• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu eşyalar nasıl sizce

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
canolarrrr toplanın bana fikirlerinizi söyleyin ;) ben cuma günü eşyalarımı alacam ama karar veremedim resimleri yüklim de
bi bakın canlarım ya
$kristal-yemek-odasi2.webp$petra-tv-unitesi-01.webp$petra-tv-unitesi-ii-02.webp$sofya-kol-tk-sofya-kahve-ars-krem.webp$stilo-compact-vitrin01.webp$tual-yatak-odasi100.webp$almira-kol-tk.webp$bianco-ytk-odasi-14.webpEki Görüntüle 541538 $Fotoğraf-0025.webp$istikbal-futuro-kol-tkm-moda-vizon00-2.webp$istikbal-queen-yemek-odasi-1.webp

Son düzenleme:
canım ben yatak odasında 6. ve 8. resimdekini beğendim

tv ünitesi olarak 5. resim

salon takımı içinde 10. resimdekini beğendim

canım ben yatak odasında 6. ve 8. resimdekini beğendim

tv ünitesi olarak 5. resim

salon takımı içinde 10. resimdekini beğendim

canım tv ünitesisinde hem fikiriz benim de aklımdaki o.. yatak odası 6.resimde daha yoğunum ama renk olarak beyaz seviyorum
salon takımı 4. takım hoşuma gitti .ama sizin beğendiğiniz 10. resim nişanlımın seçimi ve onu alırsam kumaşını değiştirip bi ton daha açık rengini
düşünüyoruz o nasıl olur peki böyle dahamı iyi sence canım ya

ben yemek odası olarak 1.resimdekini

tv ünitesi olarak 5.resimdekini

yatak odası olarak 8.resimdekini

salon takımı olarak da 10.resimdekini beğendim

güle güle kullanın

not:herşeyi beyaz beğendim ama tv ünitesinin rengi bunlara uymamış şimdi farkettim:9:

Son düzenleme:
Beğenmiş olduğun mobilyalar güzel, fakat avangart olanları ben pek beğenmiyorum.
Fazla şatafatlı geliyor bana nedense, ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.
Ben aşağıya beğendiklerimin fotolarını ekliyorum... Fakat sen yine de kimsenin ne dediğine bakmadan;
Kendi kullanım kolaylığına ve zevkine göre olanını almanı tavsiye ederim.
Sonuçta bu mobilyaları sen kullanacaksın ve aldığınız mobilyalarla senin mutlu olman önemli... :34:

Eki Görüntüle 541605 Eki Görüntüle 541606 Eki Görüntüle 541607

Son düzenleme:
canım tv ünitesisinde hem fikiriz benim de aklımdaki o.. yatak odası 6.resimde daha yoğunum ama renk olarak beyaz seviyorum
salon takımı 4. takım hoşuma gitti .ama sizin beğendiğiniz 10. resim nişanlımın seçimi ve onu alırsam kumaşını değiştirip bi ton daha açık rengini
düşünüyoruz o nasıl olur peki böyle dahamı iyi sence canım ya

canım bende beyaz sevdiğim için 8. yide yazmıştım zaten ama 6.cının renginden ziyade şekli hoşuma gitti
salon takımı içinde koltukların şekli 10 numara:) istediğin bir rengede kaplattın mı tadından yenmez valla:1: inş. herşey gönlüne iiiçine siner

Biz eve 1. yemek odasını aldık 15 gün kadar olduuuuu:52:
Çok güzel bir takım!
Onu beğendim ben:69:

Yatak odası olarak 9. resim,çünkü ben Avangarde seviyorum:69:

Tv ünitesi beğenemedim,beyaz mobilya seviyorum ben galibaaa:44:

ben yemek odası olarak 1.resimdekini

tv ünitesi olarak 5.resimdekini

yatak odası olarak 8.resimdekini

salon takımı olarak da 10.resimdekini beğendim

güle güle kullanın

not:herşeyi beyaz beğendim ama tv ünitesinin rengi bunlara uymamış şimdi farkettim:9:

canım daha almadım eşyalarımı cuma günü alıcam inşallah ve resimlerinide paylaşıcam burada...ben sadece fikir edinmek istedim çok kararsız biriyim.çok teşekkürederim fikrini söylediğin için canım.

