derim ben

balım ben oldukca şık ama biraz sade fakat abartı olmadan şatafatta olmalı diyorum..yani daha modern olsun diyorum.ben fazla eski tip mobilyaları sevmiyorum ya.evet evi eşyayla boğmak istemiyorum ferah bi ev döşemek istiyorum canım.ve teşekkürederim bana yol gösterdiğin için :16:

1, 7, 9 ve 12 kesinlikle elemen gerekenler bence.

Yemek odasında sıralamam: 2, 5, 3
Yatak odası 6 da 8 de güzel.
Salon: 10 favorim, 4 ve 11 fena değil.

Ama tarz olarak çok farklı modeller koymuşsun. Tarzını anlayamadığım için kişisel zevkime göre yorumladım.

evet canım tarz karışık ben hoşuma gidenleri paylaştım buradaki arkadaşlarımdan fikir almak için.ve teşekkürederim

kesinlikle 5 ve 10 canım bu arada bu mobilyaların markası nedir?? bende araştırmadayım zevkli seçimler yapmışsın.. iyi günlerde kullanman dileğiyle..

canım markası istikbal.beğenmene sevindim tatlım..:16:

bizde bugün evmize aldım mobilya.. anneciğime uygun mesela biraz daha aggır takım olsun istedik. ama ben evlenince kendime göre birşe alırım. aldığımız yemek odası 1. ye benziyor..

güle güle kullanın canım...

Eki Görüntüle 542031 Eki Görüntüle 542030 Eki Görüntüle 542029 Eki Görüntüle 542028

canımcım ben bunları begendım :16::16:

bırde evınız bellı mı bellı olmadan alsam mı dıyorum bende nasıl olur sonuçta alacagımız seylerde ole ahım sahım buyuklukte olmayacak yerleştırrız sonucta yanı:34::34: sen ne dersın??

cancazım evet evim belli bence önce evi tut sonra eşyalara bakmalısın çünkü sıkıntı oluyo ister istemez aldığın eşyalar evine uymaya bilir hoş ve ferah görünmesi önemli..

kızlarrr buda nişanlımın beğendiği mobilyalar bide bunlara bakın canlarım.onlar nasıl
$Fotoğraf-0016.webp$Fotoğraf-0017.webp$Fotoğraf-0018.webp$Fotoğraf-0024.webp$Fotoğraf-0025.webp$Fotoğraf-0026.webp$Fotoğraf-0019.webp

Back
X