Gelinlik Modelleri kızlar bu da benim arkadaşımın gelinliği

eteği çok yukarı büzmüşler sanırım
tanıdık kazığı dedeikleri bu oluo sanırım:S
aman geçmiş zaman olmuş olan
boşversin arkadaşın
kimseye de önermesin o tanığı gelinlikçiyi

Beğenmediği verdiği pozdan bile belli zaten.. Aslında hazır alsaydı üzerine daha oturan bir model bulabilirdi ama.. Kesinlikle bir çok ünlünün gelinliğinden güzel olduğunu söyleyebilirim. Canını sıkmasın.

Eteği çok yukarıdan büzdürmüşler.. Öyle olunca üstü tam oturmamış gibi olmuş.. Provaya gidemeyince de..

Ama dediğim gibi canını sıkmasın,daha kötü pek çok gelinlik gördüm..

üst kısmı fena değil ama etek kısmı hoş olmamış.özel dikimde nasıl hata yaparla ki istediği şekil olması gerekti

bence kötü ama bari üst kısmı straplez olsaymış ipli askılı model mi kaldı :umursamaz:

önemli olan huzur bence hiç fena deqil daha iyisi elbetteki olabilrdi ama geçmişte aynı gelinlikle sayısız genc kızın gelin olduqunu unutmamak lazım en azından ilk o giymiş bu bile güzell..

öyle giyilmeyecek gibi değil ama güzel de değil
üst kısmı çok yampiri yumpiri olmuş,o kavisli modeller bu kadar yukarı çıkarılıp kapalı yapılmaya çalışılırsa ortaya yamukmuş gibi bir görüntü çıkıyor
alt kısım da özensiz sanki öylesine büzdürülmüş gibi
keşke hazır alsaymış
ama inan çok daha kötü gelinlikleri hem de beğenerek alıp giyen insanlar gördüm
o yüzden üzülmesin hiç

evt cnm zaten üst kısmı modelde bayağı acıktı ve askıları yoktu.biraz kapatıp askı olsun derken bu hale geldi sanırım...

cnm bencede arkadaşın kafasına sonuçta mutlysa evliliği güzel gidiyorsa problem yapmasın kendi kendine mutlu oluktan sonra düğünüm oldu mutluyum desin

ıkısı arasında kumas farkı cok var. biri farklı kumastan dıkılmıs diğeri farklı. aynı kumas olsaydı daha benzer dururdu belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…