Beğenmiş olduğun mobilyalar güzel, fakat avangart olanları ben pek beğenmiyorum.
Fazla şatafatlı geliyor bana nedense, ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.
Ben aşağıya beğendiklerimin fotolarını ekliyorum... Fakat sen yine de kimsenin ne dediğine bakmadan;
Sonuçta bu mobilyaları sen kullanacaksın ve aldığınız mobilyalarla senin mutlu olman önemli... :34:

teşekkürederim balım.ya bende biraz kokoş biriyim ne bilim şatafat olmalı sanki biraz.tabiki benim beğenmem önemli fakat buradaki üyelerden de yorumlarını almak fikir edinmek istedim..hatta sizinde beğendiğiniz başka modeller varsa yükleyin burada bakalım.kararsızım ya napim anacım :9::18:

teşekkürederim balım..evet tabiki benim beğenmem önemli ama ne bilim buradaki üyelerdende yorumlarını istedim fikir edinmek için çok kararsız biriyim :18:.hatta sizin de varsa beğendiğiniz bi model burada yükleyin bizde bakalım....bende biraz kokoş biriyim ne bilim biraz şatafat olmalı sanki öyle düşünüyorum canım.

Hayırlısı olsun ilk önce Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.benim fikrime gelince 3.8.10.resimdekileri beğendim mutlulukla kullanın aldıklarınızı inşallah :)

canım bende beyaz sevdiğim için 8. yide yazmıştım zaten ama 6.cının renginden ziyade şekli hoşuma gitti
salon takımı içinde koltukların şekli 10 numara:) istediğin bir rengede kaplattın mı tadından yenmez valla:1: inş. herşey gönlüne iiiçine siner

inşallah balım ya inşallah herşey istediğim gibi olur :1:

Biz eve 1. yemek odasını aldık 15 gün kadar olduuuuu:52:
Çok güzel bir takım!
Onu beğendim ben:69:

Yatak odası olarak 9. resim,çünkü ben Avangarde seviyorum:69:

Tv ünitesi beğenemedim,beyaz mobilya seviyorum ben galibaaa:44:

ohhh ohhh ne güzel güle güle kullan canım sende eşyalarını

Hayırlısı olsun ilk önce Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.benim fikrime gelince 3.8.10.resimdekileri beğendim mutlulukla kullanın aldıklarınızı inşallah :)

amin canım inşallah :1:teşekkürederim canım

cnm hayırlısı olsun:16: öncelikle neden bu kadar koyu renkler seçtin onu merak ediyorum kahverengi evini karartır diye düşünüyorum:31: ama yinde fikirlerim
yatak odasında 9. foto
tv ünitesi 5. foto
yemek odası 1. foto

salonda malesef hiç birini beğenmedim:20:

bak 9 yatak odası çok hoş
10 koltuk takımı güzel
1 yemek odası gümüşlük güzel
o olmassa 12 gümüşlük yemek odası güzel ama ağır o yemk odasına bi koltuk takımı yok ama iyi düşün bence:28::28:

canim hepsi cok guzel ama once evini klasikmi yoksa modernmi doseyecegine karar vermelisin bide suan eski tip mobilyalar agirlikta ama fazlasi bogarmi ki acaba buna karar verdikten sonra zaten aralarinda elenenler olcak. sonra bir diger konuda tv unitesimi yoksa diger vitrinlilerdenmi alcaksn bana sorarsan tv unitesi kesinlikle suan kendi evimizden ornek veriyim kicaman konsol vitrinler vs tam takim bi yemek odamiz vardi annem okadar boguluyoduki cok yer kapliyolar alani oldukca daraltiyolar 4 ay once hepsini attim annemle gidip masa sandalye ve birlestirilduginde tv unitesi gibi olan 2 tekli kisa vitrin ve 1 kisa tv sehpasi aldik eviniz okadas ferahladki anlatamam evini esyayla doldurma derim ben

Back
X